Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Haberler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - aldığıma pişman olmaya başladım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

aldığıma pişman olmaya başladım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
eren8er Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Temmuz - 1984

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eren8er Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: aldığıma pişman olmaya başladım
    Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 14:50
geçen hafta gaz telim koptu..tamam olur böyle şeyler dedik yaptırdık..sonra aks koptu..ya sabır dedik yaptırdık...vitesler geçmemeye başladı , debriyaj bitmiş yaptırdık... param kalmadı bitik bi durumdaydım..debriyaj telini değiştirmedim sonra değiştiririm dedim..bugünde debriyaj telim koptu.. arabadan kopan kopana..daha 1 ay oluyo alalı.. pişmanlığım diz boyu..tamam masraf çıkarmayan araç yoktur da , güven vermiyo artık binmek istemiyorum biyeri kopucak diye..motordan bisiklet zili gibi bi ses geliyo (cırıltı)genelde 2nci viteste 2bin devir civarındayken..ona daha baktırmaya fırsatım bile olmadı..bu araç beni sanayicilerle kanka yapar.. 106 quiksilver
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 14:58
geçmiş olsun..kardeşim... ama dur hemen bu kadar pes etme...niçin biliyormusun... arabada değil suç.. o arabayı daha önce kullanan dengesizlerde..kimse kusura bakmasın bizim milletimizde bu huy var.. satılacak nasılsa girmediği çukur kalmaz ,,parçası değişecek aman nasısa satılacak idareten bişiler uydur kullan,,, vs.. gibi bir sürü şey... sırf bu dengesiz insanlar yüzünden markaları kötülemeyelim.. bak bana bende  nisan ayında bir 306 aldım önceki sahibi bakmamış arabaya.. nelerle uğraştığımı burdaki arkadaşlar biliyolar... yarın kısmetse son işlemi yaptırıp işlerim bitecek... ve bundan sonra benim aracım olduğu için mükemmel bakıcam .. bakıcamki o da beni rezil etmesin.. herşey karşılıklı... sıkma canını ..oluyor maalesef böyle şeyler...
Yukarı Dön
FTH Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı FTH Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 15:05
Geçmiş olsun kardeşim arabanın değil birazda senin suçun neden tam anlamı ile baktırmadın neyse olan olmuş ama gibi bir kontrollerini yaptır aldığın kişiye ulaşırsan bir sor bakalım ne eksikleri var söyler belki baktın çok masraf var hemen bu aylarda sat illa 106 alıcam dersen iyi araçtır bu araçlar narin parçası ucuz değil  keyifli forumlar
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005
207 Millesim   2009
207 GT   2009    
VW Scirocco white ed. 2017
206 CC SİYAH 2003
206 CC GRİ 2004
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 15:12
sende bılırsınkı bu tarz seyler her aracta olur. sadece senın sansına bıraz yakın aralıkla olmus. asılan bu kısımlar daha once elden gecmemıs. hepsı sana kalmıs... fakat aks ısıne bırsey dıyemıyorum. daha evvel ses yapmıyormuydu???
Yukarı Dön
Burak07 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Kasım - 1992

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 15:16
Ah şu 106 dertleri ersin abiye katılıyorum benimde arabamdan ne sorunlar çıktı ahh ahh eski sahibinin kulaklarını bol bol çınlatıyorum saygıyla anıyorum.! Bagajı su alıyor sanırım birde conta yakmış yaza onları değiştırcem 2 ay çalışacam bakalım yaptırabildiğim kadar masrafını yaptırcam fakat xr ve 1.4 motor olduğu içinde pek masraf edesimde gelmiyor açıkcası ve 106 ları ilk sahibi çok hor kullanıyorlar nede olsa 106 bastınmı gider edasıyla hor kullanıyorlar geçmiş olsun umarım en kısa zmanda sorunların hallolur
NOT: ne kadar uzun yazdım ya :D ne dertliymişim
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli
Liseli 0Rh+      Alanya/Antalya 0538 945 18 95    "07"
Yukarı Dön
azdek Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı azdek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 16:37
Sana bakımsızı denk gelmiş kardeş iyi araştırmak lazım geçmişini alırken geçmiş olsun
Soner Hoca

2005 307 1.4 Benzin 16V 5K,
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 16:41
arabanın  km nedir. ustayı değiştirmeyi denedinmi ?
Yukarı Dön
106_arts Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Forumdan Banlandı.

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 106_arts Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 16:47
heryerini yaptırıp satma bence
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 17:07
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

geçmiş olsun..kardeşim... ama dur hemen bu kadar pes etme...niçin biliyormusun... arabada değil suç.. o arabayı daha önce kullanan dengesizlerde..kimse kusura bakmasın bizim milletimizde bu huy var.. satılacak nasılsa girmediği çukur kalmaz ,,parçası değişecek aman nasısa satılacak idareten bişiler uydur kullan,,, vs.. gibi bir sürü şey... sırf bu dengesiz insanlar yüzünden markaları kötülemeyelim.. bak bana bende  nisan ayında bir 306 aldım önceki sahibi bakmamış arabaya.. nelerle uğraştığımı burdaki arkadaşlar biliyolar... yarın kısmetse son işlemi yaptırıp işlerim bitecek... ve bundan sonra benim aracım olduğu için mükemmel bakıcam .. bakıcamki o da beni rezil etmesin.. herşey karşılıklı... sıkma canını ..oluyor maalesef böyle şeyler...
şimdi arkadaşım özellik 106 lar kupon araba gençlerin tercih ettiği ve tepe tepe kullandığı bir araçtır sen alırken aracına iyi baktırmalıydın. şimdi senin aracının aynısı bende de var ve bunların piyasası 8,000tl den başlar 16,000tl ye kadar gider adam hor kullanmıştır az para ister gitsin kurtulayım demiştir ve o fiyatı çekmiştir. bir de şöyle düşünelim 93 model doğan slx bile 7000tl istenirken 2000 model 106 quicksilver nasıl olurda 8,000-9,000 arası olabilir? ya bu araba çok kazalıdır ya da uzun süre bakım yapılmamıştır. sen aracı alırken biraz dikkatsiz davrandığın için problem yaşıyorsun. ben aracı aldığımda ön takım namına bişi yoktu kaportası temiz diye aldım yaklaşık 2,000 tl ön takıma harcadım ve tısır tısır yağına suyuna bakmak harici vida sıkma ihtiyacı duymuyorum. bu marka problemi değil sadece kullanıcı problemidir. yoksa ben de 93 toyota corona vardı 399,000 km motor sardı ve motor açıldığında ustanın dediği bu motor ilk defa açılıyor düşün o kadar kalite arabaymış ama anasını ağlatmıştım. şimdi bu aracı baştan savma toplayıp sattım alan adam da 2 kere motor toplatmış bu toyotanın kalitesiz olduğunu mu gösterir? tabiki hayır. eğer bu aracı kullanmak için aldıysan ilk etapta biraz masraf edeceksin daha sonra keyfini çıkaracaksın.
Yukarı Dön
oguzhan29 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguzhan29 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 17:20
kardeşim hem bu kadar masraf etmişsin bu masraflar işte bir seferde gelmiş yaptırdıktan sonra satman mantıklı değil hem bu araba bunun öncesinde nasıl kullanıldığı belli değilse olur makina bu sorunsuz olanı yoktur yavaş yavaş yaptır sonra kullan
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
Yukarı Dön
tigerland Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 18:12
senden  önceki sahibini çok merak ettim aracın acaba nasıl kullanmış aracı ?
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black
Yukarı Dön
ose Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
05 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 18:38
sıkma canını kardeşim. Ben ne masraflar ettim zamanla atlatırsın.
Yukarı Dön
eren8er Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eren8er Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2011 Saat 00:21
kapak falan taşlamış bişiler yapmış adam kafasına göre..gazı kökleye kökleye gezmiş... bütün sorunlar bi haftaya sıkışınca korkuttu beni açıkçası..acaba tekrar yolda bırakırmı diye düşünerek bi arabayada binilmiyo hak verirsiniz.. bakalım daha yeni aldık..yazın kullandıkça anlarız artık..ya küseriz birbirimize ayrılırız..yada bu sevda hiç bitmez..
Yukarı Dön
eren8er Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eren8er Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2011 Saat 00:22
Orjinalini yazan: mustafakirli mustafakirli Yazdı:

arabanın  km nedir. ustayı değiştirmeyi denedinmi ?

140 bin kmde araç.. ustam bursanın en iyisi..hiç düşünmedim değiştirmeyi..
Yukarı Dön
Haksen016 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2011 Saat 00:26
maalesef 2.el aracın riskleri bunlar , iyi mal iyi para , çok temiz bir araç buluyorsun fiyatı piyasanında üzerinde oluyor, uygun bir araç buluyorsun sevinip alıyorsun arkasından bir sürü masraf. Bence alırken çok ucuz araçlarda şüphe edeceksin. 
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa
Yukarı Dön
peugeotefe Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeotefe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2011 Saat 00:30

kötü araba yoktur bakımsız araba vardır araç alırken keşke bütün bakımları yapılmışmı yapılmamışmı kontrol ettırseydın bu söylediklerinin hepsi bakım ile alakalı olaylar

PEUGEOT YEDEK PARÇA TAMİR BAKIM SERVİSİ
Yukarı Dön
eren8er Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eren8er Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2011 Saat 00:33
Orjinalini yazan: Haksen016 Haksen016 Yazdı:

maalesef 2.el aracın riskleri bunlar , iyi mal iyi para , çok temiz bir araç buluyorsun fiyatı piyasanında üzerinde oluyor, uygun bir araç buluyorsun sevinip alıyorsun arkasından bir sürü masraf. Bence alırken çok ucuz araçlarda şüphe edeceksin. 

malesefki ben çok ucuza hatta ucuza almadım. öle olsa en azından masraflar bu kadar etkilemezdi beni..piyasasında aldım aracı..
Yukarı Dön
se®k@n Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
27 - Eylül - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı se®k@n Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2011 Saat 00:50
Gecmis olsun, mekanik seyler sonucta.. Hepsi olabilecek seyler.. Ama sanırım senden önceki sahibi iyi bakmamıs arabaya.. Dolayısıyla hepsi senin basına kalmıs.. 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2011 Saat 03:56
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

Alkış
+1
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 48 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 4415 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 3679 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 951 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 211 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 1760 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 35978 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 105313 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 2404 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 31962 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 54259 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1231 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 18483 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 2517 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 495 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 447 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16990 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 2178 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 2218 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3943 14 Buketstlmş
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 MAY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 2
torekV 1
AtomAdnan 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English