![]() |
|
Beyler Bu Teybi Alıyorum, Yorumlarınıza Sunulur |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2011 Saat 01:36 |
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben olsam bunun için orjinal teybimden olmam. Koldan kumanda ve ekran da çalışmıyacak. CD chancer yada x-carlink tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
güzel ama .. her zaman pionner... yani az daha ver pionner al..asla pişman olmazsın emin ol..
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
güzel fiyat maksadın sanırım video oynatabilmesi ama direksiyon kumandasının ve ekranın iptal olacak olması can sıkıcı eğer video oynatan bişe istiyorsan ekran olarak da diğer transmitterlere göre daha büyük olan ve bu teybin ekranına da ebat olarak yakın olan şu transmitteri öneririm daha hesaplı olur orijinalliği bozmamış olursun http://www.hepsiburada.com/Liste/piranha-falcon-c-type-24-inc-renkli-ekranli-kumandali-2-gb-mp4-mp3-fm-transmitter/ProductDetails.aspx?productId=otpirfalconc&categoryId=258076#Gorseller |
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
doğubankta 100-150 tl üzerine ilave yaparak 3 ınch ekranlı pioneer alabilirsin. yada ekranı olmayan animasyonlu SD modellerden alıp navigasyon ile 5' kullanabilirsin :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
cix bır goruntusu var fakat ıslevıde oylemıdır acaba? merak ettım :)) |
|
![]() |
|
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
üstadlar, ''gunen '' isimli arkadaşın inkini verdiği aparat ile ilgili bir kaç sorum var.
1.Çakmak yerinemi takılıyor. 2.Direksiyondan değiştirme yapabiliyormuyuz 3.Orijinal teyp üstünden radyo freakansı ile çalışıyor sanırım ? bilgilendirirsen almaı düşünüyorum.teşekküt ederim.
![]() |
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
|
teyp hos ama bana sorarsanız benım gorusum bu teyp ıcın orjınalını bozmam o paraya sony yada pıonner marka cok saglam teypler var ama karar sızın zevk ve renkler tartısılmaz
|
|
![]() |
|
madblood ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
çakmak yerine takılıyor. direksyondan değiştirme yapamazsın. radyo frekansı üzerinden çalışıyor. aynı frekansı ayarlıyorsun. ben de var tavsiye etmem. bos frekans bul dert, bulsanda cızırtılı. |
|
![]() |
|
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
Yani işe yaramaz diyorsun.peki önerebileceğiniz bir model varmı.
![]() |
|
Feline 2006
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
evet arkadaşın dediği gibi çakmak yerine takılıyor. direksyondan değiştirme yapılmıyor. radyo frekansıyla çalışıyor. ben görüntülü olanın değilde görüntüsüz olan mp3 oynatıcı tarnsmitter kullandım çok da gördüm bir defa ayarlıyorsun frekansı gayet de iyi çalıyor cızırtı da olmadı ama yine de başka arkadaşlar da fikir belirtsinler... ona göre sen bilirsin. |
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
gerçekten orjinal teybini değiştirmeye değecek bir teyp değil. marka olarak dedikleri gibi PIONEER 100 fazla ver orjinal teybini değiştirdiğine değsin.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
kardeşim teybin güzel ama pioneerin zevki ayrıdır ama kötü bir yanı yok teyibin beğendiysen al
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
arkadaşlara katılıyorum , direksiyon kumandası vs. kullanamayacaksın.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
eyvallah
![]() |
|
Feline 2006
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
bende teyp alırken bütçeye en uygun olan novitech 4065 aldım o fiyata gayet iyi amfi de var taktım mis gibi oldu tabi kumanda kolu ve ekran iptal ama değer :)
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
onu alacağına 200 daha ver şunu al. çok güzel. aracın kumanda koluna da adapte oluyor.
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |