![]() |
|
Cam Kaldırma Modülü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 3456> |
Yazar | |||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
mesut sadece kumandadan kilitlersen devreye giriyor. mandaldan yada kapı klitleme butonuyla devreye girmiyor bilgin olsun.
|
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sen bırak mesutu geliosun dimi 26 sında ?
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Lutfen sahsi yazismalarimizi ozel mesaj sistemini kullanarak yapalim. Düzenleyen koliva - 10 Haziran 2011 Saat 13:29 |
|||
![]() |
|||
||
peki ok. dikkate alıcam bu söylediğini.. afedersiniz.. Düzenleyen by_ersin - 10 Haziran 2011 Saat 14:22 |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
ersin abi canını sıkma zaten koliva' nın amacı canını sıkmak değil forum kurallarını uygulamak. aslında koliva çok iyi niyetli yardımsever bir abimizdir, tanışınca bana hak vereceğini ümid ediyorum (:
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Sn. by_ersin, Size forumdan uyari yapmamin nedeni "Oglum sana soyluyorum, gelinim sen anla" babindaydi. Lutfen bundan alinmayin. Kalp kirmak gibi bir niyetim hic olmadi, olamazda. Hadi opusup barisalim ![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
abi bende öpcem canım çekti ama dudak ifadesi bulamadım bunla idare et (:
![]() |
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
Kolıva usagum ersınde pizim hemserudur ona cöre heeee
![]() |
|||
![]() |
|||
||
barıştık gitti.. afedersin tekrar....
![]() |
|||
![]() |
|||
||
sorun cozulmustur konuya devam :)) |
|||
![]() |
|||
||
koliva cem abiyle bende konuyu saptırdık diğerinden devam ettik bizide uyar (:
nerde kalmıştık.
ben cam kaldırma modülüne karşıyım arkadaş cam motorunu bir süre sonra bozuyor
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
eğer akşam usta kabul ederse onla foruma özel bu konu ile ilgili röportaj şeklinde bir video çekmek istiyorum
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Oooh masallah bır acık oturum yap ıstersen heee ne dersun usagumm :))
Olmazsa bızde telefonla ortama baglanıp konferans gorusme yaparızzzzzz
![]() Bence usta sende para almayıp ustune sana para vermelı. sayende medyatık usta olacakk, unlu olacak...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Usta da bizi gorecek mi?
![]() Videolu bir anlatim herkes icin anlasilmasi kolay olacaktir. Bekliyoruz. |
|||
![]() |
|||
||
valla bu uygulama diğer konularda ve anlaşılması zor problemlerde çok işe yarar tebrik ediyorum.
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
inşallah kabul eder..
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Pekı bız ustayı gorecekmıyızzzzz
![]() |
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
güzel bir bilgi paylaşımı oldu bende yaptırcam :D benden önce yapan olursa yazsın buraya arkadaşlar :)) |
|||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||
![]() |
|||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
||
Ersin senin dedigin zor kanka adam işinimi yapıcak sana cevapmı vercek ![]() |
|||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
|||
![]() |
|||
||
Bencede resımlerı cekebılırsen sukrett :))
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 3456> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |