![]() |
|
avatarıma kendi resmimi nasıl yüklerim ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2011 Saat 01:06 |
|
teşekkürler arkadaşım anlatımın için sonunda becerebildim sayende :D
|
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
anlatım harita teşekkür ederiz de hani niye olmuyor? denemediğim link kalmadı :(
|
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
![]() |
||
kenan_gul ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1986 Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: bilecik/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kenan_gul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
:) ben bi ton ugrasıp bulmusdum bunu...keske bi yardım sever abimiz bana da anlatsaydı bole...anlatım harika...
|
||
306...kırmızı....306..platinium...
|
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
neden yapamıyorum söylenenleri aynen yapmama rağmen neden olmuyor????
|
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
yardımların için çok teşekkür ederim ustam.
yaptım sonunda avatarımı,emegine saglık :)
|
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
Rica ederim. |
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
![]() |
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
Selim Engin EREN ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
|
|
||
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
DEtaylı paylaşım olmuş. :) Bİlmeyenlere
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
paylaşım için tşk.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
paylaşım için teşekkürler bende dün öğrendim sonunda
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
|
İmageShack ın hata vermemesi için önce internet seçeneklerinden geçmişi silmeni tavsiye ederim. Daha sonra resim yükleyici http://imageshack.us/ sitesini açıyoruz. Her ihtimale karşı en başından anlattım.
![]() Uploaded with ImageShack.us ==================================================================================================================![]() Uploaded with ImageShack.us
=================================================================================================================
Uploaded with ImageShack.us
=================================================================================================================
Uploaded with ImageShack.us
==================================================================================================================
Uploaded with ImageShack.us Düzenleyen kankam_743 - 08 Haziran 2011 Saat 04:55 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |