![]() |
|
jant boyama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 09:55 |
arkdaşlar beyaz 206 xt var jantlarnı beyaz yaptırmak istiyorum mümkn mü acaba?
Düzenleyen AlbayDemircan - 14 Mayıs 2011 Saat 12:18 |
|
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mümkün Tabi Bende Aklımdan Geçirdim...
Geçenlerde Oto Kaporta Boya Satan Bir Nevi Nalbura Uğradım Adamlar İstediğin Reng Boyayı Sana Spreye Koyup Veriyor... Yanlış Hatırlamıyorsam 100 Gr 7 TL Sprey Olursa 17 TL Gibi Bir Fiyat Verdi. |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
eğer yaptırabilirsen toz boyama dedikleri elektrostatik boyama ile yaptır, ozaman daha kaliteli ve boya dayanıklı oluyor atmıyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
nerde yaptırabilirm kaportacılar yaparmı?
|
|
![]() |
|
kalıtelısıne gıdersen yaparlar ama fıyatıda ona gore olur tabı :))
|
|
![]() |
|
hmm ortlama nekdar olur acaba bi fiyat verebilcek olan varmı gidip kazıklanmayım? :D
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
|
bak şimdi benimda kafam karıştı acaba bendemi boyatsam
![]() |
|
![]() |
|
bence çok hoş duruyo kırmızı ve beyaz araçlara
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
|
yani ben şimdi bembeyaz yapayım jantları dimi.... bide dairesel bi kırmısı çevresine offffffff :)
|
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Yok arkadaşlar benlik değil tabi zevk meselesi ama o ne ben hiç beğenemiyorum her tarafı bembeyaz
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
tabi zevk meselesi bence hoş duruyo umarım bnm arabamdada gzel durur.
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
kaportacılar yapmaz çünkü bu fırın boya diye bilinen boyadır,
yani önce boya tozu boyancak yere sıkılıyor, sonra o tozla birlikte fırına giriyor ve fırındaki sıcaklık vasıtası ile toz eriyerek boya oluyor.
cem abinin de dediği gibi maliyeti pahalıdır ama kaliteli olur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
acaba ne kdardır ya bilen yokmu?
|
|
murat karagöz |
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Jantların kaç inç?Valla işini hakkıyla yapan bir yer 17 inç jantlar için 400tl fiyat vermişti
![]() |
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
fırın boya 4 jant ortalama 200 - 300 arası değişiyo..
|
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
fırın boya haricinde yaptırırsan yada kendin boyamaya kalkarsan ilk yıkamada olmasada bile ikinci yıkamada atar kısmen.. fırın boyada olsa aracını yıkatırken jantlara basınçlı su tutturma garanti olsun:)
|
|
![]() |
|
bende kırmızı veya beyaz arabada sıyah janta bayılıyorum. yenı jantlarım sıyah cercevelı ve grı kollu.
|
|
![]() |
|
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
bende düşünüyorum. fiyat işin kalitesine göre değişiyor. sprey boyada yapılarbilir en ucuzu. ankarada bi boyacı 70 lira demişti bu arada
|
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |