![]() |
|
Sorunlarım ve çözüm önerileriniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mart 2011 Saat 21:56 |
Öncelikle 307 2004 xr pejom var
sorunlarım 1- guneslikler sarkıyor asagıya dogru care varmı ? 2- öndeki bilgi ekranı sıcaklarda okunmuyor 206 ekranından baska care yokmu daha uygun bir çare 3- sinyal kollarını değiştirip yol bilgisayarını çalıstırmayı dusunuyorum istanbulda en uygun nerde yaptırabilirim 4- hız sabitleyici istanbulda nerede taktırabilirim ve fiyatı nedir ? şimdiden cevaplarınız için tşk ederim. |
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde 307 2004 model efe ustaya gittim yol bilgisayarı için silecek kolunun başı arka silecekleri çalıştıran yer var onun söküp yazılım yükledik ve ekranda yol bilgisayarı harika oldu tavsiye ederim.Hız sabitleyici bende araştırıyorum.
|
|
![]() |
|
utku72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de 307 1.4 xr hdi var...yol bilgisayarı yok....nasıl yaptırabilrim..kaça mal oluyor... |
|
307 DİZEL
|
|
![]() |
|
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
evet efe usta yol bilgisayarı için bu baslıgı nasıl yapıyorsun ? ve kaca mal oluyor lutfen cevp :)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Hız sabitleyici şahin peugeot murat abide uygun, eğer gidip alabilirseniz ustasıda var taktırırsınız çok uygun fiyata gelir,
ben dün gittim yanına taktırcaktım elinde yokmuş bende boş dönmiyeyim dedim silecek aldım fıskiye memesini değiştirdim geldim,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |