![]() |
|
306 app plaka montajı ve ekipmanlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
App plaka nereden yaptırabiliriz arkadaşlar?
|
|||
![]() |
|||
||
heryerde var be abi .....yaz googleye app plaka diye bir sürü ilan çıkıyor...
|
|||
![]() |
|||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
||
Madem artık senı nde APP n var o zaman yanından ayırmaman gereken aletler olması lazım :)) bır adet mısına makarası .. ve ıkı kalem cubuk v.s. :))
polıs cevırdıgı anda applere takılırsa eger baktın kendısı sokuyor abı dur ben sokeyım de cıkar mısınayı gecır aradan hop app elınde :)) ne araban zarar gorur ne de app n :D Hayırlı ugurlu olsun CZB :))) |
|||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|||
![]() |
|||
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
İstanbul'u bilemiyorum, çift mühür olarak Konya da yaptırmıştım. Siparişi verdikten 1 gün sonra elimdeydi.
|
|||
ph2 stock 306 gti
|
|||
![]() |
|||
||
vayyy beeee olaya bak tamamdır dostum teşekkürler.. sen kardeşine destek ol.. yakında güncel resimleri yükleyeceğim.... red taz yazısı fena oldu :))
|
|||
![]() |
|||
||
süpermiş... artık polis durdurana kadar devam .. gerçi hologramlı benimki minik çisgiler ve minik türk bayrakları oynama yapıo..ama mühür yok :))
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
||
Paşamm kardeslık bızde her daım destek dersen o bıcımız... hepımız bırız... sımdı moda taz modası... etıket olup dıger ortamlarda pug n sesını getırmek... amacımız goruntu olsun yeterlı :)))
Düzenleyen Mesut - 07 Haziran 2011 Saat 14:10 |
|||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Çift mühürlü APP yapabilen yer neresiyse ben de yaptırmak istiyorum. Özelden mesaj olarak atar mısın kardeş? |
|||
![]() |
|||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
||
çok iyi olmuş eline sağlık.
|
|||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |