![]() |
|
307 XT 2004 OTOMATİK ŞANZIMAN SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sempatixl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sempatixl
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2011 Saat 21:19 |
ARKADAŞLAR FORUMLARDA DOLAŞTIM YİNEDE EMİN OLAMADIM 307 XT 2004 OTOMATİK VİTES BİR ARABAMIZ VAR 1 HAFTADIR. 3. DEFADIR OTOMATİK VİTES GÖSTERGESİNDE UYARI SESİNDEN SONRA SPOR MODU VE KAR MODU İŞARETLERİ ÇIKIYOR AYNI ZAMANDA TİRE İŞARETLERİ ÇIKIYOR ARABANIN ÇEKİŞİNDE KALKIŞINDA ŞANZIMAN KAVRAMASINDA BİR SIKINTI OLMUYOR STOP EDİP YENİDEN ÇALIŞTIRINCA DÜZELİYOR. SERVİSE GİDİP BİLGİSAYARA BAĞLATTIM ŞANZIMAN YAĞ BASINÇ İLE İLGİLİ SORUN GÖZÜKÜYOR SİLDİLER HAFIZADAN ÇÜNKÜ DEVAMLI DEĞİL ARALIKLI ARIZA GÖSTERİYOR. İLGİNÇ OLAN BİR NOKTADA ARABA HEP AYNI YERDE ARIZAYI VERİYOR KÖPRÜLÜ KAVŞAKTAN GEÇERKEN. YOKUŞTAN İNERKEN VE SABAHLARI. BİLGİSAYARDA OKUDUĞUM KADARI İLE BU İŞARETLER ÇIKINCA YAĞI DEĞİŞTİRMEK GERKTİĞİNİ SÖYLÜYOR BEN 1 AY ÖNCE ŞANZIMAN YAĞINI DEĞİŞTİRDİM AKİS KEÇESİ YAĞ KAÇIRIYORDU. SİZCE SORUN NE OLABİLİR ŞANZIMAN GÖREVİNİ YAPIYOR USTA DENEDİ SORUN YOK DEDİ KAVRAMASI GÜZEL ÇEKİŞİ GÜZEL DEDİ. BU UYARI BENİ DÜŞÜNDÜRÜYOR FORUMLARDA ELEKTROVANA HATASI KONUSUNDA YOĞUNLAŞIYOR. İLK ÇARE YAĞI DEĞİŞTİRMEK DENİYOR. ÇIKAMADIM İŞİN İÇİNDEN BENZER ŞEKİLDE ARIZASI OLANLAR CEVAP VERSİN
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
forum kuralları 10. madde. 10. Büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelmektedir. Bu nedenle sadece cümle başlarında kullanılabilir. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Sempatixl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sempatixl
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler evet okuduğum kadarı en azı yağdan başlıyor valf hidrolik kol revizyon diye gidiyor yağ olsa razıyım selenoid valf onada bir nebze ama diğerleri beni endişeye sevk ediyor daha fazla büyümeden satayım diyorum çünkü şanzıman kavramasında ve çekişinde problem yok biraz bana göre fazla yakıyor lpg ile şehir içinde 29 kuruş onun dışında sıkıntı yok.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sempatixl
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilemiyorum 3 sene biner öyle satarım demiştim 3 sene sonra sıfır bir alman alacaktım ama bakalım artık durumlar ne gösterir bilemem ustaların söyleyeceğine bağlı bir daha pug almamaya yemin ettirecekler.
|
|
![]() |
|
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
hayırlısı kardeşm hayırlısı...
![]() |
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |