![]() |
|
hava filtresi boşluğu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozi033 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 13:03 |
arkadaşlar bişey öğrenmek istiyorum ..aklıma takıldı.geçenlerde hava filtrsi dolmuşmu diye çıkardım baktım.geri takacağım zaman hava filtresi kutusununn içinden aşşa doğru inen boru varya onunla aşşada bir tane daha boru ağzı var bilrsiniz.onların arasında 2 parmak kadar bi yer boşluk kaldı.uğraştım tam oturmadı.ya oturmadı dedim.yada bu böle dedim.ama filtre takılan yerden aşşada 2 boru ağzı giriş yerinde resmen boşluk kaldı.nasıl olacak kesin biliyorsunuzdur.bana biraz garip geldi.teşekürler
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.6 16v benzınlı 307mi aracın
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
aşağı doğru inen boru aşağıdaki sabit borunun içine geçiyor tam oturuyor yani boşluk vs kalmıyor
|
|
![]() |
|
ozi033 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
|
|
![]() |
|
evet 1.6 16v 110hp benzinli 307..teşekkür edetim o zamn ben onu oturtmayya çalışim şimdi...
|
|
![]() |
|
hava filtresini koydugun kutunun sağ kenarına bi demir giriyor ince onu oturt tamamdır yani kutuyu ters koymuş olabilirsn
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
üsttekiyle uğraşma alttaki aşağı düşmüştür. Onu kenarlarda geçmelik yerler var şaseye felan yerine oturt.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |