![]() |
|
306 app plaka montajı ve ekipmanlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
App plaka nereden yaptırabiliriz arkadaşlar?
|
|||
![]() |
|||
||
heryerde var be abi .....yaz googleye app plaka diye bir sürü ilan çıkıyor...
|
|||
![]() |
|||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
||
Madem artık senı nde APP n var o zaman yanından ayırmaman gereken aletler olması lazım :)) bır adet mısına makarası .. ve ıkı kalem cubuk v.s. :))
polıs cevırdıgı anda applere takılırsa eger baktın kendısı sokuyor abı dur ben sokeyım de cıkar mısınayı gecır aradan hop app elınde :)) ne araban zarar gorur ne de app n :D Hayırlı ugurlu olsun CZB :))) |
|||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|||
![]() |
|||
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
İstanbul'u bilemiyorum, çift mühür olarak Konya da yaptırmıştım. Siparişi verdikten 1 gün sonra elimdeydi.
|
|||
ph2 stock 306 gti
|
|||
![]() |
|||
||
vayyy beeee olaya bak tamamdır dostum teşekkürler.. sen kardeşine destek ol.. yakında güncel resimleri yükleyeceğim.... red taz yazısı fena oldu :))
|
|||
![]() |
|||
||
süpermiş... artık polis durdurana kadar devam .. gerçi hologramlı benimki minik çisgiler ve minik türk bayrakları oynama yapıo..ama mühür yok :))
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
||
Paşamm kardeslık bızde her daım destek dersen o bıcımız... hepımız bırız... sımdı moda taz modası... etıket olup dıger ortamlarda pug n sesını getırmek... amacımız goruntu olsun yeterlı :)))
Düzenleyen Mesut - 07 Haziran 2011 Saat 14:10 |
|||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Çift mühürlü APP yapabilen yer neresiyse ben de yaptırmak istiyorum. Özelden mesaj olarak atar mısın kardeş? |
|||
![]() |
|||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
||
çok iyi olmuş eline sağlık.
|
|||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |