![]() |
|
Yeni jant ve lastiklerim |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Usta Bişey Söylemeye Gerek Yok Zaten Biliyorsun Herşey Yerli Yerinde :))
Güle Güle Eskit... Kazasız Cezasız. Düzenleyen AlbayDemircan - 25 Mayıs 2011 Saat 23:49 |
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
hayırlı olsun cecoli iyi günlerde kullan. |
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
|
tesekkur ederım abı senın jantların 15" mı 16"mı?
|
||
![]() |
||
|
sagolasın :)) senın jantları ne zaman goruyoruz??
kaldırıma oldum olası dıkkat ederım. eskı jantlarımıda hıc surtmedım cızdırmedım. bunlarıda koruyorum. zaten lastıkte jant koruyuculu olunca daha ıyı oluyor.
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
cem abiciğim hayırlı olsun benim sw ye göre önerebileceğin km var mı acaba model söyle ben bakarım abi
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
hayırlı olsun kazasız belasız kullan kardeş.kaldırımlardan uzak durman dileğiyle:)
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
|
eyvallah sagolasın gokayım. sen pıknıkte gormemısmıydın ??? ordayken takılıydı ustunde :))
|
||
![]() |
||
|
aynen soyledıgın gıbı yaptım zaten
![]() |
||
![]() |
||
|
güle güle kullamak dilegi ile yakısmıs :)))
Düzenleyen 60de106 - 25 Mayıs 2011 Saat 16:14 |
||
![]() |
||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
|
hayırlı olsun Cem abi yakışmış :)
|
||
![]() |
||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|
hayırlı olsun jantlarda arabada şekil maşallah eski jantların da fena değilmiş yani elden çıkarma istersen cem abi yazlık kışlık kullanırsın
|
||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||
![]() |
||
|
sagolasın abıcım tesekur ederım :)) cumlemız kazadan beladan uzak olalım ınsallah
anlasılan sen orjınalcısın ![]() Düzenleyen CeCoLi - 25 Mayıs 2011 Saat 16:10 |
||
![]() |
||
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
|
Ahahaha :))) ![]() |
||
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
||
![]() |
||
|
bende beyazı severım. sıcakta daha az ısınır, tamırı kolay, boyası ucuz :)) spor araclarda falanda guzel duruyor...
|
||
![]() |
||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
|
![]() |
||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
|
ersın abı durumları ayarlayınca sanada alırız daha guzelınden bır takım lastık :))
|
||
![]() |
||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
|
Çok diri bir araban var Cem allah kazadan beladan uzak etsin seni.Lastik deyip geçmemek lazım bence arabanın en önemli parçası.Fakat bende de bir hastalık var fabrikadan çıktığı gibi duran bir aracı kullanmak bana daha büyük keyif veriyor.
|
||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
|
beyaza oldum olası hayranımdır.. janttan çok araba ben burdayım dio..ikisinide kazasız belasız kullan..maşallah..
|
||
![]() |
||
|
abı ruzgar gulu 306 larda guzel durmuyor. ofsetınden dolayı cok ıcerde kalıyor. fakat gtı jantı zaten 306 ya olan en guzel jant onda mutabıgız :)) fakat soyledıgın her 2 jantta gereksız pahalı... baktım yanı bakmadım degıl. cok arastırdımda o kadar para vermem kullanılmıs jantlara
ayrıca o jantlar herkesde var. benımkı farklı olsun ıstedım. ve ben hep beyaz aracta sıyah jant ıstıyordum. bu uygun dustu :)) Düzenleyen CeCoLi - 25 Mayıs 2011 Saat 15:14 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |