|
206 çokmu sorunlu yoksa şehir efsanesimi ? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
murtycan
2. Vites 20 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 129 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dünya üzerinde yaklaşık 5 milyon adet satmış ve hala plus olarak satılmaya devam eden bir aracın bu kadar çok fazla konuşulması (iyi veya kötü) gayet normal şeylerdir ne kadar göz önünde olursanız o kadar da çok konuşulur diye düşünüyorum ben açıkçası o kadar satan bir model içinde elbette sorunlu olanının çıkması normal bir durum değilmi sizcede ? sen hiç takma derim ben arkadaşım boşver aracının tadını çıkarmaya bak şahine doğana binen yüzbinlerce insan var hala bu ülkede gitsinler onları konuşşunlar :) kazasız belasız binmek nasip etsin Allah. fakat bir yerde düzeltmeden edemicem 206larda esp sadece rc modelinde var
|
|
206 feline 1.4hdi
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
6 aydir biniyorum, hicbir kusurunu gormedim. Dandin passatlara benzemez bu alet . Kim demisse halt etmis o laflari. Kim olursa gelsin ne eksigi varmis.benim 206 olan ozellikler passatta ek ucrete tabiii. Yada Bir araba parasi daha isterler o tenekeyede.
|
|
murtycan
2. Vites 20 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 129 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
seninkide ağır olmuş biraz o kadarda değil yani |
|
206 feline 1.4hdi
|
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hayırlı olsun bence çok güzel bir araç almışsın güle güle kullan.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |