|
23:17 İstanbulda Şimdi Deprem Oldu Dikkat |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar İçinizi Ferah Tutun Bende Görüştüm Kütahya yla Bir Sıkıntı Yok Sadece Biraz Sallanmış...
Daha Öncede Dediğimiz Gibi Can ve Mal Kaybı Çok Şükür Olsunki Yok ... Allah Tekrarını Göstermesin Herkese Hayırlı Geceler Allahın Sonsuz Rahmeti ve Bereketi Üzerimize Olsun |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
amın guzel kardesım amınnn... hayırlı geceler
|
||
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
cümleten geçmiş olsun.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben Kütahya / Tavşanlı'dayım arkadaşlar. Sarsıntı çok şiddetli ve uzun süreliydi. Çocuklar falan çok korktu.
Yakın ilçelerimizde sadece 1kişi kalp krizinden vefaat etmiş. Bazı binaların camları kırılmış. İnşallh daha kötü sonuçları yoktur. Ben Simavda okumuştum Üniversiteyi. Simavda sık sık deprem olur ama böyle şiddetli olan deprem sayısı azdır. Allah beterinden saklasın. |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben uyuyordum valla hiç hissetmedim (:
denizliden bile hissetmişler.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
geçmiş olsun arkadaşlar
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşlar geçmiş olsun. bursadada baya bi hissedildi. Allah beterinden saklasın. önlem alıp dikkat etmek lazım. deprem ülkesindeyiz ömür boyu sürecek bi durum. ya alışıcaz yada alışıcaz. ama o sırada insanın içi illa kıpırdıyo korku sarıyo.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hepinize geçmiş olsun. Telefon şebekelerinin azizliği tutar böyle zamanlarda. Hiçbiri çekmez oluyor malesef.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ıster ıstemez ınsan korkacak tabı. bende gardımı alıp deprem moduna gecmıstım o anda.
kelime-i şahadet getırmeye baslamıstım
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
badires çekiyor hepsi ama baz istasyonlarının kapasitesi yetmediği için kaldırmıyor... |
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
herkes yükleniyor büyük bi ihtimal sonrada hatlar çöküyor
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet abi en iyisi ve mantıklısı o zaten.
önce güvenliğini sağlıyacaksın ve kelime-i şahadet getireceksin, yok öyle camdan atlamak falan :D
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bizim burda mahalle afet gönüllüleri var(MAG) benim çoğu arkadaş hafta sonları eğitime gidiyor. bende bakıp bakıp ya ne işiniz var diyorum. dün akşam evden dışarı attığımda kendimi biraz onlarla takıldım. hafta sonu eğitimlere geliyorum dedim bende
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
anlasılan ısın cıddıyetını kavradın :))
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |