|
23:17 İstanbulda Şimdi Deprem Oldu Dikkat |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2011 Saat 23:19 |
Arkadaşlar Yaklaşık Bir Dakika Önce Hafif Şiddette Resmen Sallandık Deprem Oldu Aman Dikkat Edelim Depremin Merkez Üssü Kütahya Büyüklüğü 5.9 Şiddetinde Sallandık Düzenleyen AlbayDemircan - 20 Mayıs 2011 Saat 08:54 |
|
sedatdatse
2. Vites 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
korkma artçı
|
|
206 xr 1.4 benzinli 2001
kendime nasıl bakarsam onada öyle |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende yazıyordum sız benden once davranımıssınız yaaa
saka maka ıyı sallandık gercekten Düzenleyen CeCoLi - 19 Mayıs 2011 Saat 23:22 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla Ben Korktum Ustaa :)))
|
|
helot
1. Vites 25 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
albayım istanbuldasın bildigim kadarıyla ben manisa, akhisarlıyım burdada hissettim
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende ha bıter ha bıter bekledım. bıtmeyınce actım daıre kapısını guvenlık alanına gectım tavandan dusebılecek sıvalara karsı yastık ıle gardımı almaya baslamıstım yanı...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen Hissettirdi Resmen Sallandık Yani Dedim Ne Oluyor Yav Böyle Başım Döndü Sandım Bi Ara Bi Bakıyorum... Bilgisayar Sallanmaya Başladı |
|
307P
1. Vites 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende baya sallandım valla
|
|
leolev
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet çorlu da sallandı Allah kötüsünden korusun
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hay masallah... oraya kadar ulastı demek sarsıntı. bızım ahmet ısımlı bır arkadasımız daha vardı akhısardan
|
|
UGuRs
2. Vites 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun arkadaşlar Allah beterinden saklasın
kimseye can kaybı yaşatmasın
muhammet vardı kütahyadan inş. ordada kimseye birşey olmamıştır
burda hissetmedik Allah'tan :S
|
|
KahramanKentli...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merkezı kutahya ıse manısa bızden cok daha fazla sallanmıstırrr...
|
|
sercinho
2. Vites 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merkez ussu kutahyaymıs heralde 5,9 gecmıs olsun herkese
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
307P
1. Vites 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kütahya-simav merkez üssü, ben bi ulaşayım muhammete
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pugcu kardeşimiz muhammete ulaşmamız lazım ne durumda acaba |
|
UGuRs
2. Vites 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
KahramanKentli...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kaç Defadır Arıyorum Telefonu Kapalı İnşallah Bir Sıkıntı Yoktur.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gecmıs olsun herkeze Allah korusun buyugunden ben ıspartada sallanmadım Allah sallamasın :((
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar tv can ve mal kaybı yok diyo
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
biraz öncede 4.6 olmuş allah beterinden saklasın
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |