![]() |
|
Bel ağrısı çekenler kaçırmayın... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2010 Saat 11:12 |
Arkadaşlar şimdi gördüm sizle paylaşayım dedim. arabada ofiste bel ağrısı çekenlerden biriyim. Kaçırmayın derim ben aldım.Kargoda bedava. Hemde 2 adet 10 tl. aksesuarcıda haftasonu sordum 13 tl dedi tanesine.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet bende gormustum gecenlerde sıtede guzel bır seye benzıyor :)
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
ben ofiste kullanıyorum zaten. file olduğu için terletmiyor. |
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
Bende almıştım bunlardan günümün 5 6 saati masa başında geçtiği için baya bi yararlı oluyor bele verdiği destek ile boş kalmıyor koltukla bel arası ve ağrımıyor...
Ama şöyle birşey sorucam benimkiside fileli ve arkasında 1 adet lastik var tam olarak sabit durmuyor seninkiside öle mi Burcak? arasıra düzeltmek zorunda kalıyorum yani... |
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
aynen öyle. aradaki boşluğa küçük bi yastık koydum artık kaymıyor. mis :)
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bel ağrısını gidermenin kesin çözümü, karın kaslarını güçlendirmektir. Güçlü karın kasları sırt kaslarındaki yükü hafifletir.. yani ne diyoruz spor spor spor..
ürüne gelince bende bunun minder olanı vardı.. uzun boylular için pek kullanışlı değil. :(
|
|
![]() |
|
nullsix ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Faydalı bir ürüne benziyor. Ben de zamanında çok yaşamıştım bu bel ağrısını. Bu ürünün yanı sıra Kosmodisk ürünlerini de tavsiye edebilirim. www.kosmodisk.com.tr adresinden almıştım bir ürün. Rahatlatıcı oluyor açıkçası
|
|
![]() |
|
Babam aracında kullanıyor bundan, gerçekten faydalı.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
paylkaşım için teşekkürler
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
2 yil boyunca her gun sitdetli bel agrisi cekmis ve 3 defa yuruyemiyecek duruma gelmis biri olarak bel agrisi olanlara tek onerim karin ve bel kaslarinizi gelistirmenizdir. ben bu sekilde kurtuldum (daha tamda kurtulmus sayilmam)
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bu ürünü geçen ay BİM marketten almıştım tanesi 6TL Arabamda kullanıyorum ve çok memnunum. Hepsiburada sitesinde 2adet takım olarak 5.88TL Çok iyi fiyat. Hepsiburada.com güvenle alışveriş edebileceğiniz bir sitedir. Düzenleyen mustiii - 08 Haziran 2011 Saat 23:20 |
|
![]() |
|
gercekten guzel bısey ucuzda
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
bende kıbrısta okuyorum burdan almıştım 2 tl'ye gayet güzel memnunum :)
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
paylaşım için tşk. banada lazım böyle bir şey.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Bu kadar övgüyü görünce hemen şipariş verdim. Gelince bakalım nasıl birşeymiş? |
|
![]() |
|
fireblade ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fireblade
benim belimde eğilip kalkmaktan yada motordan arasıra tutar ama,o meretten servisteki bazı arabalarda oluyor vallahi acayip sinir bozucu bişey gelir bana.kase sığmıyo koltuğa
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |