![]() |
|
beyaz far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2011 Saat 19:40 |
slm arkadaşlar aracıma (2000 model 206 1.6 xt) dün beyaz far ve sis taktırdım zenon degıl beyaz ampul. araca herhandi bir zararı olur mu bilen, kullanan arkadaşım mı? bugün bir arkadaşım daha önce 80 küsür model brodveyi var onda kullanmış aracın sigortalardan sorun çıkarmış bi de far kolu yanmış galiba. usta ona sigortalar kaldırmıyor ondan oluyor demiş acaba bizim araçlarda da bu sıkıntı olabilir mi ? malum brodveyın far koluyla bizimkinin kolu arasında iyi bi fiyat farkı var.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kullananlar var o yönden bi kötülüğünü duymadım
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZENON DEĞİL yalnız sadece ampulleri değiştirdim. bi de muayene yapılacak araca muayenede skıntı çıkarır mı acaba ?
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
fikri olan yok mu söktürsem mi acaba
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
ya yanlış anlamada şahin işine kaçmıyor mu biraz?
|
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
|
valla bilmiyorum ki ya yeni taktırdım hoş oldu bence beyaz daha tatlı duruyor bence senin araçta daha güzel durur beyaza daha iyi gider. angel düşünüyordum aslında ama tuzlu geldi böyle bir şey deneyim dedim :) |
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
muayeneye gi,rerken benim kısalar normal beyaz yanıyordu uzunlarda eski tip sarı yanıyordu ve parklarda yanmıyodu kusursuz geçtim :) sarı beyaz farketmio yansın yeter :) |
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
muayenede farları değiştir derim.. beyazla geçmez büyük ihtimal..şahsen benim araç geçmemişti..
|
|
![]() |
|
vallahide billahide ben geçmicek diye öyle sitres yaptımki geçti... kısalar beyaz uzunlar sarıydı.. hatta sordum adam diyorki farların yansın ve ayarı yapılmış olsun diyor... ben bu konularda çok pirpirikliyim.. muayeneye 1 gün kala değiştirmicem dedim..eğerki sıkıntı olsaydı hemen gider iki ampul alır takardım hallederdim işimi .. ama inanın bu beyaz sarı olayına adamlar takmıyor... adamların uyuz olduğu şey merceksiz zenon abi ..gerisi fasafiso yansın yeter...bizzat ben yaşadım bunu... |
|
![]() |
|
peki bu sigorta ya da kolun bozulması olayına ne diyorsunuz , bi fikriniz var mı ya da kullanan
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
bak guzel kardesım.
pıyasada ampullerde 2 tıp vardır.
standart veya orjınal ampuller 55 wattır, 55 : 12 = yaklasık 4.6 A akım ceker.
bırde 90-100Watt ampuller vardır, 100 : 12 = 8.3 A akım ceker.
bu noktada daha fazla akım kolu veya sıgortayı zorlayabılır yakıp zarar verebılır. aynı durum ampulun arkasındakı sokette de yasanabılır. cunku cok daha fazla ısı urettıgınden ve daha fazla akım cektıgınden ampulun soketı bıle bazen erıyıp yamulabılıyor veya kararıp yanabılıyor...
sonuc olarak bu durum beyaz olmasıyla alakalı olmayıp ampulun gucuyle alakalıdır. 100W lık sarı ampulde taksan aynı durum olusabılır...
sarı yada beyaz hıcbırsey farketmez. onemlı olan standart gucte olsun sorun olmaz...
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
çoğu araçlarda zaten 100wattlık ampul kullanılıyor o yuzden hıc bı sıkıntı yok broadwaydekı elektrık tesısatı cok kotuymus demekkı kı şase yapmış :) olay bu kadar basit kardeşim dewam et kullanmaya hıc bısey olmaz benım tek tavsiye edecegım konu ampulu kalıtelı bısey al mtech narva tarzı bısey kullan daha guzel yansın farların daha guzel aydınlatsın ve beyaza daha yakın olur o zaman gıdıp 10 tlye aldıgında hemen patlar sarıdan daha kotu bı renk verır ve yolu aydınlatmaz v.s
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
muayende sıkıntı olur dostum ancak beyaz güzelde durur ya :)
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
teşekkür ederim arkadaşlar beyaza devam o zaman aracın görüntüsü daha tatlı oldu çünki.
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
ben muayeneden xenonla geçtim far sis. muayenede sorun çıkmaz. zararları ise yağmurlu karlı havalarda önünü göremzsin aydınlatma olarak, ayrıca çabuk kesiyor.
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
şükür yahu :) farlar düzgün yansın yeter geçiyor sıkıntı yokkk..siz aracın ön takımlarına dikkat edin bence didik didik ediolar vallahi
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |