![]() |
|
splitter |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2011 Saat 09:48 |
|
selam arkadaşlar elimde laguna eki veya lip dedikleri splitter war parça orjinaldir ne yaparsan yap kırılma büküle gibi bi olayı yok sadece lagunadaki delikler yok parça uçlarından kesilip her arabaya uydurulur ufak bi yamukluk war oda 10 lira bile tutmaz isteyen olursa kargolarım fiyatım 100 lira hayırlı satışlar
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlı satışlar ,
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ön tampona takılan siyah ek dimi bu ? |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
evet ersin abi.
yanlız arkadaşın dediği üzere sadece delikleri yokmuş. bi hondada gördüm deliklisini en kenardaki deliğe park lambası bağlamış çok hoş duruyordu.
![]() Düzenleyen metin - 06 Haziran 2011 Saat 13:15 |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
rica ederim abi,
buda senin araçda nasıl durduğu şeklinde fotoğraf,
![]() |
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
oooooooooooooo... bu kadar yakından hiç dikkat etmemiştim ..çok hoş.. metin abi ben diyorumki hani şu tamponda siyah mazgallar varya oraya boya ile yazı nasıl olur...
|
||
![]() |
||
|
sen bilrsin abi hiç onlara alıcı gözü ile bakmadım ama yazarsan beyaz olur rengi, araba kırmızı siyah, bu yüzden beyaz sırıtabilir ama araç beyaz olsaydı güzel dururdu.
bu arada adam lip satmak için konu açmış saptırmayalım ayıp olcak (:
|
||
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
|
ewet arkadaşlar bu lipin deliksizi ama delik açılabilir bence böyle sadelik ve bütünlük katıy kusuruma bakmayın resım koyamıyorum 404 founda yazıyo:D
|
||
![]() |
||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
|
fotoğraflarını yüklesen görsek bizde ? bende lip arıyorum
|
||
![]() |
||
|
Biraz Pahalı Değilmi Sence. Düzenleyen AlbayDemircan - 07 Haziran 2011 Saat 01:18 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
|
arkadaşlar resim buraya koyamıyorum hata werıyo isterseniz sahibindene koyayım bakın bence pahalı degıl netdekı piyasasına göre ucuz hatta ben arabaya takınca yola gıdemıyorumda önü yerde oluyo ondan satıyorum tabi karar sizin
|
||
![]() |
||
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
|
Güzel bir fiyat pm'ler misin bana ?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |