|
Peugeot Elektrik Ustası Tavsiyesi (ÇÖZÜLDÜ) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | ||
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
hayırlı olsun metin güle güle kullan
|
||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||
sertacizm34
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: pendik/istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sertacizm34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
hayırlı olsun kardeş.baya bi uğraşmışın ama sonunda olmuş.
|
||
2000 206 XR 1.4 otomatik/benzinli
|
||
kaan__
2. Vites 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayırlı olsun olsun metin kardeşim senin adına sevindim...
|
||
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
teşekkür ederim darısı başınıza kaan sen hariç sende var (:
sertacizm34 evet çok uğraştırdı ama okadar basitmişki boşa uğraşmışız. Bütün seçenekleri denedik bütün ayarları denedik olmadı. en son çare fren müşürü aklımıza geldi bende ustaya motor beyninden Cc aktif diyip müşyeri opsiyonlarından Tip b yi seç öyle bırak dedim ertesi gün de murat abiden fren müşürü aldım taktım test ettim çalıştı.
yani sonu müşürdeyken biz beyinle uğraşıyormuşuz (:
niyeti olan arkadaşlarım olursa yardımcı olurun yeniden teşekkürler.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayırlı uğurlu olması dileğiyle. Sonunda muradına erdin.
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
teşekkürlerrr
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Metin, hayirli olsun. Hayirli gunlerde sabitlemeler nasip olsun. Gule gule kullan
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sağol abi okadar basit şeyi başka yerden araştırarak çözüme ulaşamıyormuşuz, eğer yapacak olursan yardımcı olurum sanada yardımların ve bilgi paylaşımından dolayı teşekkür ediyorum
|
||
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben yapmaya dunden raziyim ama burada PP2000 nereden bulacagim onu bilemiyorum. Arastirmak lazim. |
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eğer bulabilirsen 1.6 benzinli motorlarda
motor beynine girip CC aktif yapıcaksın
sonrada müşteri opsiyonlarından diğer seçeneğine girerek hız sabitlemeyi tip b olarak değiştireceksin tamamdır.
mutlaka bulursun abi her peugeot tamircisinde bu program ve kablosu mevcut orada da olabilir ama sende haklı olabilirsin kanunlar şartlar Türkiye gibi değil. olmadı yaza aracınla gelmeyi düşünürsen geldiğinde hallederiz.
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Metınım ıyı cruıse lamalar :)))))))))))
|
||
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sorunun çözüldüğüne çok sevindim. benimde 2005 model 307 1.6 xt aracım var bende taktırmak istiyorum Kartalda oturuyorum. Tavsiyeniz ne yönde olur.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Gözün Aydın Kardeşim
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tam benim ilgi alanım (:
aynı motorlar ve donanımlara sahibiz hatta seninkinde hızlanınca kapıların otomatik kitlenmesi var bende yok
benimki çok basitti seninkide okadar basit olacak ama benim fren müşürüm arızalı olduğu için bir türlü yapamamıştık 6 usta dolaştım olmadı sonunda hallettik.
eğer tanıdık bir ustan varsa ve elinde aracın beynine girmek için bilgisayar varsa 10 dakkalık iş.
|
||
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
albayım yere bakanım yürek yakanım teşekkür ederim.
bu arada araştırma yaparken bir yer buldum adam dizellere takıyoruz benzinliye hiç takmadım falan yapmıştı ama hangi dizeller bilmiyorum istersen bir görüş göztepede.
istersen numarasını pm atabilirim adı Nuri.
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
vay be..çalışmama sebebine bak vallahi çok sevindim hadi hayırlısı bakalım...
|
||
monur
2. Vites 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayırlı olsun Metinim,sistemin çalışmasına sevindim.Uzun yolda ayaklarını rahata kavuşturdun sende Vites otomatik,gaz otomatik,fren otomatik birde direksiyona bir çözüm bulduk mu iş tamamdır
|
||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
||
meandros
2. Vites 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
metin dostum benim usta evelsi gun yazılım yükledim kapılarım hızlandıkdan sonra otomatik kapanmaya basladı. ama ustam tavsiye etmedi. her araca inip bindiginde 4 kapı mekanizması otomatik kapanıp açılıyor dedi. sonucda mekanık parca zamanla aşınır ondan tavsiye etmiyorum dedi... sistem şu sekilde çalışıyormus... kontagı yarım açıyorsun konsoldaki kilit tuşuna 5-10 sanıye basılı tutuyorsun devreye alıyor. 10km gidince kapılar kapanıyor .. aynı işlemleri yaparak sistemi iptal edebiliyorsun senin bildigin baska bi özellik varmı acaba? |
||
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
teşekkür ederim abi, uğraştığımıza değdi şükürler olsun (:
|
||
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi teşekkür ederim. sabah seni arayıp haber vericektim ama dedim saat 7 şimdi rahatsız etmiyim sen benden önce alşmışsın haberi (:
|
||
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |