Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yorumsuz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

yorumsuz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 3456>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Haksen016 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 08:15
hayretler içerisindeyiz bir de servis diye güveniyoruz .
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa
Yukarı Dön
turkuazyy Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı turkuazyy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 13:38
Evet arkadaşlar bu gün peg Türkiye ile konuştum. Aradılar. Aracı test için uluslararası teknik ekip gelip inceleyecekmiş. Kısa sürede sonuçlandırırız diyorlar ama benim umudumun olmadığını bildirdim. 
Tekrar beklemeye geçtim.
Yukarı Dön
Japon Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Japon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 14:20
cok gecmıs olsun ben bundan  4 5 sene once babam sıfır araba alıp 2 sene sonra satmaya kalktıgında 0 araba benım ıcın bıtmıstı ama ınsanın yıllarca emek harcayıp para bırıktırıp 0 araba alıp magdur olması ınanılmaz bır durum okuyunca gercekten dumur oldum insallah gonlunuze gore sonuclanır ve rahatlarsınız ınsanın psıkoljısı bozulması elden degıl cunku yapacak bırsey yok elı kolu baglı adamların agzının ıcıne bakıyorsun ayıp valla
Yukarı Dön
Emre Ekrem Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Eylül - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Emre Ekrem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 16:07
Çok geçmiş olsun, bu yaşadıklarınız (böyle bir örnek vermekten nefret ediyorum) sözde değil gerçekten medeni bir ülkede olsa, duyulmaması için anında aracı geri alıp yenisi verirlerdi.
İlk arabam Demaks Peugeot tan aldığım 1991 model 205 1.3 Rallye idi, bu anlatacağım dışında arabamda hiç bir sorun yaşamadım.
Bilkent Üniversitesinde okuduğum dönemde geç kaldığım bir sınava yetişmek için aceleyle arabamı park edip sınava girdim, geri geldiğimde arabam ve yanında benimki ile aynı renk bir 205 1.9 gti ve başında bir kalabalık vardı (malum çok ilgi gördüğü dönemlerdi)  
Arabamın yanına gittim kapısını açtım ve bir eleman araba sizin mi diye sordu evet dedim ki asıl olay bundan sonra başlıyor. Eleman 1.9 da benim fakat çok garip bir durum oldu dedi ve anlattı. Arabasına gitmiş kapıyı açıp içine oturmuş ve araba kendi arabası gibi gelmemiş çünkü bindiği araba benim ve 1.3 rallye ile 1.9 gti arasında dünyalar kadar fark var. Kısacası adam kendi kontak anahtarı ile benim arabamı açıyor ve çalıştırıyor, ikisi de sıfır ikisi de Demaks tan alınma. Her neyse Demaks a gittik olay Karsana kadar gitti ve ikimizde mahkemeye vereceğimizi ve sonuna kadar takip edeceğimizi belirttik ve Demaks bize siz bilirsiniz iş uzar gibilerinden laflar ettii mahkemeye verdik bir iki ay sonra Karsan bizle toplantı talep etti ve ikimize de kabul etmemiz ve mahkemeden vaz geçmemiz durumunda istediğimiz araçları alma konusunda yardımcı olacaklarını belirttiler. Ben kendi arabamı bırakmadım fakat full dimma bodykit ve komple deri dimma koltuk takımı istedim, arkadaşta 405 mi 16 aldı dikkat edin BEDELSİZ .

Kısacası istediği kadar sürsün, bir tüketici olarak para verdiniz karşılığında ayıplı mal aldınız, TC de halihazır kanun açıklarından dolayı uzun süren mahkemeleri bir garantör olarak almış firmalar ya bu parça değişir yada bir macera yaşarsınız şeklinde alenen tehdit etmekteler. Lütfen bu tehdide boyun eğmeyin ve hakkınızı savunun, bu benzer olaylar yaşayan mağdurlara bir örnek oluşturur. 

Tekrar geçmiş olsun, böyle sorumsuz firmalar yüzünden büyük markalar derin yaralar alıyorlar.
ph2 stock 306 gti
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı turkuazyy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2011 Saat 11:35
Evet arkadaşlar benim olayım aynen pembe diziler gibi oldu.
Bu gün Aktif İriyıl da ki müşteri temsilcisi ile görüştüm. Saat 11:30. Dün gelecek uluslararası ekip hala gelmemiş bu gün için hala bekliyorlar. Ama peg Türkiye dün için gideceklerini söylemişti. Müşteriye verilen bilgi, değer kıymet ortada. Siz isterseniz ölün onlar için öenmli değil. Onlar şunu demekte siz parayı ödeyim biz size sorunlu araba veririz ondan sonrada bildiğimizi okuruz sizde ızdırap çekmeye devam edersiniz. Ben Peg yüzüne izine gidemiyorum arkadaşlar anlatıyorum anlamıyorlar. Ben de şu şekilde söyledim. Siz şuana kadar yaptıklarınızı bana yazılı olarak verin ben yasal yollara başlayayım nasılsa siz mahkeme bitene kadar bu işi bitiremezsiniz dedim. 
Yine beklemeye devam.

Yukarı Dön
mbox Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mbox Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2011 Saat 12:03
Sn turkuazyy. Bunlarla hiç uğraşıp sinirini bozma derim. Ben bu işi artık yargıya bıraktım. İster 2 isterse 3  sene  sürsün. Bugün  aracı almaya gideceğim. Yaptık alabilirsiniz dediler. Avukatın bana  söylediği şekilde teslim kağıdına da  itiraz kaydımı düşeceğim. Ardından parasını verdiğim araca binecek ve  mahkeme süresinde  karşıma gelen herkese  bu olayın reklamını yapacağım. 
Hayatımda ilke kez Peugeot  aldım. Yaşım 46. Bu  17. arabam. Hiç böyle bir firma  görmedim. Öyle kanıksamışlar ki , suratlarına tükürsen yağmur yağıyor edasındalar.  Bu firma  merkezinden bayilerine böyle. 
Ben bundan böyle  kişisel protestomu Fransız  ürünü herşeye karşı genişlettim.
Hatta diğer  bazı Fransız ürünlerinin websayfalarına (Danone, Airbus  vs)  mail atıp  Peugeot  yüzünden ürünlerinizi kullanmayacağım mesajları  ileteceğim. 
Yani olayı  aromalandırıp   içimi sıkmamaya  karar verdim.
Yukarı Dön
boraa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı boraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2011 Saat 12:58
pug servisleri tüm türkiyede diğer arçların servislerine göre çoooook  aama çok geride.tamamen ticari amaçla iş yapıyorlar.yazık çok yazık.profesyonel oto uzmanlarına göre önümüzdeki 5 sene içinde pug satışları türkiyede duracakmış.....ör :ben satmak istiyorum Ouch 
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :)
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı turkuazyy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2011 Saat 14:50
Sayın mbox eşim 2 mail adresine mail gönderdim. İsterseniz sizde gönderin. İlgili gördüm kendilerini.
volkan.demirkusak@otohaber.com.tr
acelik@otomobilgazetesi.com
bunlara isterseniz sizde atın peg konusunda yaşadıklarımızı anlatalım.

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı turkuazyy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 08:23
Evet arkadaşlar günaydın,
Bu gün peg türkiye uluslararası ekip gelecek diye bildirdi ama dün akşam Aktif İriyıl teknik müdür ile konuştum maalesef hala gelen giden yok. Ne güzel organizasyon ne güzel şirket ne güzel müşteri bilgilendirmesi. Değişen parçalarla ilgili rapor ve sorun giderilemediği hakkında yazı istedim fakat parçalarla ilgili olur ama diğeri olmaz diyorlar anlayın artık siz bunu. 
Yukarı Dön
monur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Nisan - 1974

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı monur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 11:52
Orjinalini yazan: turkuazyy turkuazyy Yazdı:

Evet arkadaşlar günaydın,
Bu gün peg türkiye uluslararası ekip gelecek diye bildirdi ama dün akşam Aktif İriyıl teknik müdür ile konuştum maalesef hala gelen giden yok. Ne güzel organizasyon ne güzel şirket ne güzel müşteri bilgilendirmesi. Değişen parçalarla ilgili rapor ve sorun giderilemediği hakkında yazı istedim fakat parçalarla ilgili olur ama diğeri olmaz diyorlar anlayın artık siz bunu. 

Sabrınıza hayran kaldım.Ben yazıları okurken geriliyorum ve bileniyorum.ben olsam size o yazıyı vermek istemiyen sayın müdürün kulağına eğilip,ya bu işi 24 saat içinde çözün yada o arabayı show room dan içeri en pahalı olan aracın üzerine çıkaraıp kaskodan paramı alacağım derdim.

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı turkuazyy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 13:14
Yo aslın sabrım kalmadı. Yeın iş emri vs dökümleri alıp pazartesi kanuni işlemleri başlatıyorum. Dün kendi şirketlerinde çalışan bir kişiden aldığım bilgiye göre 3008 allure hdi manuel ilk satılan kişi benmişim ne kadar doğru bilmiyorum. Demek ki benim ilk vermiş olduğum siparişim beyaz araçt için de arızalı demişlerdi. Tabi arıza nedir söylemediler. Ben şimdi istemeden düşünmeye başladım bu araçlar üretim hatalımı diye? Çünkü 1 haftadır aynı araç peg Türkiye'nin elinde var deneyin diyorum dün konuştuğum teknik müdür bu gün deneyeceğini söyledi ama artık doğru söyleseler bile inanmıyorum. Ben kanuni işlemi başlatayım onlar artık avukatımla uğraşırlar.

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı turkuazyy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 13:41
Bende yıllardır bir çalışan  yönetici olarak benim dün söylediklerimi birisi bana söylese yerin dibine girerdim. Kişiye basit bir soru sordum. Bu araç 2009 dan bu yana satılıyor sanırım. Senin elemanların ne mauel nede otomatik araç tamir etmediklerini bana söylediler dedim. Sen bunu talep etmedin mi hiç dedim ses yok. Düşün yaklaşık 2 yıl önce çıkan bir ürün ve sorun olursa ne yapacağım diye ben olsam onun yerinde düşünürdüm. Demek ki siz sadece satışa bakıyorsunuz sonra tufan dedim ama cevap yok. 
Yukarı Dön
monur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Nisan - 1974

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı monur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 14:52
Bence bunlarda yöneticilik kavramı bile yok.İnsan ilişkileri tamamen sıfır.Hele birde abuk sabuk suçlar gibi konuşmaları insanı daha da sinirlendiriyor.Bence hepsi seçilmiş uzman!!!!!! satış temsilcileri ve müdürleri.

Ben kendimi sizin yerinize koyuyorum, bu kadar hoş görüyü tanıyamazdım herhalde. 
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
Yukarı Dön
mbox Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mbox Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 20:25
Orjinalini yazan: monur monur Yazdı:

Bence hepsi seçilmiş uzman!!!!!! satış temsilcileri ve müdürleri.

Evet haklısın arkadaşım.Kıvrıma, sıyırma, aldatma, üstüne almama konularında  şirket içi eğitim aldıklarına inanmaya başladım.Zira vurdumduymazlıkta hakikaten iyiler.
Ben dün itibari ile aracı aldım. Teslimat belgesine mahkeme dosya numarası ve itirazi hakkımı koruduğuma dair  kayıt düştüm. Gören arkadaşlarım geçmiş oldun dediler ve olayı herkese anlatacaklarını da vurguladılar. Peugeot  böylece ayaklı reklamcılara sahip oldu.
Tekrar vurguluyorum benim 508 veya turkuazyy arkadaşın 3008'ne lafım yok. En nihayetinde makine bunlar. Kızdığım nokta hukuka uymadıkları.Niye böyle bir kanım var?
1-75.5oo tl verip bir araç almışım
2-8 gün sonra çekici ile taşınacak kadar bir arıza göstermiş. Ve 17 gün servisde kalmış
3-Ülkemin kanunu ne diyor?
4-    Ambalajında, etiketinde, tanıtma ve kullanma kılavuzunda ya da reklam ve ilanlarında yer alan veya satıcı tarafından bildirilen veya standardında veya teknik düzenlemesinde tespit edilen nitelik veya niteliği etkileyen niceliğine aykırı olan ya da tahsis veya kullanım amacı bakımından değerini veya tüketicinin ondan beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren mallar, ayıplı mal olarak kabul edilir.
5-Benim elektronik beyin arızası benim araçtan beklediğim niteliği aykırı mı?Evet
6-Beklediğim faydaları azaltıyor mu? Evet. (tüm uyarılar devre dışı )
7-Tüketici olarak ben farkına varabilir miyim? Hayır.Ne anlarım ben motor veya beyinden. Yani gizli ayıplı.
8-Peki kanun ne emrediyor?
9-Tüketici bu durumda, bedel iadesini de içeren sözleşmeden dönme, malın ayıpsız misliyle değiştirilmesi veya ayıp oranında bedel indirimi ya da ücretsiz onarım isteme haklarına sahiptir. Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle YÜKÜMLÜDÜR.
9-Peugeot Türkiye ne diyor? Talebinizi yerine getirmiyoruz  diyor.
11-E peki bu şirketin hukuk müşavirleri bu yasadan bi haber mi? Değil.Bal gibi biliyorlar.
12-E niye yapıyorlar? Müşteriyi yıldıralım, nasıl olsa mahkeme 2  sene sürer. 2 sene sonra 2011 508'miz yoktur deriz. İş uzar. Salla herifi burnu sürtülsün .
13-Peki bu esnaflık ahlakına uyuyor mu? Hayır. 
14-İnsanlığa sığıyor mu? Hayır.
15-Bunun dolandırıcılıktan, hukuksuzluktan ne farkı var? Bence hiç bir farkı yok.

İşte arkadaşlar uğruna forumlar ve fun club'ları açtığımız araçlarımızı bu kafalar  satıyor. İşte Peugeot Türkiye bu.
Yukarı Dön
mbox Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mbox Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2013 Saat 22:23
Sevgili arkadaşlar merhaba
Tam 2  sene  önce  Peugeot ile olan sorunumu bu foruma taşımıştım.İlk 5  sayfayı okumaya üşenenler için sorunum Ayıplı Mal kanunu ile ilgili. O tarihte 0 km 508 2000 cc diesel bir araç almıştım.Araç 8 gün sonra elektronik beyin arızası gösterdi.Ben de ürünün ayıplı olduğunu o nedenle tüketici kanunun bizlere verdiği hakla , Peugeot ile olan sorunumu mahkemeye intikal ettirmiştim.. İlk 5  sayfada yazdıklarımı okuyanlar da görecektir  amacım firmayı veya 508'i kötülemek değil bir Fransız firmasının ülkemin kanunlarına uyması gerektiği onlara hatırlatmaktı. 
Davayı açtıktan 1  sene sonra davayı kazandım. Yerel mahkeme ayıpsız muadili ile değişmesine hüküm verdi. Fakat 2012 de sonuçlanan mahkeme kararına göre Peugeot ellerinde 2011  0 km ürün kalmadığı için benden fark istedi. Onlar yargıtay hukuk dairesine temyize gittiler.Yaklaşık 1  senedir dosya orada. Bu arada Türkiye'de  benim aldığım 508  2000 cc  active diesel  ürün satışı  yok.Sadece allure mevcut. Yani muadil de kalmadı. Diyelim sonunda temyizi de kazandım.Bu sefer muadil olmadığı için itiraz  edecekler. 
SONUÇ: Yaptığım araştırmalara göre 7 sene süren aynı davaları görünce  muhtemel  en az 2-3 sene daha sürme ihtimali olan hak arama iddiamın 49 yaşının içinde  olan biri olarak ne kadar  safça ne kadar ön görüsüz ve çocukca bir  davranış olduğuna kani oldum. Biraz sonra  Al Pacino'nun "Justice for All"  adlı filmini 11.kez  seyretmeye karar verdim. Yaşasın Peugeot.
Yukarı Dön
mbox Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı mbox Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2014 Saat 21:04
ve mutlu son.  yeni  arabam  ile
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2014 Saat 21:42
Tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun yeni aracanız, hangi modelini aldınız fark ödediniz mi?
Yukarı Dön
mbox Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mbox Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2014 Saat 22:10
Saygıdeğer dostlarım

dava konusu olan aracım 2011 active 2000 cc otomatik 508 idi. Yaklaşık 2.5 sene süren hukuki süreç sonu itibari ile peugeot  ülkemizde  508 serisinde sadece 1600 cc  pazarladığı için  bana bir üst tipi olan allure model ve ek olarak  2 opsiyonlu (sunroof ve 18 inch jant)  araç verildi.  Benim amacım da zaten maddi olmayıp sadece ve sadece yabancı bir  firmanın ülkemin kanunlarına uymasını hatırlatmak olduğu için  büyük bir  keyif ile kabul ettim. Herhangi bir fark ödemedim. Yukardaki yazılarımda defalarca belirttiğim gibi kul yapısı  her şey bozuk üretilebilir. Önemli olan bu sorunun tüketiciyi üzmeden ve sıkmadan haledilmesidir. Ülkemizde bu soruna ait yasa çok açıktır. Ben sadece bu yasanın uygulanması için uğraştım ve  bekledim.
Geçen 2.5  yıl boyunca  bana verilecek "ayıpsız" aracı aldığım gün satmayı planladığım halde  yeni aracımı  görür  görmez vazgeçtim. Zira  active modele göre  çok daha  dolu ve çok keyifli bir  sürüşü  var. Tabi ki 2000 cc'nin verdiği ataklık yok ama ülkemizde ki hız nedenli trafik cezaları ve  1600 cc üzeri anormal vergi yükü nedeni ile kanımca 1600 cc üzeri araba binmek benim için pek mantıklı gelmiyor artık. 
Forumda bana destek olan tüm peugeor severlere saygı ve sevgilerimi yolluyorum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2014 Saat 22:21
Bu yaptıgınız cok iyi olmus. Gercekten sizin gibi insanlara hayranım. Bende sizin yaptıgınız hareketi uygular ve yenisini isterdim fakat bu kadar ısrarcı olur muydum bilmiyorum. Bu davadan haberi olanlar örnek teskil ettigi icin baslarına gelirse daha rahat kazanabilirler davalarını. Tebrik ederim ve kazasız belasız sürüsler dilerim.
Yukarı Dön
kayali Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kayali Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2014 Saat 23:19
Keşke bu durumdan daha önce haberim olsaydı bende 206+ var 340 kmdeyken direksiyon sorun çıkarmıştı ve parça değiştirip geri vermişlerdi 0 araba alıyosun ve sevincin kursağında kalıyor sizin mücadelenizi sadece tebrikedebilirimClap
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 3456>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 3008 Sunroof su alma sorunu son mesaja git 31 0 shnzgn
konu icon 3008 airbag veya gergili emniyet kemeri arızası.. son mesaja git 61001 32 kaya_suat
konu icon Peugeot 307 Yol Bilgisayarı Km hesaplayıcı son mesaja git 89 0 sanal357
konu icon 306 1.8 Kalorifer Sorunu son mesaja git 10 0 Hyılmaz
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 563 0 mustafa k.
konu icon Araç çalıştırılamıyor son mesaja git 223 0 Aga
konu icon Triger kayışı, zinciri ? son mesaja git 13157 1 MehMetC3
konu icon ESP/ASR ve Hiz limitleyici sorunu son mesaja git 2674 2 ulas55
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 1438 1 emrekocamaz
konu icon Peugeot 307 1.4 Benzinli / Fazla Yakıt Tüketimi??? son mesaja git 420 0 Faruk_S
konu icon RCZ ÇEKİŞTEN DÜŞME son mesaja git 50741 6 barisg
konu icon Motor değişti acil yardım son mesaja git 34824 4 barisg
konu icon rcz n18 tekleme sorunu son mesaja git 2766 1 barisg
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1555 5 muratzengin
konu icon Ankarada Önerebileceğiniz Peugeot Servisi son mesaja git 6145 12 Maduriye
konu icon Spor kış modu yanması son mesaja git 201 0 Cakirm0
konu icon P0420 arıza lambası son mesaja git 214 0 tugrullbey
konu icon YAĞ KAÇAĞI son mesaja git 298 0 JACKAL1742
konu icon Uzun far sorunu son mesaja git 410 0 Sibelicom
konu icon Motoru tamir ettirin uyarısı ve çekişten düşme son mesaja git 5897 1 msk_sansal
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
barisg 3
MehMetC3 3
ylc78 2
kaya_suat 2
muratzengin 1
Faruk_S 1
bebetq881 1
emrekocamaz 1
bsencan 1
ulas55 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English