![]() |
|
50 TL Yakıt ile.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2011 Saat 01:16 |
|||
Bir kaç gün önce yakıt göstergesinin uyarı ışığı yanar yanmaz full'den 50 TL'lik euro dizel alıp kilometreyi sıfırlayıp aracın yakıt performansını test edeyim dedim. Şehir içi kullanımında ve klima nadiren açıkken ışık tekrar yanana kadar 330 km yaptı.
Nasıldır?
![]() |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
sehıt ıcı yaptıysan eger cok ıyı valla
![]() |
||||
![]() |
||||
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
|||
aynen şehir içi ahmetcim. ama seninle otobandayken yakıt iki katına çıkar eminim. gaza getiriyosun adamı
![]() |
||||
![]() |
||||
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|||
ne guzel bı de benım aracın durumuna bakkk pehhhhhh
|
||||
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
||||
![]() |
||||
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
|||
super kardeş benimki lpg ile 250 bazen geçiyor :)
|
||||
![]() |
||||
|||
Salıhım aracının masallah ı var nazar degmesın...
Salıhımın aracı 206 1.4 hdı bırakında az yaksın yanı.
Bu noktada her zaman yanlıs kıyaslar yapıyoruz.
Kıyas ederken aracın agırlıgını, gucunu, bakım durumunu, lastıklerını vs kıyas etmelısınız Düzenleyen CeCoLi - 12 Haziran 2011 Saat 12:22 |
||||
![]() |
||||
|||
Ben 50TL ile 160km yapıyorum yaa
![]() |
||||
![]() |
||||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
dizel araç ile olsun o kadar :))
|
||||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||||
![]() |
||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|||
süper km yapmışın ama tamamının şehir içi ve kısa mesafe olduğunu sanmıyorum. 50 tl ye normalde yapman gereken km 220-260 km civarı. Kontaga bastıktan sonra 15 20 km yol yapıyorsan en az normal yaptıgın km.
|
||||
![]() |
||||
revolutionary26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı revolutionary26
|||
ben 50 tl lik benzin ile (11.8 lt ) ş.içi 105 km gidiyorum iki seferdir. çok yakıyor çooook. şimdiki aklım olsa dizel alırdım.
|
||||
307 XR 1.6 16V 2005
Şeytan Kırmızı |
||||
![]() |
||||
|||
Teşekkür ettim Cem abi. Dediğin gibi bunda aracın bakımı ve genel durumu çok etkili oluyor. Araçta fabrika çıkışından başka hiçbir aksesuar yok, yakında 16 jant takmayı düşünüyorum yakıtın artacağı kesin :)
|
||||
![]() |
||||
|||
Genelde bakırköy avcılar arası kullandım. Giderken genelde trafiğede takılıyorum. Yol boşkende 110'u geçmemeye özen gösterdim. Sonuç : Memnunum aracımdan :)
|
||||
![]() |
||||
|||
rıca ederım 16" lıncancabur takacaksın muhtemelen :))
|
||||
![]() |
||||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|||
gelde tüp taktırma kardeşim ya:S ben 50 tl ye 100 km gidiyorum:( |
||||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||||
![]() |
||||
|||
sanırım öyle olacak abi. ama birkere takılacak acele etmek istemiyorum :)
|
||||
![]() |
||||
|||
Fazla gecmeden senı tuplerız yanı :)) Sende benım gıbı tuplu ve ofkelı olursun
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Salıh abı jant lastık alacagın zaman baglantıya gecelım yardımcı olmaya calısayım sana
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
tamamdır abi. önerilerin ve yardımların benim için önemli :))
|
||||
![]() |
||||
celllat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
|||
arkadasin dedigi yontemle 50 tl ile 160 km yaptim.arac baenzinli tup yok.
|
||||
2003 206 1.4 xt 8v manuel-benzin-shell-142.km-gri renk
|
||||
![]() |
||||
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|||
ben bugun hesapladım 33 liralık benzınle 100 kım yaptım. depoyu fulledım km sıfırladım
100 km yaptım bıdaha benzın aldım 33 tl aldı.cok yakıyor. bi dizel arabam olaydı :S Düzenleyen werty - 13 Haziran 2011 Saat 14:32 |
||||
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |