|
triger degisimi resimli anlatim(bitti sayfa 1) |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
maşallah abicim bitirmişsin olayı helal olsun valla :)) benımde trıgerın degısımıne az kaldı :d bı el atayım bari :))
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bu aracta cift egzantirik fakat ilk egzantirigi kayis ceviriyor ikinci egrantirikte icerden zincirle birinci egzantirige bagli |
|||
|
|||
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
getir arabayi benim garajda hallederiz |
|||
|
|||
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Orjinalini yazan: Cerci07
getir arabayi benim garajda hallederiz
[/QUOTE] ne iş
ellerinize sağlık Düzenleyen kankam_743 - 16 Mayıs 2011 Saat 18:53 |
|||
toprakk
2. Vites 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
baba sen naaptın yaaa :)) bence herkese tawsiye etme çünki sökmek kolay takmak biraz imkansız gibi. eline sağlık
|
|||
2003 model 206
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |