|
206 sanruf tamir kiti montajı Bitti!!! |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | ||||
Kemanyak
1. Vites 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Tebrik ederim harika iş çıkarmışsın 150 lira, şu işçilik için resmen soygun Senin anten benimkinden farklı heralde ben anteni sökmeden halletmiştim. Ama bu yaz tamir takımıyla yeniden yaparım inşallah
|
||||
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
||||
axi206
2. Vites 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
ızmırde 1 kısı yapıyor bu ısı. mecbur ne derse kabul edıyorsunuz. orjınalınde plastık olan ayakları demır olarak degıstırdı benım usta. soyledıgıne gore kolay kolay ruzgarda ucmazmıs artık.ama ben yınede acmıyorum hızlı gıderken |
||||
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
benim sanruf da orta seviyede acık iken tıkır tıkır ses yapıyo varmı bi çözümü ?
|
||||
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
bendede 2002 xt sanruflu 206 var toplasan 5 kere acılıp kapanmadı tavan :) bugun kontrol ettim maşallah bi sıkıtnısı yok bagaj kapagı cok sinir ediyor beni :(( |
||||
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Düzenleyen dinoco - 26 Mayıs 2011 Saat 23:53 |
||||
ose
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Düzenleyen kankam_743 - 27 Mayıs 2011 Saat 00:04 |
||||
badcombatant
1. Vites 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
Yapılan uygulamanın açık net ve resimli tarifiçok yararlı olucaktır emeğine sağlık
|
||||
2004 1.4 hdi 307 xr
|
||||
Kemanyak
1. Vites 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
O plastik değişse bile zamanla hatta 1 ay içinde tekrar aşınıyor. En güzel önlem bağajın iç tarafındaki plastiği kaldırıp kenarlarına gelecek şekilde iç taraftan kapı bandı uygulaması yapmak. Ben öyle kurtuldum o sesten. Torx ile ayarlamak ilk etapta sesi kesiyor gibi ama asıl sesin kaynağı bağaj kapağındaki plastik aksam. Ve unutmadan, bakmadan geçmeyin arka silecek motorunun sallanması da ses yapıyor onu da sünger vasıtasıyla sabitlerseniz harika oluyor. Stepne kontrolü ve stepne demirlerinin ayaklarında boşluk oluştuysa uygun bir su hortumu ile kaplarsanız ses kalmıyor araçta Hepsini tek tek uygulayarak öğrendim. Arabanın arka koltuğunda ve bagajında kaç tur attığımı, kaç ustaya danıştığımı (hepsi de hocam bunlar böyle, takma kafana diyerek yolladılar beni) kaç çeşit malzemeyle uygulama yaptığımı anlatsam roman olur |
||||
Kemanyak Kisses You
||||
ose
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
axi206
2. Vites 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
kızaklar, tel,ayaklar metal olarak degıstı. benım sunroof acılıyor ama kapanmıyordu. tavan sokuldu |
||||
Kemanyak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
Kemanyak Kisses You
||||
ose
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
hocam benim dediğim direkt bakaj kapağındaki kilitine karşılk gelen kilit altta kalan. onun da mutlaka değişmesi gerekiyor eğer aşınmış ise. Ben değiştim hala bişey olmadı. diğer saydıkların da önemli bakmak lazım.
|
||||
dinoco
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
süpersinizz evt o bagaj kilidindeki plastigi daha önce elektirik bantıyla sardım sarmaladım baya bir kesildi. ama dedigi gibi yine başladı :) önuzmudeki aylarda kaporta boyaya sokacam aracı detaylı söylediklerini düşünüyordum zaten buda fikrime destek oldu. istepneye kadar sökücem ama su hortumunu dusunmemeiştim cok haklısın. silecek motoruna kadar soyacaktım bende :)
|
||||
ose
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
ose
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
Kemanyak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Osman Bey kilit konusunda ben de boşuna 14 lira vermiştim o sebeple dedim o kesmiyor sesi diye. Sesi dinlemek çok önemli. Demir demire vuruyorsa stepne Demir plastiğe vuruyorsa arka koltuk klipsleri. Plastik plastiğe vuruyorsa arka emniyet kemer başları Demir demire vuruyor tok ses geliyorsa arka koltuk oturaklarının altındaki demirler (Camcıların cam taşımak için kullandıkları köpüklerle destekledim harika oldu) Gıcırtıya benzer bir ses ise arka bağaj pandizotunu gerdiren cam tarafındaki lastikler. TOK TOK TOK Ses geliyorsa pandizotun oturduğu yere kapı bandı uygulayın. Hafif bağaj kapağına bastırdığınızda esneme olayı çoksa arka bağaj kapağını tutan üst vidaları kontrol edin. Kasislerden geçerken tak bir tak iki ses geliyorsa egzostu tutan lastik parçayı değiştirin yahut sabitleyin. Ses uzaktan geliyormuş gibi ama tıkırtı mevcut ise Arka çamurluk iiçindeki davlumbazları kontrol edin. 3 adet torx vida var tampon lastiğini (siyah kısım) tutan, onları sıkın. Devamlı bir titreşim ama aracın dışından geliyorsa ses arka tamponun altına yatın hemen geri sislerinin bulunduğu kısımda esneme payı var çamurlukların o payları iç kısımdan uygun bir ürünle destekleyin (Ben bunu yeni buldum ve inşaat izolasyon köpüğü var kendiliğinden şişen onunla uygulama yapmayı planlıyorum havalar ısınınca) Araç kasislere düştüğünde önden tok diye bir ses geliyor ve siz rot balansçılarda bile bunu bulamadıysanız akü kapağını tutan vidalar var onları kontrol edin (1 ay aradım sesin kaynağını ) Ön sol taraftan yine aynı TOK diye bir ses geliyorsa kasislerde, ön davlumbazın altında hava alma mekanizması var aracın o yerinden çıkmış ve davlumbaza çarpıyor olabilir Bu en zoruydu Tesadüfen buldum.
Velhasılı kelam arabamı çok seviyorum ve onun dertleriyle uğraşmaktan zevk alııyorum. Az bir el becerisi ile zamanla sesini yükselten arabanızı sakinleştirmeniz ve evcil bir aslana çevirmeniz mümkün. |
||||
Kemanyak Kisses You
||||
ose
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
tazmaniac
1. Vites 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
gerçekten temiz iş çıkarmışsın eline sağlık
benim sunroofta tümseklerde falan gacur gucur ötüp duruyo ben de yapmayı isterim yalnız sunroofun çıkarılması değilde anteni çıkarmak asıl gözümü korkuttu benim birçok yerini kendim söküp taktığım için toplarken düzgün iş çıkarmak için nasıl ince işçilik istediğini bilirim o yüzden tırstım muhakkak düşünmüşsündür ama anteni çıkarmadan direk yukarı gelmiyor mu sunroof yani kızakta geri mi alıyorsun illa camı? anteni çıkarmadan yapabilir miyim sence |
||||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |