|
106 benzin pompası ve şamandıra |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
eren8er
1. Vites 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2011 Saat 23:59 |
merhabalar..aracımın benzin göstergesi çalışmıyor..benzin pompasındada sıkıntı var..benzin azalınca araç çalışmıyor.. ilk önceliğim şamandıra..benzin pompası ve şamandıra şeklindede alabilirim..çok acil ihtiyacım var..elinde olan yada yerini bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.(çıkma parça)
|
|
eren8er
1. Vites 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güncelll
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cıkma ıcın sponsor efeyle gorustunmu?
|
|
eren8er
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şimdi telefonda görüştüm.. sorunum şamandıradan değilmiş..benzin göstergesi arızalıymış.. dibinde benzin kalınca benzin pompası çekmiyo araç çalışmıyo dedim..hepsi öle yapar benzin pompasındada sıkıntı yok dedi..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dostum depo diplerde çok kullanıyorsan benzin filtreni de değiştir aracın gidişini çok etkiliyor. Ben ilk aldığımda depo diplerde çok kullandım ve genel bakımlarda benzin filtresini de değiştireyim dedim değişim sonrası aracın çalışma ve çekişi ciddiye alınacak şekilde değişti.
|
|
eren8er
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şuan çok yakıyo araç..benzin filtresini değiştireyim tamam..bu benzin göstergesini kim tamir eder? elektrikçiyemi gitmek lazım ?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gösterge tamir eden özel tamirciler var hatta bu km düşürme işini yapanlar onlar bence en iyi şekilde tamir eder. Her elektrikçiye gidip ciğerini çıkarttırma göstergenin. |
|
eren8er
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eşe dosta sorayım..hatta şimdi gideyim hazır hava aydınlıkken belki hallederiz:)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
göstergedeyse sorun uzun bir iş olacağını sanmıyorum direksiyonu söküp 4 civatayla gösterge geliyor. eğer adam işin ehliyse zaten fazla uzun sürecek detaylı bir devre değil gösterge. ben kalorifer peteğini değiştirirken komple göğüsü söktürmüştüm oradan biliyorum. kolay gelsin. ( geçmiş olsun )
|
|
eren8er
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
işi varmış yarın gel dedi..bende hazır çıkmışken tampon düşüktü onu toplattım.. bide rüzgarlık taktırdım:)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |