![]() |
|
206 sunrrooflu arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
envervolkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı envervolkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2011 Saat 15:33 |
|
merhaba arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum bundan dolayı temiz 206 arıyorum .bütçem ancak buna yetiyor şimdi araçlarınız çok güzel kaza bile vermesin sahibinden.com adresien baktım araçların fiyatları çok yüksek söyleniyor şu ara mersin adana iskenderun arası olursa sevinirim...
206 hangi modelini tavsiye edersiniz tercihim sunrooflu olanlar sport 3 kapılı da olabilir
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yandın sen :) biz her türlü pugu seviyoruz herkez başka bişey sölücek ve herkezde haklı :)) cunku hepsi ayyrı güzel dostum buarada hoşgeldin
|
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaşımın patronu arabasını satıcakdı 2001 206 xs daha 65000 civarı 3 kapı sunrooflu son durum nedir bilemiyorum sorarım duruma göre bakarsın. kızı kullanıyordu araç bayadır garajda yatıyor..
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
byu01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2011 Konum: ant-ist-t.dağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
|
|
||
![]() |
||
byu01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2011 Konum: ant-ist-t.dağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
|
207 rc ye gecıcem takas bıle olur.
|
||
|
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
+1 ![]() senn angellar junyan mı? beyaz halkalı iyi bir marka var mı bildiğin?
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
kardesım bende de 206 xs var sanroflu olan versiyonu istersen bende satıyorum özelden ulasırsen yardımcı olurum
|
||
![]() |
||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
|
bende 2002 xt var sanrufuda var wala çok memnunum çok tatlı oluyo sanruf :D keşke satmayı düşünseydm adanadaydm tavsye ederdm ama :D bu ara düşnmuyorum
|
||
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
||
![]() |
||
envervolkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı envervolkan
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-satlik-206-gti-11-000-50790025/detay/ bu aracı buldum adana da fiyatı hoşuma gitti sizce nasıldır. ? aracı gidip görecem tabi satılmazsaDüzenleyen envervolkan - 31 Mayıs 2011 Saat 10:17 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı envervolkan
|
evet çok güzel oluyor araçlarda sunroof yalnız fiyatlr bu ara çok yüksek
|
||
![]() |
||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
|
tek kapı ve 2.0 motor wala içer yakıtı
|
||
murat karagöz |
||
![]() |
||
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-keyfe-keder-satilik-50753300/detay/
şunada baksana bi hoşuna gider belki
|
||
murat karagöz |
||
![]() |
||
|
Öncelikle hoşgeldiniz. Benim aracım 2000 model 206 XT 4 kapı LPGli sadece suroof ve ABSeksik, geri kalan herşey full. Ben aracımdan çok memnunum ve şiddetle tavsiye ederim.
Bu ilandaki araç çok iyi keşke LPGsi de olsaydı :) Düzenleyen mustiii - 01 Haziran 2011 Saat 13:40 |
||
![]() |
||
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-binde-kazasiz-yakisikli-ve-guclu-50856544/detay/
al buda benım arabam her sey var 1.6 az yakar cok kacar sıralı sıtem lpg de var
|
||
![]() |
||
|
sonar benımkıler sonarın aydınlatması junyana gore daha basarılı
|
||
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
hayırlısı olsun güzel tercih 206 , bizim forumdada yoğun olarak kullanılan bir araç bu konuda yardımcı olacak çok arkadaşımızda olacaktır.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |