|
Peugeot Elektrik Ustası Tavsiyesi (ÇÖZÜLDÜ) |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | ||||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2011 Saat 22:33 |
|||
arkadaşlar merhaba.
hafta sonu 307' me hız sabitleyici taktık ama bir türlü çalıştıramadık. Aracın yazılımından anlayan usta arıyorum, bilmeyen ustaya götürüp de kurcalatmak istemiyorum. Kocaelinde buldum ama biraz uzak geldi son çare ona gitmeyi düşünüyorum istanbul anadolu yakasında bu işi çözebilecek usta tavsiyesi verirmisiniz.
ilginize şimdiden teşekkürler. Düzenleyen metin - 08 Haziran 2011 Saat 07:19 |
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
güncel...
|
||||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
arkadaşlar hiç fikri olan yokmu?
|
||||
||||
oguz6578
1. Vites 30 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
data pejo maslak ' a bi uğra derim ibrahim ustaya... yada önce bi konuş
|
||||
Peugeot 2005 Tiptronik 307 SW 1.6 BVA Pack
Atiker SafeFast OBD => Atiker Fast System :) Nokian Z G2 |
||||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
varmı telefonu bir arayıp görüşeyim.
|
||||
||||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
görüştüm %100 olur demiyorum ama olursa 100 tl alırım dedi hem uzak hemde fiyatı yüksek geldi. Sadece bilgisayardan aktif yapmak için çok yüksek bir rakam.
|
||||
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Metin İbrahim Abiyi CeCoLi Tanıyor Ona Bir Sor İstersen |
||||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
biliyorum özgür arkadaş benim ve cem abinin selamını söyle demişti söyledim ama fiyat ortada. şimdi bütün herkez aynı yapıyor, kolu onlara taktırmadık ya şimdi o adamlara muhtacız ya fırsat bulmuşlar geçişmeye çalışıyorlar. Ben taktırdığım yerin ayarlayamayacağını bilseydim zaten gitmezdim neyse.
Elbet bir yerde fırsatçılık yapmayan "Müslüman" bir "usta" buluruz.
|
||||
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
metin konyada 206 hdi ye hız sabitleyici takan bi elektrik ustası vardı ona istersen bi pm at belki yanıt verir. |
||||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
pm attım yanıt gelmedi.
onunla samimiyeti olan kaan__ nickli kardeşimizede pm attım ben iletirim kendisine dedi halen ses çıkmadı. Konyadaki ustaya izmirden gidip hız sabitleyici taktıran Özgür nickli abimizlede görüştüm telefonla hiç bir bilgi vermiyor bu yüzden izmirden konyaya hız sabitleyici taktıryama gitmiş.
|
||||
||||
kaan__
2. Vites 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
metin abi benim sınavlarım var...uğrayamadım kusura bakma yardımcı olmak isterim tebiykide...
birde şöyle bi durum var biz sana telefon edelim tamam ama sende program varmı nasıl yapcaksın orasınıda pek anlamadım.... |
||||
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
||||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
planet2000 var kolu taktık düğmelerini test ettik bilgisayarda kolun çalıştığı gözüküyor tek sıkıntı beyine komut gidiyor ama beyinden motora gitmiyor.
ramazan ustaya pm attım ama pek yardımcı olacağını zannetmiyorum ümidi kestim.
|
||||
||||
kaan__
2. Vites 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
yok yok umudu kesme program varsa hallederiz büyük ihtimal sen ordan tarif edersin biz burdan yönlendiririz olmadı en baştan kurarız..benim 307 ye bağlayıp adım adım yaparız evelallah...
|
||||
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
||||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
işte sıkıntı motor beynine girip ayar yapamıyoruz sistem beyine giriş yaparken ana menüye atıyor. nedendir anlamadım ayrıca tip a ve tip b çıkması lazım ama çıkmıyor sadece 1. tip ve 2. tip seçeneği ve cc kapalı seçenekleri var.
|
||||
||||
kaan__
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
abi bugun yapabilirmiyiz ben bi ugrayım istersen yani programı bugun kullanma şanşın varsa ben senin için ramazan ustaya gidebilirm şimdi
|
||||
||||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
anca cumartesi gidebilirim yaptırdığım yer bana uzakda. Ramazan ustanın bilgi paylaşacağını sanmıyorum kısmet. bi tavsiye üzerine başka bir ustaya gidicem ama çalıştığım için akşam gidicem kapatmış oluyor cumartesini bekliyorum.
|
||||
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
allah yardımcın olsun metin kardeşim neden öyle bi problem olduki acaba şaşırdım kaldım benim cc 15 dk içinde halloldu şimdi allah nazardan saklasın saat gibi çalışıyo
|
||||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
benimde olcakda püf noktası işte. taktırdığım yer yapamadı cumartesi günüydü geçde oldu sonra bıraktım, hafta içide çalıştığım için askıda kaldı öyle. hafta sonu içi bir kaç yer ile görüştüm bakalım nolcak. olmazsada olmaz ucunda ölüm yokya (:
|
||||
||||
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
yetkili servis ne diyor?
|
||||
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
forma bir elektrik ustası üye olmuştu ona mail attınızmı belki yardımı dokunur
|
||||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |