![]() |
|
Cam Kaldırma Modülü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456> |
Yazar | |||||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Arkadaşlar bana güvenin inanın hiç birşey olmaz bana dua ediceksiz ama adam gibib bi ustaya gidik baktınız olmuyor buyrun bizim modülcüye gelin aracınızın başında duraun ve izleyin valla ben öyle yaptım :-D
|
|||||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
|||||
![]() |
|||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||||
baybars o bendim,
eski aracımızda iki kere sağ iki kere sol cam motorunu değiştirdim az buz değilben sizi sevdiğim için üzülmeyin diye söyledim yoksa iyi bişey ama ben tavsiye etmiyorum. Düzenleyen metin - 09 Haziran 2011 Saat 20:12 |
|||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||
metin abi baybarsla akşam gittik adamda 3 araba vardı yarın akşam gelin dedi...hatta o cam kapalıyken bi daha bassam zorlarmı dedim adam dediki zorlar ama şöle zorlar bi anlık akım meselesi dedi ..yani yakacak bozacak bir şey olmaz dedi.. ne bilim anlamadım ben bu işi.. bas alarma kalksın camlar sadece orası güzel ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
bugun kornam bozuldu sanayiye elektrik ustasına gittim aracın birine bu uygulamayı yaptı gayetde güzel oldu orjinal kumandadan basıyo camlar kalkıyo.
hatta sordum benim 206 yapsak sunroof da kapanırmı dedim kapanır dedi. tam fiyatı ne kadar demeye kalmadan adamın biri şu arabayı içeri alalım dedi muhabbet kaynadı gitti :)
|
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
||||
arkadaşlar bence daha kullandım bu modüllerden,ama piyasada 20 lira yada modül var 50 liraya da modül var doğal olarak arada kalite farkı da vardır. desi nin 4 cam için olan modülünü kullanmıştım ben hiç bir sorun yaşamadım,3 yıl önce 75 tl para vermiştim.piyasada cenmax, cyclone gibi markaların ürünleri oldukça fazla. her modül her araca uymuyor,ben aracıma bu sistemi uygulatacağım zaman usta senin araca otomatik termikli sistem takıcaz demişti,öylede oldu ama otomatik termik tam olarak ne bilmiyorum. |
|||||
![]() |
|||||
flash296 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: bursa/gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
||||
vallaaa kuzen öyle bi güzellik olmaz yaa.. ben kullanıyorum 206 GTI'ımda basıyorum camlar ve sunroof 5 saniye içinde kapanıyo. havası bi ayrı zaaten.. anlıycaan şiddetle tavsiye ederim !
|
|||||
"ölüm" gaz pedalına basan ayakta, "hayat" diraksiyonu tutan kollardadır... bunun eğlencesi ise "ÖLÜMÜNE" BASIP "HAYATA" TUTUNMAKTIR !!!
|
|||||
![]() |
|||||
||||
başkan kaça yaptırdın sunroof da kapanıyomuş iyiymiş. sağlıklımı peki arıza filan yakmıyo demi.?
|
|||||
![]() |
|||||
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
||||
fiyat uygunn
|
|||||
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|||||
![]() |
|||||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
||||
aracımın içindeyken kumandaya bastım, röle tetikleme verdi ve cam kapanmaya başladı, cam kapanır kapanmaz röle tetiklemeyi kesti.sanırım koruma direnci var devrede fazla akım geçergeçmez röleyi kapatıyor. milisanye kadar bir süre. bilginize sunulur arkadaşlar.
|
|||||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||||
![]() |
|||||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
||||
|
|||||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||||
![]() |
|||||
||||
evet fiyat ne kadar acaba bende istiyorum camlar ve sanrof kapansın :))
|
|||||
![]() |
|||||
||||
aynen dün gece ustada bize bu şekilde bahsetti...dirençlerle ilgili bişiler söledi... sıkıntı yok...
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Oyleyse cok guzel. Kolay kolay bır sıkıntı cıkaracagını sanmam...
|
|||||
![]() |
|||||
||||
cem abi dün vallahi 3 araba vardı adam dediki yarın akşam gelin...randevu aldık yani hem resim felan çekicektik baybarsla yapım aşaması felan...olmadı kısmet bu akşama... hatta adama sorduk kafamıza takılanları ..korkulcak bişe yokk yani... bi sensör mü ne var akımı akımı kesiyormuş .. bu akşam net öğrencem zaten adamın başı kalabalıktı tam anlayamadım...
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
hadı hayırlısı bakalım sen yaptırda bızımde daha detaylı bılgımız olsun. nereye ne sekılde baglantı yapacak vs...
|
|||||
![]() |
|||||
||||
ok..
|
|||||
![]() |
|||||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
||||
Paşam ben aldım ıkı aydır duruyor cekmecede oyle :DDd aklıma takılan tek sorun var.. ben yolda gıderken aracın kapılarını kılıtlerım... sımdı bu klşıt devreye gırdıgı zaman camlar o zaman da kpanacak mı pekı :DD bnu kımseye sormadım nedense aklımda soruısaretı olarak kaldı :DDD
|
|||||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|||||
![]() |
|||||
||||
elini düğmete atınca cam açılıyor merak edme :)
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
||||
hee o zaman uygulatmak lazım garıbım curumesın burada :DDD
|
|||||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |