![]() |
|
aldığıma pişman olmaya başladım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 14:50 |
geçen hafta gaz telim koptu..tamam olur böyle şeyler dedik yaptırdık..sonra aks koptu..ya sabır dedik yaptırdık...vitesler geçmemeye başladı , debriyaj bitmiş yaptırdık... param kalmadı bitik bi durumdaydım..debriyaj telini değiştirmedim sonra değiştiririm dedim..bugünde debriyaj telim koptu.. arabadan kopan kopana..daha 1 ay oluyo alalı.. pişmanlığım diz boyu..tamam masraf çıkarmayan araç yoktur da , güven vermiyo artık binmek istemiyorum biyeri kopucak diye..motordan bisiklet zili gibi bi ses geliyo (cırıltı)genelde 2nci viteste 2bin devir civarındayken..ona daha baktırmaya fırsatım bile olmadı..bu araç beni sanayicilerle kanka yapar.. 106 quiksilver
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun..kardeşim... ama dur hemen bu kadar pes etme...niçin biliyormusun... arabada değil suç.. o arabayı daha önce kullanan dengesizlerde..kimse kusura bakmasın bizim milletimizde bu huy var.. satılacak nasılsa girmediği çukur kalmaz ,,parçası değişecek aman nasısa satılacak idareten bişiler uydur kullan,,, vs.. gibi bir sürü şey... sırf bu dengesiz insanlar yüzünden markaları kötülemeyelim.. bak bana bende nisan ayında bir 306 aldım önceki sahibi bakmamış arabaya.. nelerle uğraştığımı burdaki arkadaşlar biliyolar... yarın kısmetse son işlemi yaptırıp işlerim bitecek... ve bundan sonra benim aracım olduğu için mükemmel bakıcam .. bakıcamki o da beni rezil etmesin.. herşey karşılıklı... sıkma canını ..oluyor maalesef böyle şeyler...
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Geçmiş olsun kardeşim arabanın değil birazda senin suçun neden tam anlamı ile baktırmadın neyse olan olmuş ama gibi bir kontrollerini yaptır aldığın kişiye ulaşırsan bir sor bakalım ne eksikleri var söyler belki baktın çok masraf var hemen bu aylarda sat illa 106 alıcam dersen iyi araçtır bu araçlar narin parçası ucuz değil keyifli forumlar
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
sende bılırsınkı bu tarz seyler her aracta olur. sadece senın sansına bıraz yakın aralıkla olmus. asılan bu kısımlar daha once elden gecmemıs. hepsı sana kalmıs... fakat aks ısıne bırsey dıyemıyorum. daha evvel ses yapmıyormuydu???
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
Ah şu 106 dertleri ersin abiye katılıyorum benimde arabamdan ne sorunlar çıktı ahh ahh eski sahibinin kulaklarını bol bol çınlatıyorum saygıyla anıyorum.! Bagajı su alıyor sanırım birde conta yakmış yaza onları değiştırcem 2 ay çalışacam bakalım yaptırabildiğim kadar masrafını yaptırcam fakat xr ve 1.4 motor olduğu içinde pek masraf edesimde gelmiyor açıkcası ve 106 ları ilk sahibi çok hor kullanıyorlar nede olsa 106 bastınmı gider edasıyla hor kullanıyorlar geçmiş olsun umarım en kısa zmanda sorunların hallolur
NOT: ne kadar uzun yazdım ya :D ne dertliymişim |
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Sana bakımsızı denk gelmiş kardeş iyi araştırmak lazım geçmişini alırken geçmiş olsun
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
arabanın km nedir. ustayı değiştirmeyi denedinmi ?
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
heryerini yaptırıp satma bence
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim hem bu kadar masraf etmişsin bu masraflar işte bir seferde gelmiş yaptırdıktan sonra satman mantıklı değil hem bu araba bunun öncesinde nasıl kullanıldığı belli değilse olur makina bu sorunsuz olanı yoktur yavaş yavaş yaptır sonra kullan
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
senden önceki sahibini çok merak ettim aracın acaba nasıl kullanmış aracı ?
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
sıkma canını kardeşim. Ben ne masraflar ettim zamanla atlatırsın.
|
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
kapak falan taşlamış bişiler yapmış adam kafasına göre..gazı kökleye kökleye gezmiş... bütün sorunlar bi haftaya sıkışınca korkuttu beni açıkçası..acaba tekrar yolda bırakırmı diye düşünerek bi arabayada binilmiyo hak verirsiniz.. bakalım daha yeni aldık..yazın kullandıkça anlarız artık..ya küseriz birbirimize ayrılırız..yada bu sevda hiç bitmez..
|
|
![]() |
|
140 bin kmde araç.. ustam bursanın en iyisi..hiç düşünmedim değiştirmeyi.. |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
maalesef 2.el aracın riskleri bunlar , iyi mal iyi para , çok temiz bir araç buluyorsun fiyatı piyasanında üzerinde oluyor, uygun bir araç buluyorsun sevinip alıyorsun arkasından bir sürü masraf. Bence alırken çok ucuz araçlarda şüphe edeceksin.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
kötü araba yoktur bakımsız araba vardır araç alırken keşke bütün bakımları yapılmışmı yapılmamışmı kontrol ettırseydın bu söylediklerinin hepsi bakım ile alakalı olaylar |
|
|
|
![]() |
|
malesefki ben çok ucuza hatta ucuza almadım. öle olsa en azından masraflar bu kadar etkilemezdi beni..piyasasında aldım aracı.. |
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Gecmis olsun, mekanik seyler sonucta.. Hepsi olabilecek seyler.. Ama sanırım senden önceki sahibi iyi bakmamıs arabaya.. Dolayısıyla hepsi senin basına kalmıs..
|
|
![]() |
|
![]() +1 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |