![]() |
|
Anadolu yakasi pasta-cila ustasi tavsiyeniz.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
celllat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 10:59 |
|
merhaba arkadaslar
Anadolu yakasinda pasta cila yaptirabilecegim guvenilir bir usta tavsiysi ve devamli aracimi motor ve mekanik konusunda kontrol ve tamirlerini yaptirabilecegim ozel tamirci tavsiyesi almak istiyorum. Malumunuz yeni 206 kullanicisiyim ve bu devirde gercek usta bulmak zor.
|
||
2003 206 1.4 xt 8v manuel-benzin-shell-142.km-gri renk
|
||
![]() |
||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben 206 mı servise küçükyalı E5 teki ACL ye götürüyodum, erdoğan usta herşeyiyle 4 4 lük ilgilenir. Pasta cilada bostancı sanayi içinde meguiars var İlhan ustanın işçiliğinden çok memnun kalmıştım.
|
||
![]() |
||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
|
cellat arkadaşım, bostancı sanayide meşhur Harun usta var. çok iyi usta ve adam gibi esnaftır. mutlaka gitmelisin.
|
||
![]() |
||
celllat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
|
bostanci bana yakin sayilir ilk firsatda giderim
peki pasta-cila ne kadar tutar?
|
||
2003 206 1.4 xt 8v manuel-benzin-shell-142.km-gri renk
|
||
![]() |
||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
|
benim de ihtiyacım var aslında pasta cilaya, ama harun ustanın yerini herkes bilir... hasbelkader bilmeyen birine denk gelirsen de mercedes bayisinin olduğu aradan gir, 100 mt. ilerde sağda, ikiler hondanın karşısında bulacaksın...
|
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tabikide Yurt motosport harun yurt usta, Ustalık+insanlık+esnaflık= Harun usta= memnuniyet
![]() |
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
|
arkadaşalar üsküdar icadiyede oktay usta var şiddetle tavsiye ediyorum çok harika ustalığı var ben kalkıp gebzeden gittim çok memnun kaldım 2006 model arabım bayiden yeni çıkmış gibi oldu...
|
||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
||
![]() |
||
kingofsnipers ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kingofsnipers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
206 LOOK 1.4 HDI
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
LLumar Cam Filmleri
Oto Cam Filmi Uygulama Boya Koruma ve Detaylı Temizlik 0216 469 71 38 www.llumarbostanci.com fiyat almadan başka yere yaptırma. |
||
![]() |
||
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
|
icadiye capitole doğru inerken sğda tabelası var fiyatıda çok uygun ve çok iyi bir usta istesen sana telefonunuda veririm ve yardımcı olabilirim..
|
||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
||
![]() |
||
m.srdr58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
|
sahibindende bi usta var anadolu yakası adrese gelip elektriğini veriyosunuz komple pasta cila koruma hepsini yapıyor meguiars ürünleri ile motosikleti var daha önce sonaxtaymış sohbeti felan iyi numarası 0535 950 6348
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |