Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 çokmu sorunlu yoksa şehir efsanesimi ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 çokmu sorunlu yoksa şehir efsanesimi ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dinoco Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Haziran - 1979

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dinoco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 00:39
Orjinalini yazan: fearmutlu fearmutlu Yazdı:

git istediğine sor pejoya bi bulaşan bi daha kolay kolay bırakamıyor
nazlı bi sevgili gibi düşünebilirsin. dört dörtlük değildir sokakta hep daha iyileri vardır ama seni mutlu eder ve ayrılamazsın :)
ufak tefek şeyleri gözüne batar belki ama tadından yenmez hayırlı olsun güle güle kullanın eşinizle. (ayrıca çukurlarda için gitmesin bırak kadın rahat rahat sürsün bi alt takım değişirsin olur biter dert etme bence) 

Alkış
kesinlikle katılıyorum yenge istedigi gibi sürsün benimde eşim suruyor 2002 model xt var eşim tepe tepe kullanıyor. umrumda değil ondan kıymetli değil ya. kusuru olmayan 206 nın 2 parcası değişti komplede boyalı :) UMRUMDA BİLE DEĞİL ONLARA BİŞEY OLMSIN
Yukarı Dön
murtycan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
20 - Mayıs - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı murtycan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 00:39
dünya üzerinde yaklaşık 5 milyon adet satmış ve hala plus olarak satılmaya devam eden bir aracın bu kadar çok fazla konuşulması (iyi veya kötü) gayet normal şeylerdir ne kadar göz önünde olursanız o kadar da çok konuşulur diye düşünüyorum ben açıkçası o kadar satan bir model içinde elbette sorunlu olanının çıkması normal bir durum değilmi sizcede ?  sen hiç takma derim ben arkadaşım boşver aracının tadını çıkarmaya bak şahine doğana binen yüzbinlerce insan var hala bu ülkede gitsinler onları konuşşunlar :) kazasız belasız binmek nasip etsin Allah. fakat bir yerde düzeltmeden edemicem 206larda esp sadece rc modelinde var 
206 feline 1.4hdi
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 00:54
6 aydir biniyorum, hicbir kusurunu gormedim. Dandin passatlara benzemez bu alet . Kim demisse halt etmis o laflari. Kim olursa gelsin ne eksigi varmis.benim 206 olan ozellikler passatta ek ucrete tabiii. Yada Bir araba parasi daha isterler o tenekeyede.
Yukarı Dön
murtycan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
20 - Mayıs - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı murtycan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 00:59
Orjinalini yazan: mustafakirli mustafakirli Yazdı:

6 aydir biniyorum, hicbir kusurunu gormedim. Dandin passatlara benzemez bu alet . Kim demisse halt etmis o laflari. Kim olursa gelsin ne eksigi varmis.benim 206 olan ozellikler passatta ek ucrete tabiii. Yada Bir araba parasi daha isterler o tenekeyede.

seninkide ağır olmuş biraz Gülme o kadarda değil yani Sırıtma
206 feline 1.4hdi
Yukarı Dön
Haksen016 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2011 Saat 08:25
hayırlı olsun bence çok güzel bir araç almışsın güle güle kullan.
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 3008 Sunroof su alma sorunu son mesaja git 18 0 shnzgn
konu icon 3008 airbag veya gergili emniyet kemeri arızası.. son mesaja git 60991 32 kaya_suat
konu icon Peugeot 307 Yol Bilgisayarı Km hesaplayıcı son mesaja git 88 0 sanal357
konu icon 306 1.8 Kalorifer Sorunu son mesaja git 10 0 Hyılmaz
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 561 0 mustafa k.
konu icon Araç çalıştırılamıyor son mesaja git 221 0 Aga
konu icon Triger kayışı, zinciri ? son mesaja git 13151 1 MehMetC3
konu icon ESP/ASR ve Hiz limitleyici sorunu son mesaja git 2673 2 ulas55
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 1436 1 emrekocamaz
konu icon Peugeot 307 1.4 Benzinli / Fazla Yakıt Tüketimi??? son mesaja git 414 0 Faruk_S
konu icon RCZ ÇEKİŞTEN DÜŞME son mesaja git 50736 6 barisg
konu icon Motor değişti acil yardım son mesaja git 34823 4 barisg
konu icon rcz n18 tekleme sorunu son mesaja git 2762 1 barisg
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1553 5 muratzengin
konu icon Ankarada Önerebileceğiniz Peugeot Servisi son mesaja git 6144 12 Maduriye
konu icon Spor kış modu yanması son mesaja git 201 0 Cakirm0
konu icon P0420 arıza lambası son mesaja git 211 0 tugrullbey
konu icon YAĞ KAÇAĞI son mesaja git 297 0 JACKAL1742
konu icon Uzun far sorunu son mesaja git 410 0 Sibelicom
konu icon Motoru tamir ettirin uyarısı ve çekişten düşme son mesaja git 5897 1 msk_sansal
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
barisg 3
MehMetC3 3
ylc78 2
kaya_suat 2
muratzengin 1
Faruk_S 1
bebetq881 1
emrekocamaz 1
bsencan 1
ulas55 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English