![]() |
|
206 için jant lastik seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
kadir emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2011 Konum: istanbul/göztep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kadir emre
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 11:19 |
|
Merhabalar 2000 model 206 xs aracımda sac jant var.Bunu çelikjanla değiştirmek istiyorum.Birkaç sorum olacak
1-206lar için en ideal jant hangisi ? 2-Lastik seçimi kaç olmalı ? 3-Aşağıdaki linkte bi jant buldum sizce nasıl ? Cevaplarınız için teşekkürler.İyi forumlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-orjinal-16-peugeot-janti-44606474/detay/ |
||
34 NIL 17
2000 1.6 XS Safir Mavi |
||
![]() |
||
kadir emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2011 Konum: istanbul/göztep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kadir emre
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
34 NIL 17
2000 1.6 XS Safir Mavi |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kadir emre
|
34 NIL 17
2000 1.6 XS Safir Mavi |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kadir emre
|
34 NIL 17
2000 1.6 XS Safir Mavi |
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
195 45 16 lastikle al geç bu jantları
|
||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
![]() |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bu cantları,yerinde gittim gördüm.o kadar para etmez.taş çatlasın 370 verilir.siteleri araştırırsan daha temiz 2.elleri daha ucuza alabilirsin kardeş.kal sağlıcakla
![]() |
||
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
||
![]() |
||
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
|
206 XT 118 HP
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kadir emre
|
pazarlık yaptım o fiyatı vermiyeceğim ancak bundan daha güzelide gelmiyor gözüme açıkçası kaynak darbe yok dedi ama ikisi boyalı dedi doğrumudur.Arkadaşım.?? |
||
34 NIL 17
2000 1.6 XS Safir Mavi |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kadir emre
|
307 jant istemiyorum ya biraz kaba gibi duruyor fiyatta beni aşıo =(( yinede saol teklif için =)) |
||
34 NIL 17
2000 1.6 XS Safir Mavi |
||
![]() |
||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|
o jant 450-425 gibi bi rakama bağlanır. Gayet iyi görünüyo resimde.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
+1 |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
individual nickli ergin abi jant lastik dahil hepsini 650 ye veriyordu bunun aynısı.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
fakat ergın ın lastıklerı 206 ya olmazz... 205 55 16 yanı :))
ayrıca yukarıda bahsedılen orjınal 16 jantlar ıcın fıyat ucuz. o jantları bende daha evvel gordum hemde favorımde eklı duruyor. jantları gıdıp ıncelemek lazım. cunku temız orjınal 15" ler bıle 500 den asagı degılkı bunlar 16" yanı. ouragan mıydı neydı adı ![]() Düzenleyen CeCoLi - 17 Mayıs 2011 Saat 09:52 |
||
![]() |
||
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
|
evt kardeş 2 tanesi boyalı.ama dediğim gibi o fiyat etmez.benden söylemesi..
|
||
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kadir emre
|
o zaman araştırmaya devam ama bu modelden de başka yok nette yani arara zor bulunur bu fiyatada neyse biraz daha araştırayım bakalım....
sizinde aklınızda olsun tavsiyelerinizi beklerim arkadaşlar =))) |
||
34 NIL 17
2000 1.6 XS Safir Mavi |
||
![]() |
||
|
evet bnde gördüm jantarı komple boyatmış bijonları yok ve fiytı pahalı.galericide bu jant 6 aydr druyo nette devmlı yeniliyo ilanı ama satamıyo.
|
||
![]() |
||
|
eger sade bişey olsun arabamı yormasın diyosan o.z supertrismo tavsiye ederim su an kendim kullanıyorum cok mmnunum,195 50 15 w desenli lastik var düz yolda jilett gibi kayıyo valla.
Düzenleyen facemelowe - 18 Mayıs 2011 Saat 01:51 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kadir emre
|
maaşallah güzel duruyor. bakalım o zman bende beyazını mı alsam ? ama biraz para biriktirmek lazım malum yaz geldı önce jant sonrada tatil var ![]() |
||
34 NIL 17
2000 1.6 XS Safir Mavi |
||
![]() |
||
|
kesinlikle senin aracına beyaz jant yakışır 10numara olur valla.
keşke benim aracımın rengi seninki gibi olsaydı da bende jantlarımı beyaza boyasaydım :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |