![]() |
|
Sese Duyarlı Led |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2011 Saat 19:11 |
üziğin ritmine göre yanıp sönen led yapımını anlatacağım.
Malzemeler: İstenilen renkte ve sayıda mantar led pertinaks(olmasa olur...) bir miktar zil teli kablosu 5v güç kaynağı jack girişi boyutu size kalmış...ben 3,5 mm kullandım tip31 transistör 130 ohm direnç ![]() malzemeler ![]() pertinaks ı 2 delik li olcak şekilde kesiyoruz... ![]() ledleri uygun aralıklarda yerleştiriyoruz...ledlerin paralel bağlıyoruz. ![]() ardında tip31 transistörümüzü devreye lehimliyoruz... ![]() devremiz yukarıdaki gibi olacak... ![]() jack girişlerimizide tamamladık... devremizin gücünü telefon şarj aletlerinden çektim gayet kullanışlı oldu...sakın güç çıkışını ucuna direnç eklemeyi unutmayın aksi taktirde ledler patlayabilir... ![]() devrenin bitmiş hali ![]() ilk denememi pc m de yaptım ve hoparlör setimde resimde görülen jack girşi olmadığı için ses olmadan led lerin sessiz ritmini izlemek zorunda kaldım. :) video alttadır.... |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
belliki kimsenin ilgisini çekmemiş
|
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
uygulumam güzel eline emeğine sağlık paylaşım için tşk.
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
güzel olmuş eline sağlık
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
eline sağlık
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
güzel proje ellerine sağlık :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Harika Bir Proje Olmuş ... Ellerine Sağlık Kardeş..
Bende Böyle Bir Plaka Üzerinde Bişeyler Yapmak istiyorum Bilgim Hiç Yok Nasıl Olacak Acaba |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
valla eline sağlık kardesım ya :))))) hemen aracın altına neon olarak döşüyorum bunu yarın malzemelerı alıp baslıyacagım :))) tamda boyle bısey arıyordum ya
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
faydalı olduysa ne mutlu bana bilgi almak isteyene yardımcı olurum....
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
tşk.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
ben bunu aracıma takmak istiyorum elektronik ten biraz çakarımda elektrik ten anlamıyorum bağlatısı nasıl olacak güç kaynağını nasıl sağlıyacağım jack i nereye takmam gerekio. . .
|
|
![]() |
|
cidden eline emeğine sağlık süper olmuşta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hayırdır kardeşim noldu...
|
|
![]() |
|
Ustadan yediği fırçayımı anlatsın, Ödediği parayımı anlatsın yoksa sinirden nasıl delirdiğinimi.
![]() Ersin Bey in başına gelen az insana denk tutar... ![]() Düzenleyen erhanomer - 24 Mayıs 2011 Saat 07:53 |
|
![]() |
|
ersin kardeşim senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiş
![]() |
|
![]() |
|
bu konuda bilgisi olan varmı? |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Güzel çalışma ellerine sağlık. İşin mucidi sensin biz ne bilelim nereye takacaz kalkmış bize soruyosun höporlöre bağla gitsin
![]() |
|
![]() |
|
aslında doğru söylüyosun da araça elektroniğinden hiçbişe anlamıom en iyisi bir elektrikçiye gidim halledim
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |