|
206 + Son Susturucu |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |||||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||||
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 18 Şubat 2011 Saat 11:36 |
|||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||||
xdesign
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Sen ona suzuki diyosan buna KW*ZZR 1400 dersin :) Şaka bi tarafa ucuz diye takmayın. Egzosun artılarını ve eksilerini iyi bilin. Size hiç belli etmez ama aracınıza zararı çok olur. |
|||||
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|||||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
||||
valla kardesım o sesı baska bı egzoz veremez ya :) yanlış anlamayın sakın ama çok güzel ses veriyordu :) arabaya zarar verıyormu dıye sorarsan egzozun ne gıbı bı zararı olabılır kı ? çekiş cok ıyıydı araba bıraz fazla yaksada o sese degerdı :))
|
|||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||||
xdesign
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Egzos konusunda iyi bilgisi olan arkadaşlar ne gibi zararı faydası olabildiğini yazsınlar buraya lütfen hepimiz bilgilenelim...
|
|||||
|
|||||
307P
1. Vites 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Gidelim kanka ama anca inceleyebiliriz bana takacak halimiz yok ya
|
|||||
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
||||
|
|||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||||
307P
1. Vites 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Hacı istanbul'da halledeceğim ben işlerimi senin araca takarız ama istersen |
|||||
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
||||
neyse kanka durum bu işte bakalım ses duzgun alabılecegım bısey olursa yaptırcam
|
|||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||||
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Çok güzel açıklamışsın, aynen böyledir olay. elinde kalan remus icin de üzüldüm açıkçası, satamazsan taktır derim tekrardan, daha dikkatli kullanmaya bakarsın, evde durunca ona bakmak daha cok koyuyor =)
|
|||||
emin1689
2. Vites 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
iyide o adam muayeneden nası geçti :D birde ses felan cıkmaz ki dizel araba sonuçta. kafadan bi farkı yok polis takarsa uca da takar. sonuca eğilip bakmadan göremez.
|
|||||
xdesign
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Gitti güzelim remuslar. Söktürdüm biraz önce egzos muayenesine girecem diye. Bi daha da taktırmadım. Orjinalini taktık ucuna krom çıkış. Düğme şart oldu :) |
|||||
|
|||||
hunterakon
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
|
||||
arkadaşlar ben aracıma piyasa değeri 450-500 lira olan süpersprint marka son susturucu taktırdım inanamazsınız sesi okadar harikaki kimseyi ama kimseyi rahatsız etmiyor baca borusu gibi değil ağırlığı gayet ağır içide dolumu dolu bir eksoz yakın zamanda fotosunu çekip konu olarak sizleri bilgilendiririm ve aracın serilik olarak bir performans artışı olduğunu gözlemledim bilginiz olsun ama nasıl yaparsanız yapın açık hava filitresi bu eksozla beraber şart:D
|
|||||
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|||||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |