![]() |
|
206 yay |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 15:10 |
|
arkadaslar aracımda orjınal yayları var kesık olarak sımdı yay alacagım fakat 3.5 mi 4 mü 5 mi ne alsam diye dusunuyorum jant lastık olculerım 195*50*15 gorsel olarak gorme imkanı istiyorum kullanan arkadaslar resım eklerse sevınırım.bir de marka :))))
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
306 örneği var kardeşim daha yeni yaptırdım bi bak istersen..
3,5 mm eibach kullandım ben... lastik ölçülerimde 195*55*15 ama 206 ile 306 arasında büyük fark var.. mesela az kala bana 206 yayı taktıracaklardıki 3,5 mm.. takınca 5 mm düşçekti o yüzden iyi araştır acele etme sor soruştur ..yay işi çok önemli ucuza kaçma ...yapacaksan kaliteli olsun ben çok ama çok memnunum.. Düzenleyen by_ersin - 08 Haziran 2011 Saat 15:15 |
||
![]() |
||
|
4 lük var bi tane eibach marka 2 ay kullanmıs cıkarmıs nasıl olur acaba
|
||
![]() |
||
|
birde fk var nette http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-peugeot-206-helezon-spor-yay-4cm-48007775/detay/
nasıl olur acaba
|
||
![]() |
||
|
Fk kullananlarda var ama pek ıyı olmadıgını duymustum
|
||
![]() |
||
|
eibach bu markadan şaşma kardeşim.. kısa zaman sonra cecoli ye aracımı test ettircem..oda aynı şeyleri söyleyecektir.. ben şu an eibach markayı kullanıyorum biraz tuzlu ama ..konfordan ödün vermiyorsun... bunu her yerde söyledim söyleyeceğimde... yerinde olsam 3,5 dan şaşmam .. mesela ben 3,5 cm taktım lastikle çamurluk arasında 1,5-2 parmak mesefa var.. görüntü çokta süper... 5 mm taksaydım lastyik içerde kalırdı ve konfor felan da kalmazdı.. nacizane tavsiyem sana..
|
||
![]() |
||
|
Bu Fiyat Pahalı Arkadaşlar Daha Uygunu Var Hemde Sıfır Hemide Markasıda FK Destek için Numaram İmzamda ![]() Düzenleyen AlbayDemircan - 08 Haziran 2011 Saat 18:52 |
||
![]() |
||
|
cecoli sana soruyoru gene cok soruyom sanada ama :))) kac cm daha iyi olur 206 için 195*50*15 lastik jant
|
||
![]() |
||
|
Aynen Maddi İmkanınız Varsa Eibach Daha İyi Bencede |
||
![]() |
||
|
eibach dada buldugum 3.5 ve 5 cm var
|
||
![]() |
||
|
albayım sende yay olayına takılmıştın.. bi ara sanada kullandırcam benim arabayı..3,5 mm konfordan memnun kalacaksın..
|
||
![]() |
||
|
Estagfurullah
![]() Ben olsam -3.5cm lık takarım. Cunku -5cm takınca ıyıce alcalıyor ve surtme dertlerı basgosterıyor...
Yay olarakta bıldıgım kadarıyla en kalıtelısı eıback olması lazım
|
||
![]() |
||
|
tamam abi 3,5 konfor kaybım olmasın diyorsan tabi... seni tatmin edecektir hem konfor hemde görüntü..
|
||
![]() |
||
|
tamam o zaman marka ve boyut bellı oldu her keze cok tesekkurler :))) bir de 3.5 cm 206 gorsel ekleme sansı olan arkadas olursa tesekkur ederim:))
|
||
![]() |
||
|
evet 206 sı olupta 3,5 mm yay takan bir arkadaş var ise .. dostumuza yardımcı olalım...
|
||
![]() |
||
|
Ersınım su olcu mm degıl cm haberın olsun :)) -3,5 cm yanı :)
|
||
![]() |
||
|
ne bilim cem abi o kadar araştırma yaptımki ...bu konuda bazı yerler mm diyor bazı yerler cm diyor... bende anlamış değilim ya o olayı
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
vallaha cok iyi olur resim:))) bu arada 15 borbeten kesın vazgectım konu hakkında bılgısı olnalar için :))) simdi kendı jantımı satacagım yada 15 sac jant alacagım blue tazz gibi yapacagım ::)))
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
tamam o fikre de acıgım ben gri araba hangi renk yakısır benım eskı 106 da aynı jant ve sarı renkteydı
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |