![]() |
|
307 hdi yakıt hava yaparsa |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
canpolat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 14:17 |
|
slm arkadaşlar:
2005 model 307 hdi aracım çok rampa bir yerde yakıt yok olgılamasıyla hava yaptı.bütün karizma gitti, havasını nasıl alabilirim?
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mazotlu araçlarda pompa olması lazım elinle havasını alıyorsun diye biliyorum.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
canpolat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
evet mazot pompası var,fakat neresi sökülür nereden havası alınır daha detaylı bilgi istiyorum.
ilginiz için tşk ler metin bey.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
sadece elınle o pompadan pompalıyorsun ve marsa basıyorsun. gecen 1.4 hdı ın fıltresını degıstırdık. sonucta araya hava gırdı. elımızle pompaladık devamında marsı yaptık bıttı :)) |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
abi bende o pompanın nerede olduğunu araştırıyordum,
tam olarak nerde olduğu konusunda arkadaşa yardımcı olurmusun havasını alsın rahatça binsin,
![]() |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
1.4 ıse kaputu actıgın gıbı motorun ust kısmında solda rahatca goruluyor. 1.6 da ıse neredeydı hatırlayamadım. ama zor bır yerde olamaz. cunku gerektıgınde rahatlıkla kullanılacak bır noktada olmalı yanı...
|
||
![]() |
||
teknikerrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teknikerrr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim 307 1.4 HDI mazot filresi değişirken görmüştüm
önden bakınca hava filtresinin hemen solunda siyah bir balon tarzı lastik var.yarım avuç içi kadar büyüklükte.onu belli bir müddet sıkıp bırakıyosun sonra marşa basıp gaz pedalını pompalıyorsun.bu işlemi birkaç kere tekrarla eğer olmazsa bi ustaya baktır derim.
|
||
__307 1.4 HDI XR__
_______2005_______ |
||
![]() |
||
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
|
abı ısık yanarkenmı yokus cıktın
|
||
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
arakadas cevabini aldi bidahaki sefere kadar ugramaz gibime geliyor
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
teknikerrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teknikerrr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
__307 1.4 HDI XR__
_______2005_______ |
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |