![]() |
|
Cam Kaldırma Modülü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 3456> |
Yazar | |||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
mesut sadece kumandadan kilitlersen devreye giriyor. mandaldan yada kapı klitleme butonuyla devreye girmiyor bilgin olsun.
|
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sen bırak mesutu geliosun dimi 26 sında ?
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Lutfen sahsi yazismalarimizi ozel mesaj sistemini kullanarak yapalim. Düzenleyen koliva - 10 Haziran 2011 Saat 13:29 |
|||
![]() |
|||
||
peki ok. dikkate alıcam bu söylediğini.. afedersiniz.. Düzenleyen by_ersin - 10 Haziran 2011 Saat 14:22 |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
ersin abi canını sıkma zaten koliva' nın amacı canını sıkmak değil forum kurallarını uygulamak. aslında koliva çok iyi niyetli yardımsever bir abimizdir, tanışınca bana hak vereceğini ümid ediyorum (:
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Sn. by_ersin, Size forumdan uyari yapmamin nedeni "Oglum sana soyluyorum, gelinim sen anla" babindaydi. Lutfen bundan alinmayin. Kalp kirmak gibi bir niyetim hic olmadi, olamazda. Hadi opusup barisalim ![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
abi bende öpcem canım çekti ama dudak ifadesi bulamadım bunla idare et (:
![]() |
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
Kolıva usagum ersınde pizim hemserudur ona cöre heeee
![]() |
|||
![]() |
|||
||
barıştık gitti.. afedersin tekrar....
![]() |
|||
![]() |
|||
||
sorun cozulmustur konuya devam :)) |
|||
![]() |
|||
||
koliva cem abiyle bende konuyu saptırdık diğerinden devam ettik bizide uyar (:
nerde kalmıştık.
ben cam kaldırma modülüne karşıyım arkadaş cam motorunu bir süre sonra bozuyor
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
eğer akşam usta kabul ederse onla foruma özel bu konu ile ilgili röportaj şeklinde bir video çekmek istiyorum
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Oooh masallah bır acık oturum yap ıstersen heee ne dersun usagumm :))
Olmazsa bızde telefonla ortama baglanıp konferans gorusme yaparızzzzzz
![]() Bence usta sende para almayıp ustune sana para vermelı. sayende medyatık usta olacakk, unlu olacak...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Usta da bizi gorecek mi?
![]() Videolu bir anlatim herkes icin anlasilmasi kolay olacaktir. Bekliyoruz. |
|||
![]() |
|||
||
valla bu uygulama diğer konularda ve anlaşılması zor problemlerde çok işe yarar tebrik ediyorum.
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
inşallah kabul eder..
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Pekı bız ustayı gorecekmıyızzzzz
![]() |
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
güzel bir bilgi paylaşımı oldu bende yaptırcam :D benden önce yapan olursa yazsın buraya arkadaşlar :)) |
|||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||
![]() |
|||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
||
Ersin senin dedigin zor kanka adam işinimi yapıcak sana cevapmı vercek ![]() |
|||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
|||
![]() |
|||
||
Bencede resımlerı cekebılırsen sukrett :))
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 3456> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |