![]() |
|
Magic's 206 RC |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracın arka sağ tavan direğinde hasar var oraya dikkat edin. Ayrıca Jant da kırık gibi. Ve bence bu kazayla ön düzen kalmamıştır araçta. Direksiyon sistemine zarar verme olasılığı da var. Bana göre aracın masrafı 4-5 den aşağı değil. Araç komple boyalı gibi.
![]() Düzenleyen Kemanyak - 27 Mayıs 2011 Saat 00:02 |
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yanılmıyorsam ben bu aracı maslak sanayıde gordum. bızım dukkana gıttıgımde sanayıde dolasırken bırkac kez rastladım. hem sıyah olması hemde jantlarının rengınden :)) hayırlısı
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
işin içine girdi mi 2-3 gider öyle göründüğüne bakmayın düzeltip öyle resmini koyuyorlar. Örneğin sağ takım komple değişir aks la bereber
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
kazalı oldugu apaçık zaten. 5 binde masraf etsen bu paraya bedava.
arabada bişey oldugu belli. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
ön kaputa dikkatli baktıgınız zaman zaten macunluymuş macun kalkmış tekrar vurunca
|
|
![]() |
|
önemli degil alana hayırlı olsun allah kazasız belasız bındırsın :))) neyse sizde bulursanız denk gelırse bana haber verırsınız :))
|
|
![]() |
|
kardes sen paylaşmışsın burda arkdasta gördü hemen aradı adamı...
hani benim yapacagım bişey yok :(
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
kardes alacaksan ara adamı gönder kaporanı netten o kadar ciddi alıcıysan kacırıdıgna uzuluyorsan:)
|
|
![]() |
|
arabayı alacam dedım musterılerı cıktı neyse alana hayırlı olsun daha bulursak demek kı burda paylasmamak lazım buldugumuz arabaları
|
|
![]() |
|
arkadasın babası emnyet genel müdürlügünde çalışıyo şu an nöbeçti olan polis arkadası detaylı soruşturma yapıyo araç için
|
|
![]() |
|
emniyette cıkmayabılır adama sorsaydınız evveliyatında kazası varmı dye
|
|
![]() |
|
araç sağlammış ya şimdi emniyetten soruşturmasını yapıyoruz.
|
|
![]() |
|
pert kaydı olmayabılır ama önceden kaza yapms olabılır tavanda boya varmymş
|
|
![]() |
|
biz pazarlık ettik yarın bu aracı görmye gidiyoruz :)
|
|
![]() |
|
yarın bellı olacak arıyacagım neyı oldugunuda yazarım zaten kotu ise gırmem :)))
|
|
![]() |
|
adamla simdi konuştum pert kaydı yok satışa hazır dyo.
yanımdaki arkadasımda talip oldu araca :) arkadas paylaşınca gördük hemen aradık.arkadas alacak heralde eve gitti şimdi birazdan gelir yanıma :) her an bu arac için istanbula gidebilirz :)
|
|
![]() |
|
o kadar az masrafı olan rc o fiyata kmse vermez önceden kazalı arac olabılir
|
|
![]() |
|
neden toplanmıyor neyı var kı:(((
|
|
![]() |
|
1 liraya falan toplanmaz o arac
|
|
![]() |
|
vallaha yarın adamı arıyacagım okey derse araba temızse ıste arabamı ısteyenler vardı onlarla konusuyorum arabayı verıp gelecegım ıst dakı arkadaslarım almaya gıderse bı yardım eder dı mı forum :)))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |