![]() |
|
yok böyle 206 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2011 Saat 20:22 |
|
kım kardashıanın kalçalarına benzemiş zupper
|
||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
||
![]() |
||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende yana döne 307.sini arıyorum :) |
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
![]() |
||
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
süper
|
||
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
||
![]() |
||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
|
hoş olmuş..
|
||
![]() |
||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
|
direksiyon fabrika çıkışı değil. fakat işçilik çok güzel. yapılabilir fakat yapabilirlermi tartışılır :@
|
||
2003 model 206
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
güzel araç.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
|
bu maketten benim evin altındaki markette vardı ama ozaman aracım yoktu almamıştım şimdi yok maalesef :) kesşe alsaydım zamaında. benzin fişini bende aynı yere koyuyorum bu arada. benzin fişini oraya koyanlar diye bi başlık mı atsak :))
|
||
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
||
![]() |
||
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
|
Çok güzel olmuş maketin yeri ve konsol. Direksiyona müdahale eden abi de bizim memlekete örnek oldu, bende çok beğendim biraz abartılı ama yakışmış.
|
||
![]() |
||
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
|
çok güzel olmuş
|
||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Al 4 kapı 206 ![]() Hem de çok küçük arabanın içine biryere koyarsın..
|
||
![]() |
||
|
Teybi direksiyon kumandasıyla kullanabiliyor musun?
|
||
![]() |
||
|
benim aracımın içinde böyle arkadaşlar.
70 tlye halloluyor. karbon gümüş ve ağaç kaplama yapabiliyorlar.
|
||
![]() |
||
sebebsiztayfa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2011 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sebebsiztayfa
|
gercekten cok hoşşş paylasım ıcın teşekkurler..
|
||
ikiyüzaltın varsa gerisi teferruattır...paşşa...
|
||
![]() |
||
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
|
BENDE 2 SENE ARADIM ESKI KASASI VAR YENI KASASI YOK MALESEF ISTERSEN ARAMA BOSUNA BEN SIMDI 4 KAPI 206 ARIYORUM ONUDA BULAMADIM |
||
![]() |
||
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
|
Şu oyuncak arabalardan yana yana arıyorum ama hala bulamadım :( 106 gören duyan bilen varsa sölesin :)
|
||
![]() |
||
|
aslında çoğumuzun koyduğu yer
biz ön konsola bakacağımıza fişlere bakıyoruz... benimde dikkat ettiğim yer |
||
![]() |
||
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
|
Benzin fişini bende aynı yere kokuyorum
![]() |
||
206 xt 1.6 110hp
|
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
A3
|
||
![]() |
||
emaftermath ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emaftermath
|
Çok iyi...
Bende direksiyonu değiştirmek istiyordum,iyi fikir oldu...
Paylaşım için teşekkürler...
|
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |