![]() |
|
boya koruma... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2011 Saat 15:43 |
||
arkdşlar aracımı hafta sonu pasta cilaya vericem 90 tl ye yapan kişi boya korumada yapalımmı dedi bende kararsız işin içinde boya korumada olunca 130 tl ye çıkıo şimdi sorum şu boya korumanın gerçekten bi faydası yaptırsammı yoksa para tuzağımı hikayeden uyduruk bişeymi sizin görüşlerinize göre yaptırcam veya yaptrmıcam...
|
|||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|||
![]() |
|||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
yazılar eksik çıkıyo kusura bakmayın pc de virüs var düzeltip tekrar yazıorum...
aracımı pasta cilaya vericem hafta sonu ücreti 90 tl yapan kişi boya korumada yapalımmı dedi bende kararsız kaldım ve boya korumada olunca 130 tl ye çıkıo sorum şu yaptırsam boya korumanın gerçekten bi fayadası olurmu yoksa para tuzağımı hikayeden uyduruk bişeymi sizin görüşlerinize göre yaptırcam veya yaptırmıcam... |
|||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|||
![]() |
|||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bana kalırsa yaptır kardeşim pasta cilaya veriyorsun arabayı pasta cila arabanın boyasından kullanır eee tabi boyanın koruması düşer işte boya korumayla biraz daha dış etkenlere karşı korunur bana kalırsa yaptır bizim burda sizin oralardaki gibi imkanlar yok tanınmış yerlerde biz burda kendimiz yapıyoruz yada en yakın ildeki servie gidiyoruz
|
|||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
İlk önce kapın pasta ve daha sonra ince pasta işleminden sonra kopmle cila atılır . Boya korumadan kastı neymıs arkadasın ? Cila sonucta exrta ne kullanacakmış ? 90 tl pasta cila için çok ucuz ne kadar kalitelidir bilinmez pazla para vermeyin güveniyosanız pasta ardından da cilayı attırın yeterli olur
|
|||
![]() |
|||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
||
bi kere neden pasta kullandıracan boyan da solma yanık mı var? YAkınlarınız da autoking var mı onlar bu işin erdabı.
|
|||
![]() |
|||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
||
pasta cila sonrası boya koruma ya gerek yok bence.
|
|||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|||
![]() |
|||
||
kardesım kesın ve kesın yaptır ben babamın arabası ile yazın mersınde kus pisligi ile bir hafta gezdım ful gunes ve sıcakta yıkamaya gittimde adam ben yıkamam bunu hep leke kalır benden bılırsın dedı yıka dedım yıkadı ve sasırdı ne surdun ustune bu kadar korudu dedı bende dedım 3m boya koruma yıkamacı bıle hasta oldu yazın cok ıse yarıyor kus pisligi ve gunes yanıgından kesın koruyor
|
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
![]() |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
||
kesinlikle kardeş hepsini yaptır sen sade pasta cila attırırsa aracın matlaşır ama boya koruma ve cila ile eski görüntüsüne kat kat parlaklık verir geceleri korkarsın arabana bişe olur diye çok harika gözüküyor çünkü
|
|||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|||
![]() |
|||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
||
şunu da ekleseydin bari pasta boyanın bi tapakasını alır götürür.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ama bunu işinin ehli tecrübeli bir yere yaptırırsan daha iyi olur
|
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
![]() |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
||
ben sadece pasta için diyorum . cila ve korumanın faydaları zaten tartışılmaz
|
|||
![]() |
|||
||
Bu işlemi işin ehli bir yerde yaptır. Fiyat biraz ucuz gibi.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |