|
Peugeot Elektrik Ustası Tavsiyesi (ÇÖZÜLDÜ) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Yazar | ||||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
işte bu özellik 2005 modellerde oluyor benim aracım 2004 model olduğu için kimse yapamadı çünkü öyle bir seçenek yok. Bir seçenek vardı araca bindiğinde kapıyı kapadığın anda kitliyor onuda ben istemedim anahtar üzerindeyken kitlerse başımıza iş almayalım diye (:
aracın özellikleri emsallerine göre baya var senin bildiklerin nelerdir bilmiyorum ona göre yardımcı olurum sana.
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Süper Olur Kardeşim Biliyorsun Konyada Yapan Bir Yer Varmış Orasıda Baya Uzak Kalıyor... Sana Zahmet Özelden Ulaştır Bana |
||||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Yolladım albayım, |
||||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
gözün aydın metin hayırlı olsun sonunda sende muradına erdin benim gibi tasarrufa geçtin ölemiiii
Düzenleyen ose307 - 08 Haziran 2011 Saat 13:55 |
||||
meandros
2. Vites 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
metin benbim aracım 2004 , yazılım yüklemesi ile bende oldu. ama kullanmıyorum indi bindi yapınca kapıları zırt pırt kitlemesin .. parça eskimesin :) |
||||
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
sıra bende :)
|
||||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
abi bi boş yol buldum denedim çalıştı sonra bıraktım daha tasarrufa geçemedim arabada gaz yok :D
|
||||
||||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
emrah benzinli motor seçeneklerine gire çıka aşina olduk ama dizel motor seçeneklerine hiç bakmadım doğrusu. senin olunca zaten hem çalışacak hemde ekranda Cc --- yazısı çıkacak çünkü senin araç Can sistem.
|
||||
||||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
meandros nasıl bir yazılım o öyle? aracın genel yazılımını diyorsan daha yeni yaptırdım ama öyle bişey yok, ek bir yazılım yükleniyorsa ben o konuya biraz tereddütlü bakıyorum.
|
||||
||||
meandros
2. Vites 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
metin walla şu an kullanıyorum... ama usta tavsiyesi ile devre dıiı yaptım..
ama yazılım yüklemesi ile yaptı ustam
eger istersen gorusturebilirim
|
||||
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
||||
oguz6578
1. Vites 30 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
hayırlı olsun metin kardeş.... Güle güle kullan
|
||||
Peugeot 2005 Tiptronik 307 SW 1.6 BVA Pack
Atiker SafeFast OBD => Atiker Fast System :) Nokian Z G2 |
||||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
teşekkür ederim ben yazılımla falan uğraşmak istemiyorum (:
|
||||
||||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
oğuz teşekkür ederim darısı senin de başına,
bu arada yakıtı ne yaptın sıkıntılarını hallettin mi, ben bugün ölçtüm 11.7 litre yakıyor lpg de.
|
||||
||||
Ahmet206
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mart 2015 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Selamlar.
Aranıza çok yeni katıldım ve aracıma yol bilgisayarı ve hız sabitleyici başta olmak üzere, dış ısı sensörü taktırma, arkaya 2 hoparlör taktırma gibi bir takım elektronik işlemler yaptırtacağım. İstiyorum ki sağlam, güvenilir, yaptığı işe garanti verebilecek bir usta bulayım:) Konya'da yaşıyorum ve konyada bu işi yapan ehil bir ramazan ustanın adı geçti. Acaba bu ustaya nasıl ulaşabilirim, telefonu ya da adresi verebilecek birileri var mı? Bir de bu saydığım işlemlere aracım ne kadar uygun merak ediyorum. ARACIM: 2008 model 206 1,4 comfort Sedan. Tek satır ekranı var, silecek kolunda basılabilen ama işlevsiz olan bir düğme var. Yani soldaki sinyal tuşu gibi sabit değil, düğme içine gidebiliyor. Aynaların altını elleyince delik hissediliyor, sanırım sensör yok. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler. Unutmadan sormak isterim: Hız sabitleyici yaptıran arkadaşlar acaba sonradan herhangi bir sorun yaşadılar mı? Düzenleyen Ahmet206 - 20 Mart 2015 Saat 22:20 |
||||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |