![]() |
|
bu kimin aracı? yardım! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 12:16 |
Araca yakışmış hakketen jantlarda 308 cc jantı.
Dodik,çok sıkıntılı bir parça beninde sağ arka tırnaklar kırık kaportya yapıştıırcaz artık...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
fatih duruer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih duruer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu dediğiniz olay arabanın boyası kalkmış ise dodiki yaparsak kötü görünümünü götürürmü yardımcı olursanız sevinirim yada şerit çekersek dahamı iyi olur (arabamın kalkan boya yerleri ön cam yan direkler ve tavannın arka 2 köşesi)
|
|
fatih duruer
|
|
![]() |
|
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
bu dodik oraya nasıl tutturuluyo, yapıştırma mı?
|
|
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
evet cem abi, arka bahçeyi hazırla efe abiyi üye gaydı yapacaz izmit buluşması için (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
106 gtı larda orjınalden vardır mesela "dodık"
![]() |
|
![]() |
|
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
teşekkürler yardımlarınız için,
bu arada yeni bişeyde öğrenmiş oldum "dodik" :D
|
|
|
![]() |
|
senol dayım nerelerdeydın yaaa :))))))))) gozlerımız yollarda kaldı :))
|
|
![]() |
|
buyuk harfler ayıp oldugunu bılmıyordum ayıp ettıysem afedersınız.bu arada jantlar var pıyasada 3008 cc. camurlukların yanında olan godıkler olcdurur maslakta fıbercı yaptırırım sıkıntı yok ısteyen olursa saneyıde yaptırılır.bılıyorsunuz fızana gıdılecekse de gıder ctc93 yazın ucuncu sıraya.hahah
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
abi izmit buluşmasından da haberin yokdur şimdi senin
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Hastasıyız dedeeeee ... hoşgeldın yurda :)))
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
şenol kardeş maslakta yapan yerin web sitesi falan var mı, bide bunu manisaya yakın biyerde yapabilen çıkar mı acaba? Arabada çok güzel duruyoo. Jantları da sormuştuk kardeş? :D (Merak etme aynısından almıcam, benimkisi sadece merak :D) |
|
|
![]() |
|
abi hoşgeldin.
forum kuralları gereği büyük harf kullanmayalım çok ayıp
![]() |
|
|
![]() |
|
ARKADAŞLAR ŞEHIRDIŞINDAYDIM HOLLANDAYDIM GELDIM GORUŞURUZ EN KISA ZAMANDA .ARACDAKI GODIKLER MASLAKTA YAPILIYOR ISTEYEN OLURSA YARDIMCI OLURUM HERKEZI SAYGILARIMLA ÖPÜYORUM HEPINIZI
![]() |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
geliyorr geliyorr Şenol reis geliyorrr ... geliyorr gewliyorrr Şenol reis geliyorrr :)))
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
:)) Şenol abi kayıplarda mı :)))) sanırım bı alo demek lazım :))) bakalım :D cok ayıp yaa cokk bızı nasıl bırakır :D
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Aracı EFE ŞENOL ŞENKADER almadan önce dodikler marşbiyel ve karlıklar önceki sahibi tarafından yaptırılmıştır. Bu temiz görünümüne EFE ŞENOL ŞENKADER sayesinde kavuşmuştur. Ozamanlar farklı jant vardı. Birde araç kartaldaydı.
|
|
![]() |
|
cecoli abimiz kendisi ile görüşüyor buluşmalarda aramızda oluyor eğer isterseniz birde cem abiye sorun yardımcı olacaktır.
|
|
|
![]() |
|
aynısını bende yaptım. sonuç yok pm attım sanırım arkadaş burlarda değil. en mantıklısı oto modculara sormak. ben bursa beşyoldan umutluyum. umarım orda bulurum.
|
|
![]() |
|
dodik die googlede aradım, 206 için yok, ebay a da baktım oradada bulmadım, dodik in ingilizcesini bilen war mı? Bide öyle araştıralım :D
Jantlarıda hala bulamadım :(
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |