![]() |
|
Alınık 306 gti jant |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 17:36 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-306-gti-jant-yaris-lastigiyle-birlikte-53695750/detay/?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-306-gti-jant-52986149/detay/? arayanlara belki yardımcı olur. Fiyatlarıda gayet makul. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de 306 gti jantı aramaktayım, muayeneden sonra ufak tefek değişikler yaptım arabama en son jantlar kaldı şimdi bi baktım da gti jantları çok güzel yauuu... Bir ara fotoğraf ekleyeyim de abilerim bi yorum yapsın.
Bu arada benim jantlar da çelik bu gti jantlarından daha kalın kollular vardır ya o orjinalden... saygılar...
|
|
![]() |
|
keşke 4*108 20 ofset 15 inç çeşit bolluğu olsa ...seçeneğimiz çok az
![]() |
|
![]() |
|
Bu arada arkadasım lutfen arac bılgılerını ımzana yazarmısın... aracın nedır modelı motoru yakıtı vs
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
replica fiyatlar daha uygun.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Arastırdıklarım hep ınternet ustundeydı 750-800 1000 vs Onden ufak yollu kazalı bır arac ustunde gordum almak ıstedım. Jantları ınceledım fena olmamakla beraber boya yapılması gerekıyordu ve daha evvelde boyanmıs zaten. Adam benım cızıgı olmayan pırıl pırıl eskı jant ve az omru kalmıs lastıklerım ustune 400 ıstedı...
Benım eskı jantlarım lastıklerle beraber en az 250 tl para edıyor zaten :) 400 ustune verdım mı 650 ettı. Ustunede en az 150 lırada boya masrafı koydukmu 800 oldu :)) Jantın egıklıgı varsa veya balansı bozuksa tamırını vs dusun. bırde cepten nakıt para cıkması gerekıyor.
Hal boyle olunca vazgectım. Gıttım Kormetal Black Dıamond cıft renk sıfır jantlarımı aldım. Hem daha ucuza hemde 1 kurus nakıt vermeden taksıtle jant sahıbı oldum :))
Icımde hem sıyah jant alma ıstegı vardı. Cyclone ları almıs olsaydım parlak sıyaha boyatacaktım zaten :))
|
|
![]() |
|
cem abi sana ne kadar fiyat biçtiler...??? |
|
![]() |
|
bende aradım baktım cok para ıstedıler vazgectım :))
|
|
![]() |
|
Maslak sanayi adres veriyorlar en son oraya bakıcaz.
|
|
![]() |
|
yokk.. sadece replika benzeri bişe aldım ben ...resimde gördün zaten :)) eed..gti jant gibisi yok .. Düzenleyen by_ersin - 08 Haziran 2011 Saat 17:27 |
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Replika 3o6 gti jantı mı var ? Bende orijinal var 17" leri çıkartıp taktım, normalde kışları kullanıyordum sıkıldım hiç bir jant orijinali kadar yakışmıyor.
Düzenleyen undertaker - 08 Haziran 2011 Saat 17:25 |
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
:) ben bulamadım ...replika aldım :) ama bulsanda çok para isterler haberin ola.... bu arada prfilinde konum kısmını doldur..ist.ank.izm. nerdensin bilemiyoruz...
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar,306 gti jantı arıyorum,bende 14 lük BWA var takasda olabilir.
İlgilenenlerin mesajlarını bekliyorum.
Teşekkür ederim...
Düzenleyen AlbayDemircan - 09 Haziran 2011 Saat 09:06 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |