Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Haberler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 23:17 İstanbulda Şimdi Deprem Oldu Dikkat
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

23:17 İstanbulda Şimdi Deprem Oldu Dikkat

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 00:22
Arkadaşlar İçinizi Ferah Tutun Bende Görüştüm Kütahya yla Bir Sıkıntı Yok Sadece Biraz Sallanmış...
Daha Öncede Dediğimiz Gibi Can ve Mal Kaybı Çok Şükür Olsunki Yok ...
Allah Tekrarını Göstermesin
Herkese Hayırlı Geceler Allahın Sonsuz Rahmeti ve Bereketi Üzerimize Olsun
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 00:24
Orjinalini yazan: AlbayDemircan AlbayDemircan Yazdı:

Arkadaşlar İçinizi Ferah Tutun Bende Görüştüm Kütahya yla Bir Sıkıntı Yok Sadece Biraz Sallanmış...
Daha Öncede Dediğimiz Gibi Can ve Mal Kaybı Çok Şükür Olsunki Yok ...
Allah Tekrarını Göstermesin
Herkese Hayırlı Geceler Allahın Sonsuz Rahmeti ve Bereketi Üzerimize Olsun

amın guzel kardesım amınnn... hayırlı geceler
Yukarı Dön
Haksen016 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 00:49
cümleten geçmiş olsun.
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 01:24
Ben Kütahya / Tavşanlı'dayım arkadaşlar. Sarsıntı çok şiddetli ve uzun süreliydi. Çocuklar falan çok korktu.
Yakın ilçelerimizde sadece 1kişi kalp krizinden vefaat etmiş.
Bazı binaların camları kırılmış. İnşallh daha kötü sonuçları yoktur.
Ben Simavda okumuştum Üniversiteyi. Simavda sık sık deprem olur ama böyle şiddetli olan deprem sayısı azdır.
Allah beterinden saklasın.
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 08:49
ben uyuyordum valla hiç hissetmedim (:

denizliden bile hissetmişler.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
oguzhan29 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguzhan29 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 09:01
geçmiş olsun arkadaşlar
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 09:06
arkadaşlar geçmiş olsun. bursadada baya bi hissedildi. Allah beterinden saklasın. önlem alıp dikkat etmek lazım. deprem ülkesindeyiz ömür boyu sürecek bi durum. ya alışıcaz yada alışıcaz. ama o sırada insanın içi illa kıpırdıyo korku sarıyo.Unhappy
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 09:09
Hepinize geçmiş olsun. Telefon şebekelerinin azizliği tutar böyle zamanlarda. Hiçbiri çekmez oluyor malesef.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 09:10
Orjinalini yazan: pugti pugti Yazdı:

arkadaşlar geçmiş olsun. bursadada baya bi hissedildi. Allah beterinden saklasın. önlem alıp dikkat etmek lazım. deprem ülkesindeyiz ömür boyu sürecek bi durum. ya alışıcaz yada alışıcaz. ama o sırada insanın içi illa kıpırdıyo korku sarıyo.Unhappy

ıster ıstemez ınsan korkacak tabı. bende gardımı alıp deprem moduna gecmıstım o anda.
kelime-i şahadet getırmeye baslamıstım
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 09:10

badires çekiyor hepsi ama baz istasyonlarının kapasitesi yetmediği için kaldırmıyor...

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 09:11
herkes yükleniyor büyük bi ihtimal sonrada hatlar çöküyor
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 09:12
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

ıster ıstemez ınsan korkacak tabı. bende gardımı alıp deprem moduna gecmıstım o anda.
kelime-i şahadet getırmeye baslamıstım

evet abi en iyisi ve mantıklısı o zaten.

önce güvenliğini sağlıyacaksın ve kelime-i şahadet getireceksin, yok öyle camdan atlamak falan :D
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 09:15
bizim burda mahalle afet gönüllüleri var(MAG) benim çoğu arkadaş hafta sonları eğitime gidiyor. bende bakıp bakıp ya ne işiniz var diyorum. dün akşam evden dışarı attığımda kendimi biraz onlarla takıldım. hafta sonu eğitimlere geliyorum dedim bendeSırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 09:46

bizim burda mahalle afet gönüllüleri var(MAG) benim çoğu arkadaş hafta sonları eğitime gidiyor. bende bakıp bakıp ya ne işiniz var diyorum. dün akşam evden dışarı attığımda kendimi biraz onlarla takıldım. hafta sonu eğitimlere geliyorum dedim bendeSırıtma

anlasılan ısın cıddıyetını kavradın :))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26348 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 207 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37006 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 296746 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 86 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94110 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 866 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1034 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6243 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1111 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 312 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3617 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49367 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 532 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 346 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 601 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 91 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4392 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1883 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1054 0 Just for Justice
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
Pejo58 3
muratzengin 3
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English