|
Sese Duyarlı Led |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2011 Saat 19:11 |
üziğin ritmine göre yanıp sönen led yapımını anlatacağım.
Malzemeler: İstenilen renkte ve sayıda mantar led pertinaks(olmasa olur...) bir miktar zil teli kablosu 5v güç kaynağı jack girişi boyutu size kalmış...ben 3,5 mm kullandım tip31 transistör 130 ohm direnç malzemeler pertinaks ı 2 delik li olcak şekilde kesiyoruz... ledleri uygun aralıklarda yerleştiriyoruz...ledlerin paralel bağlıyoruz. ardında tip31 transistörümüzü devreye lehimliyoruz... devremiz yukarıdaki gibi olacak... jack girişlerimizide tamamladık... devremizin gücünü telefon şarj aletlerinden çektim gayet kullanışlı oldu...sakın güç çıkışını ucuna direnç eklemeyi unutmayın aksi taktirde ledler patlayabilir... devrenin bitmiş hali ilk denememi pc m de yaptım ve hoparlör setimde resimde görülen jack girşi olmadığı için ses olmadan led lerin sessiz ritmini izlemek zorunda kaldım. :) video alttadır.... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
belliki kimsenin ilgisini çekmemiş
|
|
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
uygulumam güzel eline emeğine sağlık paylaşım için tşk.
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
maestro
2. Vites 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel olmuş eline sağlık
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
göktuğ
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eline sağlık
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
güzel proje ellerine sağlık :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Harika Bir Proje Olmuş ... Ellerine Sağlık Kardeş..
Bende Böyle Bir Plaka Üzerinde Bişeyler Yapmak istiyorum Bilgim Hiç Yok Nasıl Olacak Acaba |
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
valla eline sağlık kardesım ya :))))) hemen aracın altına neon olarak döşüyorum bunu yarın malzemelerı alıp baslıyacagım :))) tamda boyle bısey arıyordum ya
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
faydalı olduysa ne mutlu bana bilgi almak isteyene yardımcı olurum....
|
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
tşk.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben bunu aracıma takmak istiyorum elektronik ten biraz çakarımda elektrik ten anlamıyorum bağlatısı nasıl olacak güç kaynağını nasıl sağlıyacağım jack i nereye takmam gerekio. . .
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cidden eline emeğine sağlık süper olmuşta ben bu led yüzünden başıma gelmeyen kalmadı tövbeliyim hacı
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırdır kardeşim noldu...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ustadan yediği fırçayımı anlatsın, Ödediği parayımı anlatsın yoksa sinirden nasıl delirdiğinimi.
Ersin Bey in başına gelen az insana denk tutar... Düzenleyen erhanomer - 24 Mayıs 2011 Saat 07:53 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ersin kardeşim senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiş
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu konuda bilgisi olan varmı? |
|
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güzel çalışma ellerine sağlık. İşin mucidi sensin biz ne bilelim nereye takacaz kalkmış bize soruyosun höporlöre bağla gitsin (şaka deneme)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aslında doğru söylüyosun da araça elektroniğinden hiçbişe anlamıom en iyisi bir elektrikçiye gidim halledim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |