![]() |
|
206 Navitech Teyp |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | |
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merakla bekliyoruz |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
dış uygulamalar bitince zaten yeni konu açacam, o ayrı... ben şu bahsi geçen cihazı nasıl uydururuz benim 407 ye, onun derdindeyim... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Aslında 407 İçin Ekran Var Hemde Orjinal Ama Türkiyede Yok Bildiğim Kadarıyla
EBAY Tarzı Alış Veriş Sitelerinden Temin Edebilirsin... Hemde Uygun Fiyatlara Resimdeki Orjinal 407 Ekranı Yol Bilgisayarını Hiç Bir Yere Taşımanada Gerek Kalmayacak Bütün Uygulamarı Bu Ekrandanda Halledebilirsin Böyle Bir Sistem BMW E 46 Kasada Sıkça Gördüğümüz Bir Sistem Normalde Manuel Olan Teyp Panelini Dijital CD Çalara Çevirilebiliyor.. ![]() Düzenleyen AlbayDemircan - 17 Mayıs 2011 Saat 21:41 |
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
demircanım bu sistem zaten 2011 407lerde var...
ebaydan önce yetkili servise (asla gittiğim yer değildir, konu hakkında orjinal parça olduğu için en iyi onlar bilgi verirler diye düşündüm...) danıştım. böyle bişeyin mümkün olmadığını söyledilerdi...
yoksa mümkünmü?
|
|
![]() |
|
Bence Mümkün Geniş Çapta Araştırman Lazım Sözde 206 İçinde Ekran Yoktu Ama Bende Yanıldım...
Üzülerek Söylemeliyimki Başka Bir Çaresi Yok Tıpkı 206 ların Teyp Boşluğu Gibi Mesela Bizimkiler. Anca Bilgi Ekranın Yerine Orjinal Olarak Monte Edilebiliyor... ![]() |
|
![]() |
|
o malesef mümkün değil. çünkü yol bilgisayarı ekranı, o dediğin resimdeki araçta ve 2011 lerde (407 için konuşuyorum) devir ve hız saatinin arasında bulunuyor... zaten benim planım da şuan aynı o resimdeki gibi. o boşluğu ben de buldum, ama o boşluğa double din koysam, araçta çalışması gereken 2 tane teyp olacak ki bu imkansız. yok double din e gerek yok deyip, monitör koysak, bu sefer de video ve tv zevki olmayacak... |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
![]() |
|
Çook Para Yav 1600 Lira Güzel Para
Ben Hayatta Vermem En Kral İndash Alırız Daha Güzel Olur Bence |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
birleşip almak en mantıklısı,
aşağı yukarı 400-500 tl gibi bir rakama halloluyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
birleşik alınabilir var mı almak isteyen arkadaşlar?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |