aldığıma pişman olmaya başladım
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Haberler
Forum Tanımlaması: Otomobil, Teknoloji, Spor ve diğer tüm konular hakkında güncel haberler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14886
Tarih: 23 Temmuz 2025 Saat 23:39 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: aldığıma pişman olmaya başladım
Mesajı Yazan: eren8er
Konu: aldığıma pişman olmaya başladım
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 14:50
geçen hafta gaz telim koptu..tamam olur böyle şeyler dedik yaptırdık..sonra aks koptu..ya sabır dedik yaptırdık...vitesler geçmemeye başladı , debriyaj bitmiş yaptırdık... param kalmadı bitik bi durumdaydım..debriyaj telini değiştirmedim sonra değiştiririm dedim..bugünde debriyaj telim koptu.. arabadan kopan kopana..daha 1 ay oluyo alalı.. pişmanlığım diz boyu..tamam masraf çıkarmayan araç yoktur da , güven vermiyo artık binmek istemiyorum biyeri kopucak diye..motordan bisiklet zili gibi bi ses geliyo (cırıltı)genelde 2nci viteste 2bin devir civarındayken..ona daha baktırmaya fırsatım bile olmadı..bu araç beni sanayicilerle kanka yapar.. 106 quiksilver
------------- Honda Civic hb 1996 1.4
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 14:58
geçmiş olsun..kardeşim... ama dur hemen bu kadar pes etme...niçin biliyormusun... arabada değil suç.. o arabayı daha önce kullanan dengesizlerde..kimse kusura bakmasın bizim milletimizde bu huy var.. satılacak nasılsa girmediği çukur kalmaz ,,parçası değişecek aman nasısa satılacak idareten bişiler uydur kullan,,, vs.. gibi bir sürü şey... sırf bu dengesiz insanlar yüzünden markaları kötülemeyelim.. bak bana bende nisan ayında bir 306 aldım önceki sahibi bakmamış arabaya.. nelerle uğraştığımı burdaki arkadaşlar biliyolar... yarın kısmetse son işlemi yaptırıp işlerim bitecek... ve bundan sonra benim aracım olduğu için mükemmel bakıcam .. bakıcamki o da beni rezil etmesin.. herşey karşılıklı... sıkma canını ..oluyor maalesef böyle şeyler...
|
Mesajı Yazan: FTH
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 15:05
Geçmiş olsun kardeşim arabanın değil birazda senin suçun neden tam anlamı ile baktırmadın neyse olan olmuş ama gibi bir kontrollerini yaptır aldığın kişiye ulaşırsan bir sor bakalım ne eksikleri var söyler belki baktın çok masraf var hemen bu aylarda sat illa 106 alıcam dersen iyi araçtır bu araçlar narin parçası ucuz değil keyifli forumlar
------------- 106 Quiksilver 2000 206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004
|
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 15:12
sende bılırsınkı bu tarz seyler her aracta olur. sadece senın sansına bıraz yakın aralıkla olmus. asılan bu kısımlar daha once elden gecmemıs. hepsı sana kalmıs... fakat aks ısıne bırsey dıyemıyorum. daha evvel ses yapmıyormuydu???
|
Mesajı Yazan: Burak07
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 15:16
Ah şu 106 dertleri ersin abiye katılıyorum benimde arabamdan ne sorunlar çıktı ahh ahh eski sahibinin kulaklarını bol bol çınlatıyorum saygıyla anıyorum.! Bagajı su alıyor sanırım birde conta yakmış yaza onları değiştırcem 2 ay çalışacam bakalım yaptırabildiğim kadar masrafını yaptırcam fakat xr ve 1.4 motor olduğu içinde pek masraf edesimde gelmiyor açıkcası ve 106 ları ilk sahibi çok hor kullanıyorlar nede olsa 106 bastınmı gider edasıyla hor kullanıyorlar geçmiş olsun umarım en kısa zmanda sorunların hallolur NOT: ne kadar uzun yazdım ya :D ne dertliymişim
------------- 1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı) 1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07"
|
Mesajı Yazan: azdek
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 16:37
Sana bakımsızı denk gelmiş kardeş iyi araştırmak lazım geçmişini alırken geçmiş olsun
------------- Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K,
|
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 16:41
arabanın km nedir. ustayı değiştirmeyi denedinmi ?
|
Mesajı Yazan: 106_arts
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 16:47
heryerini yaptırıp satma bence
|
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 17:07
by_ersin Yazdı:
geçmiş olsun..kardeşim... ama dur hemen bu kadar pes etme...niçin biliyormusun... arabada değil suç.. o arabayı daha önce kullanan dengesizlerde..kimse kusura bakmasın bizim milletimizde bu huy var.. satılacak nasılsa girmediği çukur kalmaz ,,parçası değişecek aman nasısa satılacak idareten bişiler uydur kullan,,, vs.. gibi bir sürü şey... sırf bu dengesiz insanlar yüzünden markaları kötülemeyelim.. bak bana bende nisan ayında bir 306 aldım önceki sahibi bakmamış arabaya.. nelerle uğraştığımı burdaki arkadaşlar biliyolar... yarın kısmetse son işlemi yaptırıp işlerim bitecek... ve bundan sonra benim aracım olduğu için mükemmel bakıcam .. bakıcamki o da beni rezil etmesin.. herşey karşılıklı... sıkma canını ..oluyor maalesef böyle şeyler... |
şimdi arkadaşım özellik 106 lar kupon araba gençlerin tercih ettiği ve tepe tepe kullandığı bir araçtır sen alırken aracına iyi baktırmalıydın. şimdi senin aracının aynısı bende de var ve bunların piyasası 8,000tl den başlar 16,000tl ye kadar gider adam hor kullanmıştır az para ister gitsin kurtulayım demiştir ve o fiyatı çekmiştir. bir de şöyle düşünelim 93 model doğan slx bile 7000tl istenirken 2000 model 106 quicksilver nasıl olurda 8,000-9,000 arası olabilir? ya bu araba çok kazalıdır ya da uzun süre bakım yapılmamıştır. sen aracı alırken biraz dikkatsiz davrandığın için problem yaşıyorsun. ben aracı aldığımda ön takım namına bişi yoktu kaportası temiz diye aldım yaklaşık 2,000 tl ön takıma harcadım ve tısır tısır yağına suyuna bakmak harici vida sıkma ihtiyacı duymuyorum. bu marka problemi değil sadece kullanıcı problemidir. yoksa ben de 93 toyota corona vardı 399,000 km motor sardı ve motor açıldığında ustanın dediği bu motor ilk defa açılıyor düşün o kadar kalite arabaymış ama anasını ağlatmıştım. şimdi bu aracı baştan savma toplayıp sattım alan adam da 2 kere motor toplatmış bu toyotanın kalitesiz olduğunu mu gösterir? tabiki hayır. eğer bu aracı kullanmak için aldıysan ilk etapta biraz masraf edeceksin daha sonra keyfini çıkaracaksın.
|
Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 17:20
kardeşim hem bu kadar masraf etmişsin bu masraflar işte bir seferde gelmiş yaptırdıktan sonra satman mantıklı değil hem bu araba bunun öncesinde nasıl kullanıldığı belli değilse olur makina bu sorunsuz olanı yoktur yavaş yavaş yaptır sonra kullan
------------- PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 18:12
senden önceki sahibini çok merak ettim aracın acaba nasıl kullanmış aracı ?
------------- 206 RG 2000 206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black
|
Mesajı Yazan: ose
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2011 Saat 18:38
sıkma canını kardeşim. Ben ne masraflar ettim zamanla atlatırsın.
|
Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2011 Saat 00:21
kapak falan taşlamış bişiler yapmış adam kafasına göre..gazı kökleye kökleye gezmiş... bütün sorunlar bi haftaya sıkışınca korkuttu beni açıkçası..acaba tekrar yolda bırakırmı diye düşünerek bi arabayada binilmiyo hak verirsiniz.. bakalım daha yeni aldık..yazın kullandıkça anlarız artık..ya küseriz birbirimize ayrılırız..yada bu sevda hiç bitmez..
|
Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2011 Saat 00:22
mustafakirli Yazdı:
arabanın km nedir. ustayı değiştirmeyi denedinmi ? |
140 bin kmde araç.. ustam bursanın en iyisi..hiç düşünmedim değiştirmeyi..
|
Mesajı Yazan: Haksen016
Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2011 Saat 00:26
maalesef 2.el aracın riskleri bunlar , iyi mal iyi para , çok temiz bir araç buluyorsun fiyatı piyasanında üzerinde oluyor, uygun bir araç buluyorsun sevinip alıyorsun arkasından bir sürü masraf. Bence alırken çok ucuz araçlarda şüphe edeceksin.
------------- 2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa
|
Mesajı Yazan: peugeotefe
Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2011 Saat 00:30
kötü araba yoktur bakımsız araba vardır araç alırken keşke bütün bakımları yapılmışmı yapılmamışmı kontrol ettırseydın bu söylediklerinin hepsi bakım ile alakalı olaylar
------------- PEUGEOT YEDEK PARÇA TAMİR BAKIM SERVİSİ
|
Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2011 Saat 00:33
Haksen016 Yazdı:
maalesef 2.el aracın riskleri bunlar , iyi mal iyi para , çok temiz bir araç buluyorsun fiyatı piyasanında üzerinde oluyor, uygun bir araç buluyorsun sevinip alıyorsun arkasından bir sürü masraf. Bence alırken çok ucuz araçlarda şüphe edeceksin.
|
malesefki ben çok ucuza hatta ucuza almadım. öle olsa en azından masraflar bu kadar etkilemezdi beni..piyasasında aldım aracı..
|
Mesajı Yazan: se®k@n
Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2011 Saat 00:50
Gecmis olsun, mekanik seyler sonucta.. Hepsi olabilecek seyler.. Ama sanırım senden önceki sahibi iyi bakmamıs arabaya.. Dolayısıyla hepsi senin basına kalmıs..
|
Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2011 Saat 03:56
by_ersin Yazdı:
geçmiş olsun..kardeşim... ama dur hemen bu kadar pes etme...niçin biliyormusun... arabada değil suç.. o arabayı daha önce kullanan dengesizlerde..kimse kusura bakmasın bizim milletimizde bu huy var.. satılacak nasılsa girmediği çukur kalmaz ,,parçası değişecek aman nasısa satılacak idareten bişiler uydur kullan,,, vs.. gibi bir sürü şey... sırf bu dengesiz insanlar yüzünden markaları kötülemeyelim.. bak bana bende nisan ayında bir 306 aldım önceki sahibi bakmamış arabaya.. nelerle uğraştığımı burdaki arkadaşlar biliyolar... yarın kısmetse son işlemi yaptırıp işlerim bitecek... ve bundan sonra benim aracım olduğu için mükemmel bakıcam .. bakıcamki o da beni rezil etmesin.. herşey karşılıklı... sıkma canını ..oluyor maalesef böyle şeyler... |
 +1
|
|