Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yorumsuz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

yorumsuz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 23456>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
turkuazyy Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı turkuazyy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 14:17
Arkadaşlar 5000 km değil 8.km sorunu anladım ama oradaki görevli biraz km yap dedi sanırım 148 km yaptım. Rezalet bu yaw. Bana aracı verdiklerinde km 8 di ben bunu 100 mt ilerde yakıt alırken fark ettim ve döndüm geldim.
Artık gerisini düşünün.
Yukarı Dön
berk2309 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Eylül - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berk2309 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 17:02
arkadaşlar ne olursa olsun peugeot servisleri ve musteri hizmetleri dandık bugun gıdıp dogus otodan wv alın sahsen aldık adamlar 1 haftada 5 kez aradı memnunmusunuz cekısı nasıl fazlamı yakıyo memnun degılsenız elımızde aynı degerde golf var getırın degıstırelım ben pejoda bole bı musterı memnunıyetı gormedım hıc  aksıne  benm arkadasım 308 aldı sıfır 1 hafta sonra arac motoru yedi kullanıcı hatası dendı olay mahkemede arkadasım 2 senede olsa beklıcem hakkımı arıcam dedı wv de mılyonda 1 oluyosa pejoda 100 de 1 oluyo bu olay ve cozum sunmuyolar sıze sadece sattık bıttı gıttı hesabı. karalama cabası kımse yapmıyo cunku kımsenın bı cıkarı yok pejo sadece kendını bıtırıyo musterılerını kaybedıyo 
Yukarı Dön
m.peker Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı m.peker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 18:45
geçmiş olsun gerçekten üzücü bir durum
307 1.6 110 hp comfort dizel
Yukarı Dön
tarkankarabas Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Haziran - 1974

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tarkankarabas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 19:28
Orjinalini yazan: mbox mbox Yazdı:

Sevgili arkadaşlar  destek mesajlarınız için çok sağolun. Beni kolaylıkla anladığınızı biliyorum.Zira sizler de benim gibi  araba sevgisi olanlardansınız. Ben araç tipine bakmıyorum. Ben arabayı  seviyorum ve modelleri ne olursa olsun bütçem elverdiğince değiştiriyorum. Şimdi  bu araba yapılsa ne olur. Soğudum bir kere. Markaya  gelince  Peugeot 'da soğudum. Pazarda  bir penye t-shirt alsanız bile satıcı adam size uymazsa, hatalı çıkarsa  "gelecek hafta buradayım gelin değiştiririm"  diyor. Bunlar koskoca firma. Adamlardaki  müşteriye bakış açısına bakın. Diyorum ya sorun 508, 308, passat, opel  adı değil. Sorun arızalı araç satımı da değil. Sorun şirketin müşteri politikasında.  Bugün itibariyle kendilerini mahkemeye verdim zaten. Yolum açık olur inşallah.

öncelikle çok geçmiş olsun. kesinlikle size hak veriyorum. mal canın yongasıdır demişler. hele o mal bir de aynı zamanda kişisel zevk ise daha da önemli oluyor. böyle bir durumda soğukkanlılığınızı koruyup mantıklı hareket edebildiğiniz için sizi ayrıca kutluyorum. ben arabamı 2 saatliğine alıp 1 saat geç getiren kardeşime bile neler yapıyorum görseniz:) fakat gördüğüm kadarıyla sizde mal kısmetsizliği var:) kimi insanda vardır bu. ne alsa sorun yaşatır. aslında belki alakasız olacak ama ben nazar olayına inanıyorum. ilk aldığım aracımdan bu güne kadar mutlaka bir nazarlık ve ayet-el kürsi vardır bir yerde... :) yani pejoyu allaha havale ettim sizin anlayacağınız. :)) neyse en kısa zamanda derdinizi çözebilmenizi diliyorum.
2000 peugeot 206 1.4 xr otomatik kırmızı
atiker fast lpg
Yukarı Dön
tarkankarabas Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Haziran - 1974

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tarkankarabas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 19:32
Orjinalini yazan: berk2309 berk2309 Yazdı:

arkadaşlar ne olursa olsun peugeot servisleri ve musteri hizmetleri dandık bugun gıdıp dogus otodan wv alın sahsen aldık adamlar 1 haftada 5 kez aradı memnunmusunuz cekısı nasıl fazlamı yakıyo memnun degılsenız elımızde aynı degerde golf var getırın degıstırelım ben pejoda bole bı musterı memnunıyetı gormedım hıc  aksıne  benm arkadasım 308 aldı sıfır 1 hafta sonra arac motoru yedi kullanıcı hatası dendı olay mahkemede arkadasım 2 senede olsa beklıcem hakkımı arıcam dedı wv de mılyonda 1 oluyosa pejoda 100 de 1 oluyo bu olay ve cozum sunmuyolar sıze sadece sattık bıttı gıttı hesabı. karalama cabası kımse yapmıyo cunku kımsenın bı cıkarı yok pejo sadece kendını bıtırıyo musterılerını kaybedıyo 

sanırım pejoda en iyisi ikinci el almak. bir arkadaşın dediği gibi en azından bildiğimiz arabayı alıyoruz. en kötü durumda bile 0 araç alınca olacak sorunlar kadar katlanması zor olmuyor. ne de olsa ikinci el deyip usta bir tamirciye yarı fiyatına yaptırıyoruz :))
2000 peugeot 206 1.4 xr otomatik kırmızı
atiker fast lpg
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 22:11
peugeot firması kendi kuyusunu kazıyor bence sokakatan geçene 307 de aman aman diyorlar arızalarını duymayan kalmadı bu 0 araçda hata işi de aynı 3008 lerin çoğunda da hidrolik direksiyon arızalıymış inanmayıp servise sordum onlar da doğruladı yani ne diyelim Allah ıslah etsin peugeotu bana göre tek avantajı tipi fiyat desen kalitesine göre  pahalı ,  doktor bey sizede geçmiş olsun 
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
dinoco Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Haziran - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dinoco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 23:54

vw örneklerini okuyunca aklıma geldi..

2007 yılında kayınpederim uzun şase caravelle aldı 2,5 175 hp olandan arac tiptronik şanzıman.
ilk otomatik aracı oldugu için ve arac uzun oldugu için şanzımanı bozduk aslında önemli bişey deildi titreme yapıyordu. neyse vw gönen (izmir) yani şimdiki izmir vw wosmer firması ucakla şanzıman getirdi.. komple değiştirdi. sürekli arandık edildik. ve 15 gun boyunca jetta dieselleri bizde emanet kaldı..
inanmıcaksınız bir yıl sonra biz şanzımanı yine bozduk.. izmirdeki wosmer firması tekrar 2.ye şanzımanımızı yine komple değiştirdi.. 2007  yılında dsg şanzıman olmayan aracımız şuan dsg tiptronik 6 ileri :)) esnaflık budur ARTI CD TARCK CALAN TEYBİMİZİ MP3 ÇALAR YAPTILAR :))) ÜCRETSİZZZZ.
ama ben pugum dan memnunum.. elektronik aksesurarı fazla olan araclar genelde sıkıntılı oluyor..
umarım çözülür bu iş..
inanmayanada firma ismini verdim ve plakada verebilirim vw ye gidip yapılan işlemleri ögrenebilirsiniz.

Düzenleyen dinoco - 04 Haziran 2011 Saat 00:00
Yukarı Dön
mbox Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mbox Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2011 Saat 15:26
Arkadaşlar  hem sizler için hem de benimle aynı dertten muzdarip turkuazyy arkadaşım için bir bilgilendirme yapmak istiyorum.

Biliyorsunuz  bana satılan "gizli ayıplı" 508'i kabul etmeyeceğimi belirtmiş ve sonuç olarak Peugeot Türkiye şirketine   TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN (kanun no:4077) madde 4  uyarınca dava açmıştım.
Dün saat 19:00'da  servisden arandım ve aracın yapıldığı ve gelip alabileceğim söylendi. Avukatım ile görüştükten sonra  onların bana verecekleri servis işlem-teslim  kağıdına kendi el yazımla  " hukuki haklarım saklı kalmak kaydı şeklinde" (cümlesi biraz uzun-avukatlar  biliyor) bir ibare ekleyip, imzalayıp aracı  alabilir ve dava süresince  kullanabilirmişim. Bu benim aracın değiştirilmesi yolunda  açtığım hukuki işleme ters değilmiş.
Ama avukatım önce  dava numarasının verilmesini bu nedenle numarayı aldıktan sonra aracı almamı istedi.
Bu gösteriyor ki  böyle durumda ,isterse hukuki süreç  2  yıl sürsün davayı açın. Kazanmanız %100.Madde çok açık bir dille yazılmış ve bu davalar hakkında çok sayıda yargıtay kararları da mevcut. 
Diyelim milyonda bir tersi oldu, zaten parasını ödediğiniz aracınıza binmeye devam edersiniz. Tek engeli bu süreç içinde aracı satamazsınız.
Milliyetçilikleri ve dilleri ile övünmeyi çok seven Fransa'nın Peugeot' su da biraz  terlesin. Burasının muz cumhuriyeti değil, binlerce yıllık devletlerin varisi Türkiye olduğunu artık kavrasınlar.. 
Bilginize. 
Yukarı Dön
mdincer34 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mdincer34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2011 Saat 15:39
harika bir son yazı olmuş merakla gelişmeleri sizden almak sitediğimiz belirtirim.dava açmanız konusundada sizi tebrik ederim en doğru olanı yapmışsınız.
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2011 Saat 16:44
 turkuazyy beye de  sizede kolaylıklar dilerim sonuna kadar gidin bence  bunun bir çok örneği var ne kadar dirensede bu bayiler sonunda şah mat oluyorlar:) tesadüfen bulduğum örnekler

BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı turkuazyy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2011 Saat 19:14

Evet arkadaşlar bu gün servisten arandım ve aracımı saat 16.00 da alabileceğim söylendi. Tel ile arayan kişiye sordum ne yaptınız diye gelince usta size anlatacak dedi ve dedikleri saatte gittim. Yapan usta ile tanıştım ismimiz aynı imiş yani adaşmışız. Neler yaptığını anlattı. Volan ı değiştirdiğini söyledi ve sorun bittimi dedim. Ne bitti dedi ne bitmedi dedi. Hafif yine yapıyor dedi ve teknik sorumlu, usta ve direksiyonda ben teste çıktık ama aracın hala aynı sorunu devam ediyordu.  Önceden daha fazla hissediyordum şimdi daha az hissediyorsun. Dedim ki 3-5 ay sonra aynı sarsıntının eskisi gibi olacağını söyledim. Ama sorun tam olarak çözülmemiş. Usta şöyle teknik olarak bunların oynar volan olduğunu ve olabileceğini anlattı bende olamayacağında ısrar ettim. Dedim ki ben bunu alırken böyle bir yapıda olduğunu söylediniz mi yada kitabını tüm okudum teknik manuel de böyle bir ibare varmı diye sordum cevap yok. Bu arada Peg Türkiye’den teknik kişi de bunların böyle olduğunu bunlara söylemiş. Bende böyle bir şeyi kabul etmediğimi kendilerine başka bir manuel aracı test edip etmediklerini sordum maalesef hiç bayide manuel araç olmadığını söylediler. Ben de dedim ki peg Türkiye’ ye sorun bir araç mutlaka ellerinde vardır gidelim test edelim dedim. Böyle bir hatanın dizayn hatasından olduğunu tahmin ettiğimi söyledim. Benim kesinlikle böyle bir aracı kabul etmeyeceğimi bana başka alternatifler sunun dedim. Birde böyle bir olayın hiçbir araçta olamayacağını anlattım. Yaklaşık 35 yıldır araç kullandığımı eski 124 lerden tut anadollara kadar çok çeşit araç kullandığımı 2011 model bir araçta hem de manuel bir araçta böyle bir şeyin nasıl olacağını bana anlatmalarını söyledim. Hafta ya Cuma ya kadar benim sorunumu çözmelerin çözmedikleri takdirde kesinlikle mahkemeye gideceğimi söyledim ve aracı bırakıp çıktım.

Pazartesi gerekli girişimleri yapacaklarını peg Türkiye ye beni aratacaklarını söylediler. Bende hiç aratmayın kendiniz sorunuçözün dedim ve çıktım. Şimdi önümüzdeki hafta avukat vs girişimlere başlıyacağım. Varsın 2 yıl sürsün. Zaten yedek araba vermişlerdi onu aldım ve çıktım. Bu konuda bende mbox gibi kararlıyım. Sonuna kadar gideceğim. Dedim dersinizki al paranı lanet ol git bu 1. seçenek, 2. seçenek aracını değiştiriyoruz ama onu önce test ederim dedim, 3. seçenek bu araçlar  böyle ek para ver otomatik al gelin bana böyle seçenekler le bende düşüneyim dedim.

Bakalım beklemeye geçtim.

Sonuçlardan sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim.

Yukarı Dön
fireblade Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fireblade Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2011 Saat 00:00
ne yazıkki bende arabamı çok seviyorum..ama türkiye şartlarında kullanmaya korkuyorum.peugeot un gaz arabaları hariç tutuyorum nası desem 307-407 308 gibi arabalar böyle konsolda yumurta varda onu düşürmeden hassas kasisten çukurdan kollayarak,vites geçişlerini arabaya hissettirmeden sanki arabayla konuşarak geçireceksiniz dizel için ısınmadan yürümemek gibi gerçekleri var.multiplexing sistem çoğu araçta var ama peugeot da karmakarışık bir sistem sol kulağı sağ elle kafa arkasından tutmak gibi..teknoloji vde illaki sorun olur ama çözümlenmesi çok zor maliyetli vakit gerektiren türkiyede adam gibi ustası olmayan bir araç,dayanıklılık konusunda kesinlikle zayıf bir araba geliyor bana ;bir tır şöförü kompedanlığıyla sürülmediği sürece !!..ama pimpirikli kullanırsanız temiz bir 2.elalırsanız ki 0 ıda fiyasko bu aracın :) çoook dikkat etmek lazım diyorum...normal bir araç gibi başka markada örnek vermek istemiyorum vur duvarada çıksın öte taraftan değil...ama ruhu var işte peugeot unda benim için ...
utanmasam 307 yi haftasonu arabası yapacam ki o yolda gidiyor..hacı 124 planları kafamada epeydir var ..2 arabaya baktım ama  1 i enkaz 1 araç ta çok para istiyor.inşallah denk gelir de yaparım.elektronik yoook dümdüüüüz :)
Yukarı Dön
cerci07 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cerci07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2011 Saat 01:39
oncelikle mbox ve turkuazyy arkadasimiza gecmis olsun davanizda sonuna kadar haklisiniz sonuna kadar devam edin kazanirsiniz . her sirketin degisik musteri politikasi var peugeot unkide bu sekilde kimi marka musteri kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim diyo ama peugeot bunu diyemez cunku asiri sikayet alan bir marka her sikayette yeni arac verseler batarlar onlarda yildirma taktigini kullaniyorlar mahkemeler uzun suruyor mahkemeye basvuranlar erken pes ediyor falan filan bu sekilde geciniyorlar satan bayinin ise araci sattiktan sonra sizinle bi iliskisi kalmiyor garantiyi verende araci degistirecek olanda pegturkiye isterse sizin araci fransaya gonderir size yenisini verir. bayini gorevi sadece aracilik ustleri istemezse size ceplerinden arac verecek degiller. fransizlarin cogu peugeot nun ne kadar problemli oldugunu bilir ve almak istemez genelde alman arabalari cok tutulur yerli araclar sirket aracidir yada dusuk gelirlilerin aracidir. 
bu gun bir arkadasin babasiyla biraz muhabbet ettik 6 aylik 110 bg hdi 3008 ini calmislar sigortadan parasinin  bi kismini zarzor almis ve ikinci el 3008 almis 200 km 150 bg hdi bayi fiyatinin 10bin euro altina. arac ilk hollandaya satilmis 190km yapmis sonra tekrar fransaya geri gonderilmis neden acaba sifir arac. buyuk ihtimalle arizali cikti geri verildi onarilip fransa icinde tekrar satildi    
Yukarı Dön
ose Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
05 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2011 Saat 02:53

Davalar kazanılıyor orda problem yok kazan dımı firmaya destekli bir ceza verilse bari daha tekrarlamasalar.

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı turkuazyy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2011 Saat 08:46
Valla onlar muhtemelen şunu düşünüyor. Nasılsa herkes mahkeme gideceğim deyip gitmiyor. Ama ben bu araba için 59,750 tl verdim. Varsın 3 sene sürsün üste 3-5 bin tl de avukat ücreti veririm hiç önemli değil. En azından herkesle uğraşılmayacağını anlasınlar. Bak Mbox ne güzel yazmış dosya başvuru numarası sonrası alıp arabayıda kullanabiliyormuşsun ben onuda almamayı düşünüyorum. bayinin verdiği arabayı kullanıp bayi onlara kiralama bedeli kesiyormuş onuda ödesin ve görsün. Sanayi bakanlığı ile konuşmuştum. 2. kez aynı hata olursa değiştirmek zorunda dedi onuda devreye sokacam kısacası elimden ne gelirse yapacağım. Verdiğim parayı yokmuş gibi düşünüp üste 3-5 bin daha harcamaya razıyom en azından kendimi tatmin etmiş olacağım. Kazanırsam ki konuştuğum her avukat kazanırsın diyor ondan sonra gazeteci arkadaşları devreye sokacağım. 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2011 Saat 10:06
Orjinalini yazan: turkuazyy turkuazyy Yazdı:

Valla onlar muhtemelen şunu düşünüyor. Nasılsa herkes mahkeme gideceğim deyip gitmiyor. Ama ben bu araba için 59,750 tl verdim. Varsın 3 sene sürsün üste 3-5 bin tl de avukat ücreti veririm hiç önemli değil. En azından herkesle uğraşılmayacağını anlasınlar. Bak Mbox ne güzel yazmış dosya başvuru numarası sonrası alıp arabayıda kullanabiliyormuşsun ben onuda almamayı düşünüyorum. bayinin verdiği arabayı kullanıp bayi onlara kiralama bedeli kesiyormuş onuda ödesin ve görsün. Sanayi bakanlığı ile konuşmuştum. 2. kez aynı hata olursa değiştirmek zorunda dedi onuda devreye sokacam kısacası elimden ne gelirse yapacağım. Verdiğim parayı yokmuş gibi düşünüp üste 3-5 bin daha harcamaya razıyom en azından kendimi tatmin etmiş olacağım. Kazanırsam ki konuştuğum her avukat kazanırsın diyor ondan sonra gazeteci arkadaşları devreye sokacağım. 

Bu noktadakı azmınız gordugum kadarıyla takdıre şaiyan. Sızler gıbı sayılı kullanıcılar tarafından bu davranıs gosterılmıs olsa emınımkı bu Peugeot Turkıye nın polıtıkasıda degısecektır.
Yukarı Dön
mbox Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mbox Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2011 Saat 18:05
Arkadaşlar, gülün diye söylüyorum. Aldığım sıfır araç bozulalı 17 gün oluyor. 17 gündür servisde, ve beni Aydın Kahyaoğulları servisinden müşteri ilişkileri görevlisi bir bayan arayıp "sattığımız araçtan memnun musunuz" diye sordu.
Aynı binada çalışıyorlar. Ve birbirlerinden haberleri bile yok. 
Diyorum ya bu ne menem bir şerket Allah aşkına? Geçtim müşteri politikalarını, esnaflık ahlaklarını, kendi aralarında iletişimleri bile yok.
Bundan böyle Peugeot ismi ile alakalı cümleler üretip t-shirtlere bastıracak ve onları giyeceğim.Çünkü beni çok eğlendiriyorlar.
Yukarı Dön
dinoco Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Haziran - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dinoco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 00:19

bugün izmirde peugeot ismini vermek istemedigim bir bayi showroom mudurüyle işim gereği bir aradaydık

anlatıklarım karsısında yerin dibine girdi okuttup onada anında abartıyorum diye düşündü..
ve cok üzüldü.. arastırıcam nedir nedeğildir diye dedi .. ve biliyormusunuz suan 508de sıra varmış..
satmasammı 508 diye kendi kendine düşündü arkadasım.. öneriyormuş hep müşterilerine ve adamı acayip bi korku sardı.. düşündürücü
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı turkuazyy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2011 Saat 07:58
Sayın mbox aynı olay benim başıma da geldi. Yakında tv lerde show yapmaya başlarsam hiç şaşmayın. Arıza ilk çıktığında servis debriyaj baskı balatası değişecek dedi ve aynı şeyi peg Türkiye' den arayan bayan söyledi. Cumartesi arabanız bitti gelin alın dedi ve gittim usta volan dedişti dedi ben kahkaha attım. İşte aralarında nasıl bir network varsa anlayamadım. Bana söylenen baskı balata idi bu ne iş dedim tabi ki ben ustayı yermek için söylemedim eminim ona verilen talimat öyle. En komiği de peg Türkiye' ye servis müdürü bunlarda bu durum yani sarsıntı normalmiş demiş bunu usta bana anlatınca nevrim döndü. Emin olun benim öyle müdürüm olacak ve müşteriye böyle birşey söyleyecek direk işine son veririm. Böyle bir şey söz konusu olamaz. Bende bulun aynı arabadan 100 mt deneyelim peg Türkiyenin elinde var.  Onlarda böyle ise o zaman mühendislik hatası var dedim yok değilse ben haklıyım o zaman dedim. Şayet böyle bir sorun varsa aslında peg Türkiye ben bu hatayı ortaya çıkardım diye teşekkür etmesi gerekirken onlar benim her gün sinirlerimi bozmaya devam ediyorlar. Bunlar olacak işler değil ve çzöüme kavuşturmak çok kolay. Bende üretim sektöründe çalışıyorum ve müşteri memnuniyeti çok önemli. Bazen bana müşteri şikayetleri geliyor yanlışlıkla olsa bile ben ilgili arkadaşları dövmekten beter ediyorum. Bunun önemi bir şirket çalışanı olarak çok iyi biliyorum. 
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı turkuazyy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2011 Saat 08:12
Evet Arkadaşlar herkese günaydın
7.6.2011 akşama Aktif İriyıl daki müşteri temsilcisi ile görüştüm. Bu gün arabaya bakmak için Peg Türkiye den teknik ekip gelecekmiş. Demek ki sorun enteresan bir sorun. Ben de bu arkadaşlar gelince beni de çağırın lütfen dedim ama söz vermiyoruz çağırmaya çalışırız vs diyerek geçiştirildim gibime geliyor. Tabi içime de bir kuşku düştü gerçekten bir ekip gelecek mi diye yada savsaklanıyormuyum diye de düşünmeye başladım yalan yok. Bunları görmemdeki amaç soruna normal diyen arkadaşı çok merak ettim de ondan orada bulunmak istedim. Bakalım daha neler göreceğiz neler yaşayacağız. Şimdi bir kullanıcı olarak her gün yeni bir araç piyasaya çıkıyor. Servis teki ustalar bu konuda eğitiliyorlarmı acaba diye düşünüyorum. Benim araçta olan sorunun baskı balata ve volan olmadığını 35 yıl önce tamirclik ve yıllarca kullanıcı olarak ben bile tahmin ettim onlar inatla bu parçaları değiştirdiler ama sonuç sıfır. Bakalım başka neleri değiştircekler. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 23456>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 3008 Sunroof su alma sorunu son mesaja git 30 0 shnzgn
konu icon 3008 airbag veya gergili emniyet kemeri arızası.. son mesaja git 61001 32 kaya_suat
konu icon Peugeot 307 Yol Bilgisayarı Km hesaplayıcı son mesaja git 89 0 sanal357
konu icon 306 1.8 Kalorifer Sorunu son mesaja git 10 0 Hyılmaz
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 562 0 mustafa k.
konu icon Araç çalıştırılamıyor son mesaja git 223 0 Aga
konu icon Triger kayışı, zinciri ? son mesaja git 13157 1 MehMetC3
konu icon ESP/ASR ve Hiz limitleyici sorunu son mesaja git 2674 2 ulas55
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 1438 1 emrekocamaz
konu icon Peugeot 307 1.4 Benzinli / Fazla Yakıt Tüketimi??? son mesaja git 420 0 Faruk_S
konu icon RCZ ÇEKİŞTEN DÜŞME son mesaja git 50741 6 barisg
konu icon Motor değişti acil yardım son mesaja git 34824 4 barisg
konu icon rcz n18 tekleme sorunu son mesaja git 2766 1 barisg
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1555 5 muratzengin
konu icon Ankarada Önerebileceğiniz Peugeot Servisi son mesaja git 6145 12 Maduriye
konu icon Spor kış modu yanması son mesaja git 201 0 Cakirm0
konu icon P0420 arıza lambası son mesaja git 214 0 tugrullbey
konu icon YAĞ KAÇAĞI son mesaja git 298 0 JACKAL1742
konu icon Uzun far sorunu son mesaja git 410 0 Sibelicom
konu icon Motoru tamir ettirin uyarısı ve çekişten düşme son mesaja git 5897 1 msk_sansal
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
barisg 3
MehMetC3 3
ylc78 2
kaya_suat 2
muratzengin 1
Faruk_S 1
bebetq881 1
emrekocamaz 1
bsencan 1
ulas55 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English