|
kendiniz cila yapabilirsiniz... |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2011 Saat 20:08 |
|
arkadaşlar bugğn sonax cila aldım 250 ml.olandan 9 tl gibi bir rakama araç temizdi yıkanmıştı yüzeye sürdüm kuruduktan sonra bezle güzelce temizledim işlemler sırayla yaptık kaputtan başlayarak sonuç eh makina kadar olmasada gayet parlayan şeytan kırmızı 307 im oldu :)
By mdincer at 2011-06-12 |
||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Masallah gule gule kullan:)) Su pıyasada 30-40 lıraya bulunan makınelerden temın edebılırsen daha guzel sonuclar alabılırsın muhtemelen...
|
||
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
|
evet cecoli zaten yakında sanayi malzemelerine girişeceğim oturduğumuz partman dairlerinde olmuyor bu iş şöyle kapalı garajım olsa neler neler alırım kısmet artık ileride :)
|
||
|
||
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-matkap-makinasi-icin-polisaj-seti-75-mm-tabla-2-ped-51160047/detay/
Böyle bişemi :D Almayı düşünüyorum da bende.
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
mdincer34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
|
valla güzelmiş alınır bnce elle çok yorucu :)
|
||
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Elle ben de bir kez denedim ama pisman oldum. Isin basindan sonuna toplam 1 saat aliyorsa, ilk dakikalardaki heves ve guc son dakikalardaki ile ayni olmuyor. Sizin arac guzel olmus piril piril parlamis. Elinize saglik.
Makine ile yapilirkende once ufak yerlerde deneme yapmak, elin ayarini yapmak gerekiyor. Düzenleyen koliva - 12 Haziran 2011 Saat 21:20 |
||
mdincer34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
|
evet bende iş bitince şöyle bir baktım çok güzel parlıyor değdi.yorucu ama yavaş yavaş dinlene dinlene 2.5 saatte felan bitti işlem .kapı kolları tampon bıyıkları ve ayna kendi rengine boyadım araç sırıtıyorsu gövde soluk kalmıştı bende bir hışımla giriştim sonax güzelmiş baya bir parlattı makine olsa demek ışıl ışl olacak ama eldeki imkanlarla olacak en iyi sonucu aldım.kendin yapmanın zevki başka oluyor :)
|
||
|
||
motoberk
1. Vites 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar cila (wax, sealant) zaten el ile atılır. Makine ile yapılan işlem polisaj işlemidir ki zaten bu makinelerinde adı polisaj makinesidir.
Polisaj demek piyasada pasta demektir. Boyayı aşındırır. Zaten aracıda bu işlem çok parlak yapar. Çünkü aracı matlaştıran şeyler kılcal çizikler ve harelenmelerdir. Polisaj işlemi yapılarak bu çizikler giderilir ve üzerine kaliteli bir wax ile 6 ay süresince yetecek koruma ve parlaklık sağlanır. Bu parlaklık ta her yıkama sonrasında yapılan hızlı cila işlemi ile artırılabilir.
|
||
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abi o makineleri önerir misin ya, hakkında kötü şeyler de söyleniyor, dairesel çizik yapıyor gibi..
|
||
motoberk
1. Vites 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
o makinelerle polisaj işlemi yapılmaz fakat benim acelem var elle uğraşmayım dersen cilayı o makine ile 1 saatte halledersin.
o makineler 600 devire anca çıkıyor. Polisaj işi için 900 devir civarı ürünü yedirme, daha üstü devirlerde parlatma yapılır. Bu makinelerde watt olarak 900 watt civarından başlıyor sanırım fiyat olarkda 90 tlye falan kaliteli ürülner var.
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
araç güzel parlıyor emeğine sağlık.
arkadaşlar matkapla yapıcam derken boyayı yakmayın. ben bikeresinde eski aracıma denemiştim incelik isteyen bir iş fazla sürtmede boyayı yakabilirsiniz dikkat edin |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güzel olmuş ellerine sağlık. çıtaları boyamıştın dikkat ettim de aracın boyasına göre mat duruyor. metalik boya kullanmadın mı?
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
se®k@n
1. Vites 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çıtalara vernik te sıktın mı?
|
||
Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v 110hp | LPG
|
||
mdincer34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
|
arkadaşlar verdin olayı ve mat olması soran arkadaşlar için vernikli olan sadece aynalar oda renk farkı yok yeni yaptım .diğer parçalrın bir bölümü verniksiz müsait zamanda onlarada dalacağım vernikle :)
|
||
|
||
murat deniz
1. Vites 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
|
|
motoberk kardeşim faydalı bilgiler için teşekkürler.. bende cila yapmayı düşünüyordum sonaxla, demekki makine kullanmaya gerek yokmuş.
|
||
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
||
motoberk
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Rica ederim.
|
||
||
fTh206
2. Vites 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ya bende yapmayı düşünüyorum yazın kendim ama sonaxın bir sürü çeşidi var hangisini almak lazım sprey olanı var krem gibi olan var hangisini alalım
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |