![]() |
|
hangi Lpg Kit? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 12:26 |
arkadaşalar bilindigi üzere 206 xt sahibiyim benzinli.. lpg takmayı düşünmüyorum..
ama bir tanede 97 model carina e gli sahibiyim 80bin kmde 2.0 16v ve hiç lpg takılmamış ilk sahibinden yaşlı bir amcadan aldım. buna lpg takmak istiyorum.. kesinlikle sıralı sistem takmak istyorum. fikirlerinizi bekliyorum. arac celik manifolt.
|
|
![]() |
|
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LPG neden taktırmıyorsun 206 ına ?
![]() |
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
maliyeti yüksek gelir demezsen brc önerebilirim |
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
maliyet önemli değil..
206 taktırmıyorum arac otomatik ve cok az kullanılıyor.. özel bir arac daha 60bin kmde.. dedigim gibi cokta rahatsız edici bir yakıtı yok ..
ama carina e ye takıcam.. her lpg kitin (tüpün:)) marka ve modeli var.. bunu ögrenmek istyorum
|
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
brc nin ölüsünü tak verim alırsın ticari taksilerin %90 ı brc %10 u prins takar oyle diyim sana |
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
|
bu pahalı olan bir marka var adını cıkartamıyorum değişik bir marka herkezin takmadıgı pek yaygın olmayan sıralı sitemi 2500tl 2750 tl gibi teleflex olması lazım onu kullanan kiişilere sormak lazım
yada Cem usta atiker konusunda yada diger markalar konusunda ne dicek bakalım ..
Düzenleyen dinoco - 28 Mayıs 2011 Saat 13:40 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Landirenzo olmasın marka.
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
teleflex gfi hakkında ben de gayet olumlu şeyler okudum ama fiyatının yüksek olduğu da söylenmişti :( galiba brc prins ve teleflex bu işte en iyi markalar fiyatta sınırın ...
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
evt arastırıyorum tşkler eren
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Lovato tak sorunsuz bin derim. Bir kere bile arıza ışığımı göstermedi bana.
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
bmw ciler prins takar bilgilerinize.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bu lpg yi benden 306 tıma düşünmeye başladım.. sanırım maliyetli bişe...
|
|
![]() |
|
furkanbaki ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: mersin/anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben 206 xr aracıma atiker taktırdım valla fazla para vemicem dedim takan ustada git bin gez memnun kalırsan gel ödemesini yap dedi ayrıca 3 ay içinde memnun kalmazsan getir sorgusuz sualsiz sökcem paran iade dedi taktırdım memnunum şimdilik inş iyi gider
|
|
206xr 2000 model
|
|
![]() |
|
dınoco kardesım her zaman soylerız yıne soyleyelım.
once usta :))
puskurtme sıstemını bılmıyorum ama tam sıralı olsa gerek dıye dusunuyorum. egerkı boyleyse duzgun takmasını bıldıkten sonra butun markalar calısır. yeterkı duzgun montaj olsun.
ıstersen ızmırde zavolının merkezı var. "polarıs lpg" bır gorusmenı tavsıye ederım. 1350TL gıbı gayet guzelde bır kıt.
o carınadakı makıneler benzerı oldugu coronadakı motorların aynısından olması lazım. 2.0 16V 128bg... cok guzel arac onlar. kullanımı rahat ve konforlu. bastınmıda gıder o bıcım...
|
|
![]() |
|
evt beni üzmeyecek bir lpg kit istiyorum (TÜPPP:)))
çünkü devirli kullanıyorum bazan carina yı sıkıştırdıgımda kafa yetiştiremicek diye korkmamalıyım ..
yada lpg ve benzini karıstırıp mı veriyormuş ne herkez bişey söylüyor devir saati cok yükseldiginde..
arac cok temiz hala ilk günki gibi bir arac bozmaktanda korkuyorum.. tşkler ilgine.. eksik olma
compotive cant aldım gelmiş bugun 15 inç bembeyazzzzzzz .. onlarala ugrastım bugun pek aktif olamadım..
sanrufumda hiç kullanılmamış kaportacıya gidiyorum şimdi yapmışlar.. ![]() Düzenleyen dinoco - 28 Mayıs 2011 Saat 18:44 |
|
![]() |
|
gaz yetıstırememesı dıye bır olay yok. bu ya yanlıs kıt secımıdır yada hatalı montaj yada ayarlamadan olusur. cok az bır ıhtımalde regulator hatası olabılır.
abıcım ben mılletın begenmedıgı atıkerle kadran kapatıyorum
![]() ayrıca utanmasam 10.000km de 100 lıralık benzın alacagım yanı. o kadarda az benzın sarfedıyorum...
bunu kendımı veya aracımı ovmek ıcın degıl, bırseylerın nasıl yapılabıldıgını bılmenız ıcın anlatıyorum.
bazı kısıler benım bu tarz anlatımlarımı yanlıs yorumluyorda bu yuzden bunuda acıklama geregı duyuyorum yeterkı usta usta olsun duzgun montaj yapıp ayarlamasını bılsın. genelde kıtın bır sucu olmuyor. kıtten dogan hatalar nadırdır dıyorum ama mesela benım basıma geldı. regulator hatalıymıs degıstırdık bıttı...
ama bu cok degısken usta faktoru yuzunden lpg sıstemıde bıraz sans ısıdır
|
|
![]() |
|
sedatdatse ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba
izmir karabağlarda 2A izmir otagaz var
brc bölge bayi tavsiye ederim
0232 253 71 85 erkan bey
|
|
206 xr 1.4 benzinli 2001
kendime nasıl bakarsam onada öyle |
|
![]() |
|
cok tşk ederim p.tesi bakıcam artık. kısmetsee cok tşik ederim gercekten içime su serpildi:)
ve kaç oldu tüp diyorum tık yok ustacım sende :))) Düzenleyen dinoco - 28 Mayıs 2011 Saat 22:25 |
|
![]() |
|
farkındayım ama senın bılınclı soyledıgın bellı :))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |