Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206 + Son Susturucu

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206+
Forum Tanımlaması: Peugeot 206+, 206 serisinin devamıdır. 2010-2012 yılları arasında üretilmiştir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12925
Tarih: 22 Kasım 2024 Saat 15:21
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 206 + Son Susturucu
Mesajı Yazan: emin1689
Konu: 206 + Son Susturucu
Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2011 Saat 15:31
Arkadaşlar 206+ dizel  Aracıma Monza Marka Son susturucu takmayı planlıyorum ama motora bi zararı olur mu 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2011 Saat 15:39
tak bitane egzoz kafası yeter. zaten araban dizel.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesajı Yazan: ali öncü
Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2011 Saat 17:39
çok ses alamazsın bencede güzel bir egzoz kafası görüntüyü değiştirecektir

Mesajı Yazan: Özgür
Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2011 Saat 19:32
evet.
bencede egzos ucu yeterli.

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesajı Yazan: klemann
Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2011 Saat 19:37
dizellerde son susturucudan az bi ses alirsin, sesden daha çok titreşim yapiyor. alarmli otolarin yanindan geçerken alarmlari çalıyor. enteresan bi olay yani

-------------
206 van hard style

Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2011 Saat 19:55
ustadlar ses yapar mı ya ?. ses değil sırf o tampondaki boşluga ayar oluyorum orası dolsun diye ama sade kafalarda hiç hoşuma gitmio şahinlere doğanlara dönüyo o iş. :D hoş değil yani. amacım ses de değil ses cıkmasın zaten motora bi zararı olur mu ?

Mesajı Yazan: muratgulen07
Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2011 Saat 20:02
Orjinalini yazan: emin1689 emin1689 Yazdı:

ustadlar ses yapar mı ya ?. ses değil sırf o tampondaki boşluga ayar oluyorum orası dolsun diye ama sade kafalarda hiç hoşuma gitmio şahinlere doğanlara dönüyo o iş. :D hoş değil yani. amacım ses de değil ses cıkmasın zaten motora bi zararı olur mu ?

alakası yok dostum çok şekil uçlar vardı geçen bende taktırdımda...bi gidip bak çeşitlere istersen..

-------------
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
       507 207 00 27
        MuraT GÜLEN

Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2011 Saat 20:10
baktım uclarada 40-50 liraya kaynak felan hallederiz diolar ama benim tuhafıma gidio almışken şöyle arkalardan gelen parıl parıl parlayan :D birde böle hafif gaza basınca sallanıyo ya böyle hasta oluyorum. :D

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2011 Saat 20:13
o zaman taksicilerin küçük kazanlı motor egzozu gibi egzoz taktır. Ses verir onlar.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2011 Saat 20:17
ses istemiorum :D görüntüüüü sadece

Mesajı Yazan: muratgulen07
Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2011 Saat 20:31
ozaman taktır son susturucuyu kardeşim...motora hiçbi zararı olmaz neden olsun..taktır geç git.

-------------
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
       507 207 00 27
        MuraT GÜLEN

Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2011 Saat 21:18
bakalım bide ustaya sorim onay verirse tak baboş dicem :D

Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 00:28
dostum taktır bir guzel parlak uç, rahat edersin cok sık duranları var, 50 liraya halledersin masrafda olmaz sana, hem polis arkadaslarımız senin son susturucuna bakarlarsa bu ararth diyip arabanı baglayabilirler, oyle cam filmi gibi yanlarında söküp, cıkardım abi beni bırakıver de diyemezsin benden soylemesi

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 09:43
Nasıl egsoza bakıp bağlıyolarmı bide öyle. 206 GTİ var arkadaşta adam o egsozla muayene gitti geçti :S orda sorun olmuyor mu ?

Mesajı Yazan: xdesign
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 10:00
Dostum Son susturucun orjinalinden farklıysa her türlü muayenede takılırsın. Trafik kontrolde de takılırsın. 140 tl cezayı yersin 3 gün sonraya da muayene zorunluluğu alırsın. Benim gibi kara kara düşünürsün 750 tl'lik Remus egzosla napcam ben diye :) Taktır bi tane krom uç. At bitane 100 liraya güzel açık hava filtresi. Bak rahatına.

-------------
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!

Mesajı Yazan: 307P
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 10:49
Son susturucu ne arkadaşlar bi b.k bilmiyorum yavSırıtma

Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 10:55
Orjinalini yazan: 307P 307P Yazdı:

pazartesi gidelim kanka :)) ben sana ögretırım hepsının fıyatını serkandan :D 5 tlden baslıyor 35 tlye kadar :D baglamasıda benden :D kaynak makınası var :d

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 11:07
Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

pazartesi gidelim kanka :)) ben sana ögretırım hepsının fıyatını serkandan :D 5 tlden baslıyor 35 tlye kadar :D baglamasıda benden :D kaynak makınası var :d

5TL ~ 35 TL ? Don lastiği mi alıyosun birader =)

-------------

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 11:16
Orjinalini yazan: xdesign xdesign Yazdı:

30 tlye ben egzoz aldım taktırmasıyla beraber kardeşim suzıkı motor gecıyor sanarsın arabada fairway vardı ozamanlar :) çookk guzeldı sesı :) ama ıkıncı el zaten bunlrda ıkıncı el farketmıyor :)

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 11:24

30 tlye ben egzoz aldım taktırmasıyla beraber kardeşim suzıkı motor gecıyor sanarsın arabada fairway vardı ozamanlar :) çookk guzeldı sesı :) ama ıkıncı el zaten bunlrda ıkıncı el farketmıyor :)

Biz boşuna yarım milyar veriyoruz o zaman Star

-------------

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 11:27

Biz boşuna yarım milyar veriyoruz o zaman Star
eee orasını bılemem SırıtmaSırıtma speedy diye bi markaydı cıkşı kocamandı süper ses vardı :D resımlerdekı gıbıydı aynı ama cok temızlerdı :)

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 11:42

Sen ona suzuki diyosan buna KW*ZZR 1400 dersin :)

Şaka bi tarafa ucuz diye takmayın. Egzosun artılarını ve eksilerini iyi bilin. Size hiç belli etmez ama aracınıza zararı çok olur.

-------------

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 11:45
valla kardesım o sesı baska bı egzoz veremez ya :) yanlış anlamayın sakın ama çok güzel ses veriyordu :) arabaya zarar verıyormu dıye sorarsan egzozun ne gıbı bı zararı olabılır kı ? çekiş cok ıyıydı araba bıraz fazla yaksada o sese degerdı :))

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 11:57
Egzos konusunda iyi bilgisi olan arkadaşlar ne gibi zararı faydası olabildiğini yazsınlar buraya lütfen hepimiz bilgilenelim...

-------------

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 11:57
Gidelim kanka ama anca inceleyebiliriz bana takacak halimiz yok ya Sırıtma

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 12:50

çok sağlam bi arkadaş var kanka :)))) o takar :))))))

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 12:59

çok sağlam bi arkadaş var kanka :)))) o takar :))))))

Hacı istanbul'da halledeceğim ben işlerimi Sırıtma senin araca takarız ama istersen Sırıtma

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 13:07
Sırıtmaneyse kanka durum bu işte bakalım ses duzgun alabılecegım bısey olursa yaptırcam

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 14:39

Dostum Son susturucun orjinalinden farklıysa her türlü muayenede takılırsın. Trafik kontrolde de takılırsın. 140 tl cezayı yersin 3 gün sonraya da muayene zorunluluğu alırsın. Benim gibi kara kara düşünürsün 750 tl'lik Remus egzosla napcam ben diye :) Taktır bi tane krom uç. At bitane 100 liraya güzel açık hava filtresi. Bak rahatına.

Çok güzel açıklamışsın, aynen böyledir olay. elinde kalan remus icin de üzüldüm açıkçası, satamazsan taktır derim tekrardan, daha dikkatli kullanmaya bakarsın, evde durunca ona bakmak daha cok koyuyor =)

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 16:29
iyide o adam muayeneden nası geçti :D birde ses felan cıkmaz ki dizel araba sonuçta. kafadan bi farkı yok polis takarsa uca da takar. sonuca eğilip bakmadan göremez.

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 17:02
Orjinalini yazan: herry herry Yazdı:

Çok güzel açıklamışsın, aynen böyledir olay. elinde kalan remus icin de üzüldüm açıkçası, satamazsan taktır derim tekrardan, daha dikkatli kullanmaya bakarsın, evde durunca ona bakmak daha cok koyuyor =)

Gitti güzelim remuslar. Söktürdüm biraz önce egzos muayenesine girecem diye. Bi daha da taktırmadım. Orjinalini taktık ucuna krom çıkış. Düğme şart oldu :)

-------------

Mesajı Yazan: hunterakon
Mesaj Tarihi: 28 Mayıs 2011 Saat 16:38
arkadaşlar ben aracıma piyasa değeri 450-500 lira olan süpersprint marka son susturucu taktırdım inanamazsınız sesi okadar harikaki kimseyi ama kimseyi rahatsız etmiyor baca borusu gibi değil ağırlığı gayet ağır içide dolumu dolu bir eksoz yakın zamanda fotosunu çekip konu olarak sizleri bilgilendiririm ve aracın serilik olarak bir performans artışı olduğunu gözlemledim bilginiz olsun ama nasıl yaparsanız yapın açık hava filitresi bu eksozla beraber şart:D

-------------
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net