![]() |
|
sizce nasıl direksiyondan kumandalı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2011 Saat 16:30 |
http://urun.gittigidiyor.com/ZVD-Transmiter-USB-Girisli-2GB-1-8-Inc-2-Kumanda_W0QQidZZ39434996 bu aparat nasıldır.artısı direksiyona kumandasının olması.tecrübelerinize göre satın alacağım.teşekkür ederim.
![]() |
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiç kullanan görmedim. Ama güzel bir cihaza benziyor. Alırsan lütfen tecrübelerini bizimle paylaşır mısın?
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
bende var aynı marka değil ama direksiyona taktığım da kumanda cihazı görmüyor bilgin olsun.
|
|
![]() |
|
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
üstad, yani kumanda hikaye diyorsun öyle mi?
|
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
kayınbiladerim almıştı hiç tavsiye etmem.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
tarkankarabas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1974 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: ist. çatalca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarkankarabas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
reno forumlarında bir arkadaş vardı. aslında renolar için yapıyordu ama yaptığı aparat 206lara da uyum sağlıyordu. pioneer ve sony gibi bazı teyplerin belli modellerine tam uyumluydu. 30 tlye yapıyor. izmirdeymiş. şu anda bilgilerine ulaşamadım ama mail adresi şu:
galiastaykova@hotmail.com irtibata geçin isterseniz. ben yaptıracaktım ancak işlerden fırsat bulup arkadaşın istediği bilgilere bakamadım arabamda. reno forumlarında çok kişi yaptırmış ve çok memnunlar. |
|
2000 peugeot 206 1.4 xr otomatik kırmızı
atiker fast lpg |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bence büyük şehirde yasyorsan tavsıye etmem cunku boş radyo frekansı bulamassın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |